Shenzhen Tonghe Technology Co, Ε.Π.Ε.

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΛιανικό κιβώτιο κεντρικών υπολογιστών 2012 παραθύρων

2 CPU Windows Server 2012 R2 Λιανική, 64 Bit Windows Server 2012 R2 Βασική Λιανική

Win10 και win8.1 αγόρασα όλες τις εργασίες τέλεια, καλή επικοινωνία με τον πωλητή, και η ναυτιλία ήταν γρήγορη, ευχαριστώ.

—— Αλέξανδρος

Τα αυτοκόλλητα COA με το πακέτο δεδομένων εγκατάστασης μέσω του σύννεφου Share είναι η καλύτερη επιλογή για μένα να προωθήσω αυτήν την επιχείρηση εύκολα και οικονομικά.

—— Edwin karita

Είμαι Online Chat Now

2 CPU Windows Server 2012 R2 Λιανική, 64 Bit Windows Server 2012 R2 Βασική Λιανική

Κίνα 2 CPU Windows Server 2012 R2 Λιανική, 64 Bit Windows Server 2012 R2 Βασική Λιανική προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  2 CPU Windows Server 2012 R2 Λιανική, 64 Bit Windows Server 2012 R2 Βασική Λιανική

Λεπτομέρειες:

Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certified
Αριθμό μοντέλου: Κεντρικός υπολογιστής 2012 παραθύρων πακέτων cOem
Contact Now
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Λιανικό κιβώτιο κεντρικών υπολογιστών 2012 παραθύρων ΣΤΟΙΧΕΙΑ: χωρίστε το 2012 Datacenter
χρήστες: 5 CALS Πλατφόρμα που υποστηρίζεται: PC
Εγγύηση: Διάρκεια ζωής κομμάτι: εξηντατετράμπιτος

2 CPU Windows Server 2012 Retail Box, Windows Server 2012 R2 Standard Edition

Windows Server 2012 R2 Standard Edition
Microsoft-Windows-Server-2012-Datacenter-64-bit-retailbox-Αγγλικά-DVD-2CPU -5 CALS ενεργοποιημένη
Περιλαμβάνει πρωτότυπη συσκευασία, DVD 64bit και άδεια / COA με το κλειδί προϊόντος

1. Σύμφωνα με την άδεια χρήσης της Microsoft, τα μέσα αποκατάστασης, τα μέσα OEM και τα μέσα MAR που περιέχουν λογισμικό της Microsoft πρέπει να αναδιανεμηθούν ως μέρος ενός πλήρους πακέτου που περιέχει τα μέσα, το αρχικό υλικό του υπολογιστή με το οποίο διανεμήθηκε το λογισμικό και την αντίστοιχη ετικέτα COA.

Σύμφωνα με την παραπάνω πολιτική, πρόκειται για πώληση πλήρους πακέτου που περιλαμβάνει το αρχικό DVD πολυμέσων και το αρχικό υλικό (σύστημα υπολογιστών διακομιστή που περιέχει την αρχική μητρική πλακέτα).

2. OEM / Επανεγκαταστήστε Δίσκους / Λογισμικό MAR - Τα μέσα αποκατάστασης, τα μέσα OEM και τα μέσα MAR που περιέχουν λογισμικό της Microsoft πρέπει να αναδιανεμηθούν ως μέρος ενός πλήρους πακέτου που περιέχει τα μέσα, το αρχικό υλικό του υπολογιστή με το οποίο διανεμήθηκε το λογισμικό και την αντίστοιχη ετικέτα COA .

Σύμφωνα με την παραπάνω πολιτική, πρόκειται για πώληση λογισμικού που έχει συνδυαστεί με το αρχικό σύστημα διακομιστή. Αυτό το είδος δεν προορίζεται επίσης για χρήση από γενικούς καταναλωτές.

Ο εξυπηρετητής είναι διαθέσιμος αλλά έχει παροπλιστεί και ως εκ τούτου δεν περιέχει εξαρτήματα εκτός από την κατεστραμμένη μητρική πλακέτα που είναι διαθέσιμη για συλλογή μέσω ραντεβού ή ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις ταχυδρομικών τελών αν θέλετε να το λάβετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες, αν το επιθυμείτε.

