Shenzhen Tonghe Technology Co, Ε.Π.Ε.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταMicrosoft Office 2016 υπέρ

Προαιρετική Γλώσσα Microsoft Office 2016 Pro Ψηφιακή Λήψη Εύκολη Λειτουργία

Είμαι Online Chat Now
Win10 και win8.1 αγόρασα όλες τις εργασίες τέλεια, καλή επικοινωνία με τον πωλητή, και η ναυτιλία ήταν γρήγορη, ευχαριστώ.

—— Αλέξανδρος

Τα αυτοκόλλητα COA με το πακέτο δεδομένων εγκατάστασης μέσω του σύννεφου Share είναι η καλύτερη επιλογή για μένα να προωθήσω αυτήν την επιχείρηση εύκολα και οικονομικά.

—— Edwin karita

Προαιρετική Γλώσσα Microsoft Office 2016 Pro Ψηφιακή Λήψη Εύκολη Λειτουργία

Optional Language Microsoft Office 2016 Pro Digital Download Easy Operation
Optional Language Microsoft Office 2016 Pro Digital Download Easy Operation

Μεγάλες Εικόνας :  Προαιρετική Γλώσσα Microsoft Office 2016 Pro Ψηφιακή Λήψη Εύκολη Λειτουργία Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft Certificated

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Επαγγελματίας γραφείων συν το 2016 Ενεργοποίηση: Διάρκεια ζωής
Γλώσσα: Προαιρετικό Απαραίτητη επίδειξη: ψήφισμα 1024 X 768
Απαραίτητη μνήμη: 1 RAM ΜΒ (τριανταδυάμπιτο) μεταφορτώστε: ψηφιακή
Υψηλό φως:

microsoft office professional 2016

,

ms office 2016 professional

Νέα προϊόντα Microsoft Office MS Office 2016 Με την ενεργοποίηση του Online Box

Πρότυπο Microsoft Office 2016
Microsoft Office Professional 2016
Microsoft Office Professional Plus 2016
Microsoft Office Home και Business 2016
Αρχική σελίδα του Microsoft Office και φοιτητής 2016
Microsoft Access 2016
Microsoft Excel 2016
Διαδρομή πληροφοριών Microsoft 2016
Το Microsoft OneDrive για επιχειρήσεις το 2016
Microsoft OneNote 2016
Το Microsoft Outlook 2016
Microsoft PowerPoint 2016
Microsoft Publisher 2016
Skype για επιχειρήσεις το 2016
Microsoft Word 2016
Νέα στο Microsoft Office 2016:
Συμβατό με τα Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Server 2008 R2 ή Windows Server 2012. Δεν εκτελείται σε Windows XP ή Vista.
Εξουσιοδοτήστε τους υπαλλήλους σας με τα πιο πρόσφατα εργαλεία παραγωγικότητας και την ικανότητα να εργάζονται από σχεδόν οπουδήποτε.
Το Office Professional Plus 2013 σάς δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστείτε ακόμα καλύτερα παρέχοντάς σας περισσότερο έλεγχο της συμμόρφωσης, νέα εργαλεία για την ανάλυση και ανταλλαγή δεδομένων και περισσότερες δυνατότητες επικοινωνίας. Επιπλέον, η Access, το Skype για Επιχειρήσεις και το InfoPath περιλαμβάνονται στη σουίτα.

Νέες δυνατότητες για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και συμμόρφωση

 • Αποκτήστε πρόσβαση και επεξεργαστείτε μηνύματα που σχετίζονται με το έργο που είναι αποθηκευμένα στο Exchange και τα έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στο SharePoint απευθείας από το Outlook χρησιμοποιώντας γραμματοκιβώτια τοποθεσίας.
 • Αποφύγετε την εσφαλμένη αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ευαίσθητες πληροφορίες σε μη εξουσιοδοτημένους παραλήπτες, χρησιμοποιώντας Συμβουλές πολιτικής του Outlook και Πρόληψη απώλειας δεδομένων ανταλλαγής δεδομένων.
 • Η τεχνολογία IT μπορεί να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει την εγγραφή των συσκέψεων του Skype για τις επιχειρήσεις μέσω της πολιτικής ομάδας και των αρχειοθετημένων συναντήσεων, συμπεριλαμβανομένων συνομιλιών συνομιλίας, στο SharePoint.
 • Σάρωση υπολογιστικών φύλλων για σφάλματα, κρυφές πληροφορίες, σπασμένες συνδέσεις και ασυνέπειες με τη χρήση του ερωτήματος στο Excel. