Shenzhen Tonghe Technology Co, Ε.Π.Ε.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Win10 και win8.1 αγόρασα όλες τις εργασίες τέλεια, καλή επικοινωνία με τον πωλητή, και η ναυτιλία ήταν γρήγορη, ευχαριστώ.

—— Αλέξανδρος

Τα αυτοκόλλητα COA με το πακέτο δεδομένων εγκατάστασης μέσω του σύννεφου Share είναι η καλύτερη επιλογή για μένα να προωθήσω αυτήν την επιχείρηση εύκολα και οικονομικά.

—— Edwin karita

Είμαι Online Chat Now

OEM Windows Server 2012 Standard Retail, 32 64 Bit Windows 2012 R2 Standard Retail

Κίνα OEM Windows Server 2012 Standard Retail, 32 64 Bit Windows 2012 R2 Standard Retail προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  OEM Windows Server 2012 Standard Retail, 32 64 Bit Windows 2012 R2 Standard Retail

Λεπτομέρειες:

Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certificated
Αριθμό μοντέλου: Κεντρικός υπολογιστής 2012 τυποποιημένο R2
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μνήμης: 512 ΜΒ Επεξεργαστής: 1,4 Ghz, x64
Ελεύθερος χώρος στο δίσκο: 32 ΜΒ Όνομα Προϊόντος: κεντρικός υπολογιστής 2012 παραθύρων
κομμάτι: τριανταδυάμπιτος/εξηντατετράμπιτος Έκδοση: OEM
Υψηλό φως:

windows server 2012 r2 retail

,

windows server 2012 standard retail

Λογισμικό OEM των Microsoft Windows Windows Server 2012 πρότυπο R2 32 Bit / 64 Bit

Απαίτηση:

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το Windows Server 2012

Επεξεργαστής 1,4 GHz, x64
Μνήμη 512 MB
Ελεύθερος χώρος στο δίσκο 32 GB (περισσότερο εάν υπάρχει τουλάχιστον 16 GB μνήμης RAM)

Ο Windows Server 2012 εκτελείται μόνο σε επεξεργαστές x64. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, ο Windows Server 2012 δεν υποστηρίζει το Itanium.
Οι αναβαθμίσεις από Windows Server 2008 και Windows Server 2008 R2 υποστηρίζονται, αν και οι αναβαθμίσεις από προηγούμενες εκδόσεις δεν είναι.

Windows Server 2012 R2

Το Windows Server 2012 R2 κυκλοφόρησε στις 18 Οκτωβρίου 2013. Παρουσιάστηκε στις 3 Ιουνίου 2013 στο TechEd North America. Σύμφωνα με το δελτίο δεδομένων του Windows Server 2012 R2 που δημοσιεύθηκε στις 31 Μαΐου 2013, υπάρχουν τέσσερις εκδόσεις αυτού του λειτουργικού συστήματος: Foundation, Essentials, Standard and Datacenter. Όπως συμβαίνει και με τον Windows Server 2012, οι εκδόσεις Datacenter και Standard είναι ταυτόσημες, ποικίλλουν μόνο βάσει της αδειοδότησης (ιδιαίτερα της αδειοδότησης των εικονικών παρουσιών). Η έκδοση Essentials έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα προϊόντα Datacenter και Standard, με κάποιους περιορισμούς.
Μια περαιτέρω ενημερωμένη έκδοση, ονομαζόμενη επίσημα Windows Server 2012 R2 Update, κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2014, ένα σωρευτικό σύνολο ενημερώσεων ασφαλείας, κρίσιμες ενημερώσεις και ενημερώσεις.
Ο Windows Server 2012 R2 επιτυγχάνεται με επιτυχία από τον Windows Server 2016.

