Shenzhen Tonghe Technology Co, Ε.Π.Ε.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταγραφείο 2016 υπέρ συν το κλειδί

Αρχικό κλειδί Ms Office Professional Plus 2016 Λιανικό κουτί λογισμικού με USB

Win10 και win8.1 αγόρασα όλες τις εργασίες τέλεια, καλή επικοινωνία με τον πωλητή, και η ναυτιλία ήταν γρήγορη, ευχαριστώ.

—— Αλέξανδρος

Τα αυτοκόλλητα COA με το πακέτο δεδομένων εγκατάστασης μέσω του σύννεφου Share είναι η καλύτερη επιλογή για μένα να προωθήσω αυτήν την επιχείρηση εύκολα και οικονομικά.

—— Edwin karita

Είμαι Online Chat Now

Αρχικό κλειδί Ms Office Professional Plus 2016 Λιανικό κουτί λογισμικού με USB

Κίνα Αρχικό κλειδί Ms Office Professional Plus 2016 Λιανικό κουτί λογισμικού με USB προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Αρχικό κλειδί Ms Office Professional Plus 2016 Λιανικό κουτί λογισμικού με USB

Λεπτομέρειες:

Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certificated
Αριθμό μοντέλου: Επαγγελματίας γραφείων 2016 συν
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: επαγγελματίας Microsoft Office 2016 συν Media: 3.0 USB
coa: ενεργοποίηση 100% σε απευθείας σύνδεση Τύπος: γραφείο 2016 υπέρ συν
Γλώσσα: Αγγλικά Πλατφόρμα: Παράθυρα

Γνήσιο κλειδί του Microsoft Office 2016 Professional Plus Λογισμικό Retailbox με USB
Περιγραφή:

Η έκδοση 2016 της σουίτας παραγωγικότητας της Microsoft περιλαμβάνει λειτουργίες για ευκολότερη συνεργασία και κοινή χρήση. Το Excel αποκτά ώθηση στην εξουσία, το Outlook απλοποιεί τις καθημερινές εργασίες και οι περισσότερες εφαρμογές σας βοηθούν να βρείτε την εντολή που χρειάζεστε.
Η τελευταία έκδοση του Microsoft Office περιλαμβάνει πολλές νέες λειτουργίες παραγωγικότητας, συνεργασίας και ανάλυσης δεδομένων. Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία νέα χαρακτηριστικά.

Εργαστείτε ταχύτερα με το "Πείτε μου"

Το πλαίσιο Tell me στις περισσότερες εφαρμογές σάς βοηθά να εκτελέσετε σημαντικές λειτουργίες αν δεν ξέρετε πώς να κάνετε κάτι. Αντί να χρησιμοποιήσετε τη Βοήθεια ή απλά να πετάξετε γύρω, μπορείτε να πληκτρολογήσετε αυτό που θέλετε να κάνετε σε αυτό το πλαίσιο. Το Office σας παρουσιάζει μια λίστα εντολών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε την εργασία σας. Εάν έχετε επιλέξει κάτι στο έγγραφό σας, θα δείτε εντολές συγκεκριμένες για το αντικείμενο.

Λάβετε γρήγορες απαντήσεις με πληροφορίες

Τα Insights σάς επιτρέπουν να αναζητήσετε πληροφορίες από το Word, το Outlook, το Excel και το PowerPoint. Κάντε δεξί κλικ σε μια λέξη ή φράση και επιλέξτε Έξυπνη αναζήτηση. Η μηχανή αναζήτησης της Bing της Microsoft χρησιμοποιεί αυτό που επιλέξατε και τι πλησιάζει το επιλεγμένο κείμενο για να σας δείξει ορισμούς, εικόνες, άρθρα Wikipedia και άλλες σχετικές πληροφορίες. Αυτό εμφανίζεται σωστά στο Office, όχι σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στα στατιστικά στοιχεία μέσω της καρτέλας "Αναφορά" και "Πες μου".

