Shenzhen Tonghe Technology Co, Ε.Π.Ε.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠαράθυρα 10 υπέρ αυτοκόλλητη ετικέττα COA

Όλα τα γλωσσικά Windows 10 Pro Oem Αυτοκόλλητο κλειδί Πολλαπλών Γλωσσών Προσαρμοσμένο χρώμα

Win10 και win8.1 αγόρασα όλες τις εργασίες τέλεια, καλή επικοινωνία με τον πωλητή, και η ναυτιλία ήταν γρήγορη, ευχαριστώ.

—— Αλέξανδρος

Τα αυτοκόλλητα COA με το πακέτο δεδομένων εγκατάστασης μέσω του σύννεφου Share είναι η καλύτερη επιλογή για μένα να προωθήσω αυτήν την επιχείρηση εύκολα και οικονομικά.

—— Edwin karita

Είμαι Online Chat Now

Όλα τα γλωσσικά Windows 10 Pro Oem Αυτοκόλλητο κλειδί Πολλαπλών Γλωσσών Προσαρμοσμένο χρώμα

Κίνα Όλα τα γλωσσικά Windows 10 Pro Oem Αυτοκόλλητο κλειδί Πολλαπλών Γλωσσών Προσαρμοσμένο χρώμα προμηθευτής
Όλα τα γλωσσικά Windows 10 Pro Oem Αυτοκόλλητο κλειδί Πολλαπλών Γλωσσών Προσαρμοσμένο χρώμα προμηθευτής Όλα τα γλωσσικά Windows 10 Pro Oem Αυτοκόλλητο κλειδί Πολλαπλών Γλωσσών Προσαρμοσμένο χρώμα προμηθευτής Όλα τα γλωσσικά Windows 10 Pro Oem Αυτοκόλλητο κλειδί Πολλαπλών Γλωσσών Προσαρμοσμένο χρώμα προμηθευτής Όλα τα γλωσσικά Windows 10 Pro Oem Αυτοκόλλητο κλειδί Πολλαπλών Γλωσσών Προσαρμοσμένο χρώμα προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Όλα τα γλωσσικά Windows 10 Pro Oem Αυτοκόλλητο κλειδί Πολλαπλών Γλωσσών Προσαρμοσμένο χρώμα

Λεπτομέρειες:

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10
Τιμή: 4usd
Χρόνος παράδοσης: 3 ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ενεργοποίηση: 1 κλειδί για 1 PC Τύπος: Νέο κλειδί cOem
Χρώμα: Προσαρμογή Όνομα Προϊόντος: Παράθυρα 10 υπέρ αυτοκόλλητη ετικέττα COA
Γλώσσες: όλα κομμάτι: 32 64

Microsoft Online Ενεργοποίηση Windows 7 / 8.1 / 10 Pro COA Αυτοκόλλητο ετικέτα OEM κλειδί Πολλαπλών Γλωσσών, Office 2016 Key Κωδικός

Microsoft Windows 10 - 1 PC / OEM KEY

Το λογισμικό OEM - Η συμφωνία διανομής της Microsoft για τους οικοδόμους συστημάτων δηλώνει ότι τα πακέτα λογισμικού συστημάτων οικοδόμων δεν προορίζονται για διανομή σε τελικούς χρήστες, εκτός εάν οι τελικοί χρήστες ενεργούν ως οικοδόμοι συστημάτων, συγκεντρώνοντας τους δικούς τους υπολογιστές. Ένας "κατασκευαστής συστημάτων" είναι οποιοσδήποτε συναρμολογεί, επανασυναρμολογεί ή εγκαθιστά λογισμικό σε ένα νέο ή χρησιμοποιημένο σύστημα υπολογιστή.

Για το λογισμικό OEM - το λογισμικό σας θα συνοδεύεται από σκληρό δίσκο ASU που δεν λειτουργεί.

1. Οδηγίες εγκατάστασης για τα Windows 10. (Δεν υπάρχει έκδοση αναβάθμισης)


2. Το κλειδί είναι καινούργιο και ποτέ δεν έχει εγκατασταθεί σε κανέναν υπολογιστή.


3. Γνήσιο και μη καταχωρισμένο κλειδί προϊόντος. (αυτό είναι ένα αυθεντικό γνήσιο κλειδί που έχει αφαιρεθεί από έναν ελαττωματικό φορητό υπολογιστή / υπολογιστή, οπότε το κλειδί μπορεί να έχει φυσική φθορά αλλά δεν χρησιμοποιείται)


4. Το λογισμικό θα εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή ή επιτραπέζιο υπολογιστή που είναι ικανός να εγκαθιστά και να εκτελεί τα Windows 10.


5. Θα εγκαταστήσει σε αυτο-χτισμένα ή προσαρμοσμένα ενσωματωμένα μηχανήματα χωρίς μάρκα.


6. Εγκαθιστά σε νέα μηχανήματα ή μηχανήματα που διαθέτουν νέο σκληρό δίσκο ή / και κανένα λειτουργικό σύστημα.