Αλλαγές από τον Windows Server 2012

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει τις ακόλουθες αλλαγές που εισήγαγε ο Windows Server 2012 R2:
Το Automated Tiering: Storage Spaces αποθηκεύει τα πιο συχνά προσβάσιμα αρχεία σε ταχύτερα φυσικά μέσα
Deduplication για VHD: Μειώνει τον χώρο αποθήκευσης για αρχεία VHD με σχετικά παρόμοια περιεχόμενα αποθηκεύοντας το παρόμοιο περιεχόμενο μόνο μία φορά
Το Windows PowerShell v4, το οποίο περιλαμβάνει τώρα μια λειτουργία DSC (Desired State Configuration)
Ενσωματωμένη υποστήριξη του Office 365 (έκδοση Essentials)
Η διεπαφή χρήστη αλλάζει από τα Windows 8.1, συμπεριλαμβανομένου του ορατού κουμπιού Έναρξη.
Εικονικές μηχανές που βασίζονται σε UEFI
Αναβαθμίσεις από εξομοιωτές οδηγών σε συνθετικούς οδηγούς υλικού για την ελαχιστοποίηση της υποστήριξης παλαιού τύπου
Ταχύτερη ανάπτυξη VM (περίπου το ήμισυ του χρόνου)
Υπηρεσίες Internet Information 8.5: Υποστήριξη για την καταγραφή στο Event Tracking για Windows και τη δυνατότητα καταγραφής κάθε κεφαλίδας αιτήματος / απόκρισης. Για να βελτιωθεί η δυνατότητα κλιμάκωσης, εάν η υπηρεσία IIS έχει διαμορφωθεί με 100 ή περισσότερες τοποθεσίες Web, από προεπιλογή δεν θα ξεκινήσει αυτόματα καμία από αυτές. Παράλληλα, έχει προστεθεί στην ομάδα εφαρμογών μια νέα διαμόρφωση "Διαδικασία επεξεργασίας σε κατάσταση αναμονής", για να καθοδηγήσει τα Windows να ξεφυλλίσουν τη διαδικασία αν ήταν αδρανής για την περίοδο αδράνειας (από προεπιλογή, 20 λεπτά).
Μπλοκάρισμα μηνυμάτων διακομιστή: Βελτιώσεις στην ποιότητα και την καταγραφή συμβάντων, υποστήριξη για Hyper-V Live Migration over SMB, διαχείριση προτεραιοτήτων εύρους ζώνης και δυνατότητα κατάργησης της υποστήριξης SMB 1.0.
Υπηρεσίες ανάπτυξης των Windows: Υποστήριξη διαχείρισης WDS μέσω PowerShell.
Το Windows Defender είναι διαθέσιμο σε εγκατάσταση Server Core και είναι εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο από προεπιλογή.
Διαχείριση διεύθυνσης IP (IPAM): Εκτεταμένη υποστήριξη για τον έλεγχο πρόσβασης βασισμένη σε ρόλους, η οποία επιτρέπει τον λεπτομερή έλεγχο των χρηστών που μπορούν να προβάλλουν ή να αλλάξουν διαμορφώσεις για τις κρατήσεις DHCP, τα πεδία κάλυψης, τα μπλοκ διευθύνσεων IP, τις εγγραφές πόρων DNS κ.λπ. να ενοποιήσετε με το System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 να έχετε συντονισμένη πολιτική IP τόσο σε φυσικό όσο και σε εικονικό περιβάλλον. Η βάση δεδομένων IPAM μπορεί να αποθηκευτεί σε μια παρουσία του SQL Server αντί της εσωτερικής βάσης δεδομένων των Windows.
Η Πολιτική Ομάδας έχει μια νέα ρύθμιση "Cache Πολιτικής", η οποία επιτρέπει σε μηχανές που ανήκουν σε τομέα να αποθηκεύουν ένα αντίγραφο των ρυθμίσεων πολιτικής ομάδας στο μηχάνημα-πελάτη και, ανάλογα με την ταχύτητα πρόσβασης στον ελεγκτή τομέα, να χρησιμοποιούν αυτά κατά την εκκίνηση αντί να περιμένουν για τη λήψη των ρυθμίσεων πολιτικής. Αυτό μπορεί να βελτιώσει τους χρόνους εκκίνησης σε μηχανήματα που αποσυνδέονται από το δίκτυο της εταιρείας. Έχουν προστεθεί νέες ρυθμίσεις πολιτικής ομάδας για να καλύψουν τις νέες δυνατότητες στα Windows 8.1 και τον Internet Explorer 11, όπως την ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της υποστήριξης SPDY / 3, τη ρύθμιση παραμέτρων της οθόνης εκκίνησης και την ανίχνευση αριθμών τηλεφώνου σε ιστοσελίδες.
Η υποστήριξη TLS επεκτείνεται για να υποστηρίξει την RFC 5077, την επανάληψη της λειτουργίας συντήρησης του Layer Security (TLS), χωρίς βελτίωση της διεύθυνσης του διακομιστή, η οποία βελτιώνει την απόδοση μακράς διάρκειας ασφαλισμένων συνδέσεων TLS που πρέπει να επανασυνδεθούν εξαιτίας της λήξης της περιόδου σύνδεσης.
Ο ρόλος Hyper-V και η κονσόλα διαχείρισης Hyper-V προστίθενται στην έκδοση Essentials.