Συνεργασία και Declutter στο Outlook

Το Outlook έχει μια σειρά από νέες λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά, να συνεργαστείτε ευκολότερα και να διαχειριστείτε την υπερφόρτωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων των
1. Γρήγορη ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές του Office. Όταν επισυνάπτετε ένα έγγραφο του Office σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρόκειται να στείλετε, το Outlook εμφανίζει μια λίστα με τα αρχεία που εργαστήκατε πιο πρόσφατα. Δεν υπάρχει πλέον το κυνήγι μέσω φακέλων για αυτό το πρόσφατο υπολογιστικό φύλλο ή έγγραφο που θέλετε να στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στους συναδέλφους σας. Εάν πρόκειται για ένα αρχείο στο οποίο εργαστήκατε σε OneDrive, OneDrive for Business ή SharePoint, το εικονίδιο του αρχείου έχει ένα σύννεφο πάνω του.
2. Συνεργασία με ομάδες εργασίας. Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook με τον Exchange Server, μπορείτε να ορίσετε ομάδες εργασίας, οι οποίες είναι σαν ισχυρές λίστες διανομής. Τα μέλη μιας ομάδας εργασίας μπορούν να μοιράζονται συνομιλίες, ημερολόγια και αρχεία. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα λαμβάνουν μηνύματα στα μεμονωμένα εισερχόμενα ή στα εισερχόμενα ομάδας.
3. Καθαρίστε την ακαταστασία. Τα εισερχόμενα κάποιων ατόμων είναι πολύ γεμάτα - ίσως κάποιος που γνωρίζετε; Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε το Outlook με τον Exchange Server, το Outlook διαθέτει μια νέα λειτουργία που ονομάζεται Clutter. Μετακινεί μηνύματα χαμηλής προτεραιότητας σε ένα φάκελο που ονομάζεται ακαταστασία. Μπορείτε να ορίσετε ποια μηνύματα πρέπει ή δεν πρέπει να μεταβείτε σε αυτόν το φάκελο. Περισσότερο από αυτό, όμως, το Clutter εξετάζει αυτό που αγνοήσατε στο παρελθόν και μετακινεί νέα, παρόμοια μηνύματα από τα εισερχόμενά σας ώστε να μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε αργότερα.

Νέες δυνατότητες ανάλυσης και πρόβλεψης στο Excel

Το Excel έχει πάρει αρκετά πιο ισχυρό το 2016. Νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν
1. Τραβήξτε τα δεδομένα από σχεδόν οπουδήποτε. Ένα πρώην πρόσθετο που ονομάζεται Power Query ενσωματώνεται τώρα στο Excel. Το Power Query μπορεί να τραβήξει δεδομένα από διάφορες πηγές για ανάλυση, συμπεριλαμβανομένων ιστοσελίδων και SQL, Azure, Access και άλλων βάσεων δεδομένων.
2. Περισσότερες επιλογές γραφημάτων. Το Excel διαθέτει επίσης έξι νέους τύπους γραφημάτων.
-Το χαρτοφυλάκιο των κουτιών και των μουστάκια χρησιμοποιείται συνήθως στη στατιστική ανάλυση.
-Ηιστογράμματα δείχνουν δεδομένα συχνότητας σε στήλες.
-Τα διαγράμματα Pareto υπογραμμίζουν τους μεγαλύτερους παράγοντες σε ένα σύνολο δεδομένων.
-Τα διαγράμματα της έκθεσης δείχνουν επίπεδα ιεραρχίας που εκπροσωπούνται σε ομόκεντρους δακτυλίους.
-Τα γραφήματα της σύγκρισης συγκρίνουν τις αναλογίες σε μια ιεραρχία.
-Τα διαγράμματα των υδάτων δείχνουν ένα τρέχον σύνολο, καθώς οι τιμές προστίθενται ή αφαιρούνται.

3. Προβλέποντας το μέλλον. Οι νέες λειτουργίες πρόβλεψης χρονοσειρών μπορούν να προβλέψουν μελλοντικές τιμές από ιστορικά δεδομένα. Όσο περισσότερα δεδομένα, τόσο καλύτερη είναι η πρόβλεψη.

Συγχρηματοδότηση σε πραγματικό χρόνο στο Word

Εάν πολλοί άνθρωποι εργάζονται σε ένα έγγραφο του Word που είναι αποθηκευμένο στο OneDrive for Business, η συν-συγγραφή σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει σε πολλούς χρήστες να συνεργάζονται, να επεξεργάζονται και να ενημερώνονται ταυτόχρονα. Όλοι μπορούν να δουν τι κάνουν όλοι οι άλλοι. Μπορούν να δουν τις αλλαγές όπως γίνονται και ακόμη και όταν οι δρομείς τοποθετούνται αυτή τη στιγμή.

Κοινή χρήση έγινε εύκολη

Το Word, το Excel και το PowerPoint διαθέτουν τώρα κουμπιά κοινής χρήσης στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου. Όταν κάνετε κλικ σε ένα κουμπί Κοινή χρήση, θα σας ζητηθεί να αποθηκεύσετε το αρχείο σας σε μια τοποθεσία στο διαδίκτυο, όπως το OneDrive. Στη συνέχεια, σε έναν πίνακα στη δεξιά πλευρά του παραθύρου σας, μπορείτε να εισάγετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ατόμων με τα οποία θέλετε να μοιραστείτε το αρχείο ή να επιλέξετε τις διευθύνσεις από το βιβλίο διευθύνσεών σας. Μπορείτε να επιλέξετε αν μπορούν να επεξεργαστούν το αρχείο ή απλά να το δουν.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των προγραμμάτων Office 365 και των προγραμμάτων Office 2016;
Τα σχέδια του Office 365 περιλαμβάνουν την πλήρη σουίτα εφαρμογών του Office, καθώς και άλλες υπηρεσίες που είναι ενεργοποιημένες μέσω του Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης επιπλέον cloud με προγράμματα OneDrive και Skype για οικιακή χρήση. Με το Office 365 έχετε την πλήρη, εγκατεστημένη εμπειρία του Office σε υπολογιστές, Mac, tablet (συμπεριλαμβανομένων των Windows, iPad και Android) και τα smartphones. Τα σχέδια του Office 365 διατίθενται ως μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Με το Office 365, οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνονται πάντα με τη συνδρομή σας.
Οι σειρές Office 2016, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων Office Home & Student και Home & Business, περιλαμβάνουν εφαρμογές όπως το Word, το Excel, το PowerPoint και το OneNote. είναι διαθέσιμα ως αγορά μιας χρήσεως για χρήση σε ένα μόνο υπολογιστή ή Mac. Οι εφαρμογές δεν ενημερώνονται αυτόματα. για να αποκτήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση, πρέπει να αγοράσετε ξανά το Office όταν είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση.