Ε: Τι είναι το λογισμικό OEM;

A: Το OEM σημαίνει "Κατασκευαστής πρωτότυπου εξοπλισμού" Το λογισμικό OEM πωλείται απευθείας στον κατασκευαστή του υπολογιστή ή διανέμεται για μικρότερους ολοκληρωτές συστημάτων και χόμπι δημιουργών συστημάτων για υπολογιστές "clone" ή για μη ονομαστικούς υπολογιστές (για τον τελικό χρήστη όπως εσείς). έρχονται μόνο με ένα εγχειρίδιο ηλεκτρονικής βοήθειας, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο λογισμικό ή ένα μικρό εγχειρίδιο που ξεκινάει.Το ίδιο το λογισμικό περιέχει τα ίδια προγράμματα με την έκδοση του Retail Box, εκτός από την έκδοση Retail Box που συνοδεύεται κανονικά με ένα μικρό έντυπο εγχειρίδιο & με το φανταστικό κουτί λιανικής πώλησης.Στην άλλη πλευρά, το λογισμικό OEM δεν περιλαμβάνει Microsoft δωρεάν τεχνική υποστήριξη δεδομένου ότι είναι πρόθεση για το χρήστη με γνώση σε βάθος για την εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος.Τα λογισμικά OEM της Microsoft περιλαμβάνουν ένα COA, το οποίο είναι ένα πιστοποιητικό αυθεντικότητας ετικέτα ή αυτοκόλλητο από τον κατασκευαστή , συν τον κωδικό κλειδιού που θέλετε να εισαγάγετε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και για να ενεργοποιηθεί / καταχωριστεί το σύστημα από τη Microsoft για να λάβετε το Windows Update Όπως ο Internet Explorer 7, το Windows Defend er, Media Player 11 και ούτω καθεξής.

Σχετικά με το στοιχείο

Αυτές οι άδειες ήταν μέρος της συμφωνίας μας με τη Microsoft, η οποία συμπληρώθηκε με τις επιτόπιες υπηρεσίες μας. Αυτή η σύμβαση έχει εκπληρωθεί και έχουμε λίγα κλειδιά λιανικής πώλησης. Αυτά είναι 100% νόμιμα κλειδιά και είναι απολύτως εγγυημένα ότι θα ενεργοποιηθούν στο διαδίκτυο.

Τι περιλαμβάνεται;

  • Θα λάβετε το παράθυρο server 2012 R2 Datacenter με το αρχικό USB όπως φαίνεται στην εικόνα. Δεν περιλαμβάνεται κουτί λιανικής πώλησης. Θα λάβετε ακριβώς το ίδιο έγγραφο που εμφανίζεται στην εικόνα που περιέχει τις πληροφορίες του συνεργάτη μας. Πληρωμή μόνο με PayPal.
  • Θα σας στείλουμε τον επίσημο σύνδεσμο λήψης και το ψηφιακό κλειδί εντός 24-48 ωρών από την παραλαβή της πληρωμής σας. Paypal μόνο. Αυτό σας επιτρέπει να ξεκινήσετε αμέσως.
  • Μαζί με τις άδειες χρήσης, θα λάβετε ένα πρωτότυπο πιστοποιητικό χρήστη 5 CAL Windows Server 2012 R2 το οποίο εμφανίζεται στην εικόνα. Είναι συμβατό με οποιοδήποτε διακομιστή, όχι μόνο με την HP. Το κλειδί προϊόντος θα έχει ήδη συμπεριλάβει 5 CAL, καθιστώντας το συνολικά 10 CAL.
  • Συχνές ερωτήσεις: Έρχεται αυτό με ένα COA; Όχι. Εδώ γιατί. Η έκδοση OEM που είναι πολύ πιο ακριβή έρχεται με COA. Αυτή είναι μια πλήρης λιανική έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι θα σας παράσχουμε ένα έντυπο πώλησης. Σημειώστε ότι είμαστε οι συνεργάτες της Microsoft και γνωρίζουμε πολύ καλά τη διαδικασία ελέγχου. Έχουμε πουλήσει αυτό το προϊόν σε πολλούς ευχαριστημένους επαγγελματίες του IT που έχουν αφήσει θετικά σχόλια. Πουλάμε αυτό το πακέτο με αυτόν τον τρόπο για να βεβαιωθείτε ότι είστε συμβατοί.
  • Γνωρίζουμε ότι η συμμόρφωση με τη Microsoft είναι κρίσιμη. Αυτό το προϊόν θα σας κρατήσει εντός των οδηγιών συμμόρφωσης της Microsoft. Αυτές οι άδειες προέρχονται από το κανάλι ηλεκτρονικής παράδοσης λογισμικού (ESD) από τη Microsoft. Αυτό διανέμεται ηλεκτρονικά μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών - και θα λάβετε τα έγγραφα όπως φαίνεται στην εικόνα. Θα λάβετε επίσης τεχνική υποστήριξη από αυτούς, αφού πρόκειται για πλήρη άδεια λιανικής πώλησης.
  • Σημείωση: Η αγορά κάρτας κλειδιών ή απλώς κλειδιού χωρίς επίσημο γραφικό ή λιανικής πώλησης δεν συνιστάται από τη Microsoft καθώς μπορεί να κλαπεί ή να παραχαραγτεί.
  • Τεχνική υποστήριξη που παρέχεται από εμάς, εάν απαιτείται βοήθεια κατά την εγκατάσταση / ενεργοποίηση

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)