Σύγκριση προϊόντος:

χαρακτηριστικό Κέντρο δεδομένων Πρότυπο
Βασική λειτουργικότητα του διακομιστή παραθύρων
Δοχεία OSE / Hyper-V Ακατάλληλα 2
Δοχεία διακομιστή Windows Ακατάλληλα Ακατάλληλα
Υπηρεσία Φύλαξης Υποδοχής
Nano Server
Χαρακτηριστικά αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων χώρων αποθήκευσης και αντιγράφου αποθήκευσης
Θωρακισμένες εικονικές μηχανές
Δικτυακή στοίβα

Σημειώσεις:
Ισχύει μόνο για τα Windows Server 2008 R2 και 2012 Datacenter και Windows Server 2012 Standard. Άλλες εκδόσεις υποστηρίζουν λιγότερα.
Κάθε εικονικό διαμέρισμα, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του κεντρικού υπολογιστή, μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και 64 επεξεργαστές.
Κάθε άδεια χρήσης του Windows Server 2012 Standard ή Datacenter επιτρέπει έως και δύο μάρκες επεξεργαστών. Κάθε άδεια χρήσης του Windows Server 2012 Standard επιτρέπει μέχρι δύο εικονικές εμφανίσεις του Windows Server 2012 Standard σε αυτόν τον φυσικό διακομιστή. Εάν χρειάζονται περισσότερες εικονικές εμφανίσεις του Windows Server 2012 Standard, κάθε πρόσθετη άδεια του Windows Server 2012 επιτρέπει έως και δύο ακόμη εικονικές στιγμές του Windows Server 2012 Standard, παρόλο που ο ίδιος ο φυσικός διακομιστής μπορεί να διαθέτει επαρκείς άδειες για τον αριθμό των τσιπ του επεξεργαστή. Επειδή το Windows Server 2012 Datacenter δεν έχει όριο στον αριθμό των εικονικών παρουσιών ανά διακομιστή με άδεια χρήσης, απαιτούνται μόνο αρκετές άδειες χρήσης για τον φυσικό διακομιστή για οποιοδήποτε αριθμό εικονικών παρουσιών του Windows Server 2012 Datacenter. Εάν ο αριθμός των τσιπ επεξεργαστών ή των εικονικών παρουσιών είναι ένας περιττός αριθμός, ο αριθμός των απαιτούμενων αδειών χρήσης είναι ο ίδιος με τον επόμενο ζυγό αριθμό. Για παράδειγμα, ένας διακομιστής single-processor chip θα απαιτούσε ακόμα μια άδεια, το ίδιο όπως και αν ο διακομιστής ήταν τσιπ δύο επεξεργαστών και ένας διακομιστής τσιπ πέντε επεξεργαστών θα απαιτούσε 3 άδειες, όπως και αν ο διακομιστής ήταν έξι- επεξεργαστή-τσιπ και εάν απαιτούνται 15 εικονικές παρουσίες του Windows Server 2012 Standard σε ένα διακομιστή, χρειάζονται 8 άδειες του Windows Server 2012, οι οποίες μπορούν να καλύψουν έως και 16 εικονικές παρουσίες (υποθέτοντας ότι σε αυτό το παράδειγμα ο αριθμός επεξεργαστών chip δεν υπερβαίνει το 16).
Για τις εκδόσεις Standard και Datacenter, κάθε χρήστης ή συσκευή που έχει πρόσβαση στο λογισμικό πρέπει να έχει εκχωρηθεί άδεια χρήσης πελάτη (CAL) (ανά χρήστη ή συσκευή ανά συσκευή), επομένως ενδέχεται να μην υπάρχουν περισσότεροι ταυτόχρονοι χρήστες από τον αριθμό πρόσβασης πελάτη με εξαίρεση μέχρι και 2 ταυτόχρονους χρήστες, αποκλειστικά για τη διαχείριση του λογισμικού διακομιστή ή για την εκτέλεση εικονικοποίησης ή φόρτων εργασίας ιστού. Οι υπηρεσίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας απαιτούν πρόσθετη άδεια CAL διαφορετική από την προαναφερθείσα άδεια CAL.
Εάν ο αριθμός των φυσικών επεξεργαστών σε έναν συγκεκριμένο διακομιστή είναι κάτω από 64, το όριο καθορίζεται από την ποσότητα των αδειών που έχουν εκχωρηθεί σε αυτόν τον διακομιστή. Στην περίπτωση αυτή, ο αριθμός των φυσικών επεξεργαστών δεν μπορεί να υπερβαίνει το διπλάσιο του αριθμού των αδειών που έχουν εκχωρηθεί στο διακομιστή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)