Ε & Α:
Ε: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Office Home & Student 2016, του Office Home & Business 2016 και του Office Professional 2016;
Α: Όλες οι σουίτες του Office 2016 συνοδεύονται από Word, Excel, PowerPoint και OneNote. Το Office Home & Business 2016 περιλαμβάνει επίσης το Outlook. Το Office Professional 2016 περιλαμβάνει το Outlook, τον Publisher και την Access. Κάθε σουίτα μπορεί να εγκατασταθεί σε 1 υπολογιστή.

Ε: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Office Home & Student 2016 για Mac και του Office Home & Business 2016 για Mac;
Α: Και οι δύο Office 2016 για Mac προσφέρουν Word, Excel, PowerPoint και OneNote. Το Office Home & Business 2016 για Mac περιλαμβάνει επίσης το Outlook. Κάθε σουίτα μπορεί να εγκατασταθεί σε 1 Mac.

Ε: Σε πόσες συσκευές μπορώ να εγκαταστήσω το Office Home & Student, το Office Home & Business ή το Office Professional 2016;
Α: Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office Home & Student 2016, το Office Home & Business 2016 και το Office Professional 2016 σε 1 υπολογιστή Windows. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office Home & Student 2016 για Mac και Office Home & Business 2016 για Mac σε 1 Mac.

Το Microsoft Office Professional Plus 2016 περιλαμβάνει:
• Microsoft Word 2016
• Microsoft Excel 2016
• Microsoft PowerPoint 2016
• Microsoft Access 2016
• Microsoft Outlook 2016
• Microsoft One Σημείωση 2016
• Microsoft Publisher 2016
• Microsoft Lync / Skype για Επιχειρήσεις

Απαιτήσεις συστήματος:

ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΑΙΤΗΣΗ
Υπολογιστής και επεξεργαστής 1 gigahertz (Ghz) ​​ή ταχύτερος επεξεργαστής x86 ή x64-bit με SSE2
Μνήμη 1 GB RAM (32 bit). 2 GB RAM (64 bit)
Σκληρός δίσκος Διαθέσιμος χώρος στο δίσκο 3,0 GB
Απεικόνιση 1024 x 768 1024 με ανάλυση 768 οθόνης
Γραφικά Η επιτάχυνση υλικού γραφικών απαιτεί κάρτα γραφικών DirectX 10.
Λειτουργικό σύστημα

Τα Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 ή Windows Server 2008 R2

Για την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιήστε την τελευταία έκδοση οποιουδήποτε λειτουργικού συστήματος.

Πρόγραμμα περιήγησης Η τρέχουσα ή αμέσως προηγούμενη έκδοση του Internet Explorer. την τρέχουσα έκδοση του Microsoft Edge, του Safari, του Chrome ή του Firefox.
Πολλαπλής αφής Για τη χρήση οποιασδήποτε λειτουργικότητας πολλαπλής αφής απαιτείται μια συσκευή με δυνατότητα αφής. Ωστόσο, όλες οι λειτουργίες και λειτουργίες είναι πάντα διαθέσιμες χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο, ποντίκι ή άλλη τυπική ή προσβάσιμη συσκευή εισόδου. Σημειώστε ότι οι νέες λειτουργίες αφής έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήση με τα Windows 8 ή νεότερα
.NET έκδοση Απαιτείται το .NET 3.5. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να απαιτούν την εγκατάσταση και των .NET 4.0, 4.5 ή 4.6 CLR.
Αλλα

Η λειτουργία Internet απαιτεί σύνδεση στο Internet. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις.
Για τη χρήση οποιασδήποτε λειτουργικότητας πολλαπλής αφής απαιτείται μια συσκευή με δυνατότητα αφής. Όμως, όλες οι λειτουργίες και λειτουργίες είναι πάντα διαθέσιμες χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο, ποντίκι ή άλλη τυπική ή προσβάσιμη συσκευή εισόδου. Σημειώστε ότι οι λειτουργίες αφής έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήση με τα Windows 8, τα Windows 8.1 ή τα Windows 10.
Η λειτουργικότητα και τα γραφικά του προϊόντος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη διαμόρφωση του συστήματός σας. Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να απαιτούν πρόσθετη ή προηγμένη συνδεσιμότητα υλικού ή διακομιστή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)