Shenzhen Tonghe Technology Co, Ε.Π.Ε.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΛιανικό κιβώτιο κεντρικών υπολογιστών 2012 παραθύρων

Πρότυπο R2 Αγγλικά Windows Server 2012 Λιανικό Πλαίσιο 1PK DVD 2CPU VM OEM Pack

Win10 και win8.1 αγόρασα όλες τις εργασίες τέλεια, καλή επικοινωνία με τον πωλητή, και η ναυτιλία ήταν γρήγορη, ευχαριστώ.

—— Αλέξανδρος

Τα αυτοκόλλητα COA με το πακέτο δεδομένων εγκατάστασης μέσω του σύννεφου Share είναι η καλύτερη επιλογή για μένα να προωθήσω αυτήν την επιχείρηση εύκολα και οικονομικά.

—— Edwin karita

Είμαι Online Chat Now

Πρότυπο R2 Αγγλικά Windows Server 2012 Λιανικό Πλαίσιο 1PK DVD 2CPU VM OEM Pack

Κίνα Πρότυπο R2 Αγγλικά Windows Server 2012 Λιανικό Πλαίσιο 1PK DVD 2CPU VM OEM Pack προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Πρότυπο R2 Αγγλικά Windows Server 2012 Λιανικό Πλαίσιο 1PK DVD 2CPU VM OEM Pack

Λεπτομέρειες:

Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: microsoft Certified
Αριθμό μοντέλου: κεντρικός υπολογιστής 2012 R2
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Άδεια: 100% εργαζόμενος για τη διάρκεια ζωής Ενεργοποίηση: Πρόγραμμα COA εγκαταστάσεων DVD
χρήστες: 5 CALS εφαρμογή: Σφαιρική ενεργοποίηση περιοχής
συσκευασία: χωρίστε το πακέτο cOem 2012 R2 κομμάτι: εξηντατετράμπιτος

Standard R2 X64 Αγγλικά Windows Server 2012 Λιανικό Πλαίσιο 1PK DVD 2CPU / 2VM πακέτο OEM

Γνήσιος διακομιστής Windows 2012 R2 Standard OEM

Το Windows Server 2012 R2 Standard είναι μια ευέλικτη, ισχυρή και εύχρηστη λύση διακομιστή. Είτε η εταιρεία σας είναι μια μικρή επιχείρηση είτε μια μεγάλη επιχείρηση, το πρότυπο Windows Server R2 2012 Standard μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την επιχείρησή σας.