7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση και αντικατάσταση παλαιού / προηγούμενου λειτουργικού συστήματος.
Η συσκευασία λιανικής δεν συμπεριλαμβάνεται.

OEM / Επανεγκατάσταση δίσκων / Λογισμικό MAR - Για να συμμορφωθείτε με την άδεια χρήσης της Microsoft, τα μέσα αποκατάστασης, τα μέσα OEM και τα μέσα MAR που περιέχουν λογισμικό της Microsoft πρέπει να αναδιανεμηθούν ως μέρος ενός πλήρους πακέτου που περιέχει τα μέσα ενημέρωσης, και την αντίστοιχη ετικέτα COA. Ως εκ τούτου, πουλάμε αυτά τα στοιχεία που είναι συνδεδεμένα με την αρχική μητρική πλακέτα συστήματος. Αγοράζετε αυτό το λογισμικό που συνοδεύεται από υλικό.

Κατασκευαστής πρωτότυπου εξοπλισμού. Το λογισμικό OEM πωλείται απευθείας στον κατασκευαστή του υπολογιστή ή διανέμεται για μικρότερους συστηματικούς ολοκληρωτές και χόμπι των κατασκευαστών συστημάτων για υπολογιστές "clone" ή "no-name" (στον τελικό χρήστη όπως εσείς). Οι εκδόσεις OEM συνοδεύονται από ένα εγχειρίδιο ηλεκτρονικής βοήθειας, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο λογισμικό ή ένα μικρό εγχειρίδιο που ξεκινάει. Το ίδιο το λογισμικό περιέχει τα ίδια προγράμματα με την έκδοση του Retail Box, εκτός από την έκδοση του Retail Box που συνοδεύει κανονικά ένα μικρό τυπωμένο εγχειρίδιο & φανταστικό κουτί λιανικής πώλησης. Εκτός αυτού, το λογισμικό OEM δεν συμπεριέλαβε τη δωρεάν υποστήριξη τεχνολογίας της Microsoft, δεδομένου ότι είναι πρόθεση για τον χρήστη με σε βάθος γνώση για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Το λογισμικό OEM της Microsoft περιλαμβάνει πιστοποιητικό COA, το οποίο είναι ετικέτα ή αυτοκόλλητο Πιστοποιητικού Αυθεντικότητας από τον κατασκευαστή, συν τον κωδικό κλειδιού που μπορείτε να εισαγάγετε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και το σύστημα σας να ενεργοποιηθεί / καταχωριστεί με τη Microsoft για να λάβετε το Windows Update Τον Internet Explorer 7, τον Windows Defender, τον Media Player 11 και ούτω καθεξής

Αποκτάτε ένα αχρησιμοποίητο, έγκυρο κλειδί προϊόντος για να ενεργοποιήσετε τα Windows 10 Pro.

Δεν περιλαμβάνεται δίσκος (δεν υπάρχει δίσκος CD / DVD). Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό χρησιμοποιώντας τις συνδέσεις λήψης της Microsoft που παρέχονται.

Το κλειδί προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την έκδοση 32 όσο και για την έκδοση 64 bit.

100% Ενημέρωση - Μείνετε πάντα αυτόματα ενημερωμένοι.

Το κλειδί προϊόντος ισχύει για όλες τις διαθέσιμες γλώσσες, όπως γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, δανικά, τουρκικά, ρωσικά, ιταλικά, πολωνικά, ολλανδικά, πορτογαλικά, αραβικά κ.λπ.

παράθυρα γραφείο Υπηρέτης
Win10 pro Λιανική Win10 pro oem Γραφείο 2013 Pro Retail

Office 2013 Αρχική σελίδα και επιχείρηση για Mac

κερδίστε Λιανική

Πρότυπο Server2008 (R2) Server2008 Enterprise (R2)
Κερδίστε 8.1 υπέρ Λιανική Κερδίστε 8.1 προσφορές Γραφείο 2013 πρότυπο Λιανική Γραφείο 2013 Pro Plus Retail Πρότυπο Server2012 (R2) Server2008 Enterprise (R2)
Κερδίστε 7 υπέρ Λιανική Κερδίστε 7 υπέρ Γραφείο 2016 Pro Retail Γραφείο 2016 Αρχική και επιχείρηση / σπουδαστής για νίκη / Retail Mac Server2012 Κέντρο δεδομένων (R2) Server2016
Αγγλικά / Γαλλικά / Γερμανικά / Ρωσικά / Τουρκικά / Ισπανικά / Ιταλικά / Πορτογαλικά / Πολωνικά / Ιαπωνικά / Κορεατικά ... Γραφείο 2016 standard Retail Γραφείο 2016 Pro Plus Retail

1, Εγγύηση ενεργοποίησης: Διάρκεια ζωής. έλεγχος υποστήριξης μέσω διαδικτύου

2, Όλα τα προϊόντα υποστηρίζουν προσαρμοσμένη γλώσσα.

3.Περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Διακομιστή SQL Πλίθα
2008/2012/2014/2016 Xi pro / x pro Pro DC / CS6

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)