Το Windows Server 2012 R2 Standard σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσετε τις λύσεις σας στο χώρο σας με το νέφος χωρίς να χρειάζεται να ανασχεδιάσετε την υποδομή, τη διαχείριση συστημάτων ή εφαρμογές. Προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα κλιμάκωσης, δυναμικής και πολύπλευρης υποδομής του cloud που βοηθά τους χρήστες να συνδέονται μεταξύ τους. Ως αποτέλεσμα, η τεχνολογία πληροφορικής μπορεί να ανταποκριθεί στις επιχειρηματικές ανάγκες με μεγαλύτερη ευελιξία και αποδοτικότητα και το εργατικό δυναμικό κινητής τηλεφωνίας μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε εξατομικευμένα περιβάλλοντα εργασίας από σχεδόν οπουδήποτε.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Ενσωμάτωση υπηρεσιών cloud Όταν είναι ενσωματωμένο στο Office 365, μπορείτε να δημιουργήσετε τους λογαριασμούς χρήστη σας μία φορά στο Windows Server 2012 R2 Essentials και ένα συσχετισμένο γραμματοκιβώτιο δημιουργείται αυτόματα ταυτόχρονα. Οι κωδικοί πρόσβασης των χρηστών συγχρονίζονται μεταξύ του εξυπηρετητή Essentials και της υπηρεσίας Office 365, έτσι ώστε οι χρήστες να υπογράφουν με τον ίδιο τρόπο, ανεξάρτητα από το εάν έχουν πρόσβαση σε τοπικούς πόρους ή πηγές που βασίζονται σε σύννεφο. Η ενσωμάτωση με το Windows Azure Backup συμπληρώνει τα τοπικά αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών σας με μια υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο που αποθηκεύει τα κρίσιμα δεδομένα της επιχείρησής σας σε ένα εξαιρετικά ασφαλές κέντρο δεδομένων εκτός γραφείου.
Προστατέψτε τα δεδομένα σας Τα αντίγραφα ασφαλείας των διακομιστών έχουν ρυθμιστεί χρησιμοποιώντας έναν απλό οδηγό. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις προαιρετικές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που βασίζονται σε σύννεφο, όπως το Windows Azure Backup, για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Τα αντίγραφα ασφαλείας των παραμέτρων του προγράμματος-πελάτη έχουν ρυθμιστεί ώστε να εκτελούνται καθημερινά για κάθε υπολογιστή συνδεδεμένο στο περιβάλλον Essentials και σας επιτρέπουν να επαναφέρετε μεμονωμένα αρχεία και φακέλους ή ακόμα και ολόκληρο τον υπολογιστή, όπως θα κάνατε κατά την αντικατάσταση ενός ελαττωματικού σκληρού δίσκου ή την αναβάθμιση από μια παλαιότερη μονάδα σκληρού δίσκου. Τα προσωπικά δεδομένα μπορούν εύκολα να προστατευθούν με το Ιστορικό αρχείων, μια νέα λειτουργία των Windows 8 πελατών, η οποία μπορεί να ρυθμιστεί και να διαχειριστεί κεντρικά από το διακομιστή Essentials.
Εικονικοποίηση διακομιστή Εάν τρέχετε μια μικρή επιχείρηση, θέλετε να εστιάσετε στην εκτέλεση, όχι στη διαχείριση μιας υποδομής πληροφορικής. Το Windows Server 2012 R2 Essentials μπορεί να σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο, την προσπάθεια και τα χρήματα που ξοδεύετε για την πληροφορική.
Παρέχετε ασφαλή απομακρυσμένη πρόσβαση Το Windows Server 2012 R2 Essentials παρέχει πολλές επιλογές για απομακρυσμένη πρόσβαση, συμπεριλαμβανομένης της Απομακρυσμένης Web Access (RWA), έναν ιδιαίτερα ασφαλές τρόπο για τους χρήστες και τους διαχειριστές να χρησιμοποιούν τα προγράμματα περιήγησης ιστού για πρόσβαση σε αρχεία και φακέλους, υπολογιστές-πελάτες και διακομιστές. Η εφαρμογή My Server για Windows 8 και Windows 8 RT είναι ένας σύγχρονος τρόπος για να έχετε πρόσβαση στα αρχεία και τους φακέλους σας, καθώς και να εκτελείτε ελαφρές διοικητικές εργασίες από επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και συσκευές tablet.
Cloud-Optimized Οι επιχειρήσεις σήμερα υιοθετούν ταχέως μια υβριδική προσέγγιση μεταξύ των ιδιωτικών και δημόσιων υπολογιστών cloud. Το Windows Server 2012 Standard είναι ιδανικό για ελαφρά εικονικά περιβάλλοντα που προχωρούν προς το σύννεφο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο δρόμο σας προς το σύννεφο
Το λογισμικό OEM πωλείται απευθείας στον κατασκευαστή του υπολογιστή ή διανέμεται για μικρότερους ολοκληρωτές συστημάτων και χόμπι των κατασκευαστών συστημάτων για τους "κλώνους" ή τους μη ονομαστικούς υπολογιστές (για τον τελικό χρήστη όπως εσείς). ηλεκτρονικό εγχειρίδιο βοήθειας, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο λογισμικό ή ένα μικρό εγχειρίδιο που ξεκινάει.Το ίδιο το λογισμικό περιέχει τα ίδια προγράμματα με την έκδοση του Retail Box, εκτός από την έκδοση Retail Box που συνοδεύεται συνήθως από ένα μικρό τυπωμένο εγχειρίδιο & .Εξάλλου, το λογισμικό OEM δεν περιλαμβάνει Microsoft δωρεάν τεχνική υποστήριξη, δεδομένου ότι είναι η πρόθεση του χρήστη με σε βάθος γνώση για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος.Το λογισμικό OEM της Microsoft περιλαμβάνει ένα COA, το οποίο είναι ένα πιστοποιητικό αυθεντικότητας ετικέτα ή αυτοκόλλητο από τον κατασκευαστή, για να εισαγάγετε το κλειδί κατά την εγκατάσταση και για να ενεργοποιήσετε / καταγράψετε το σύστημά σας με τη Microsoft για να λάβετε το Windows Update όπως το Internet Explorer 7, το Windows Defender, το Media Pla yer 11, και ούτω καθεξής

· Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard x 64-bit

· Γλώσσα (-ες): Αγγλικά

· Τύπος άδειας: Άδεια χρήσης

· Μέσα / μέθοδος διανομής: DVD-ROM

· Αριθμός αδειών: 2 επιπλέον επεξεργαστές

· Τιμολόγηση αδείας: OEI

· Λεπτομέρειες χορήγησης αδειών: 64-bit

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)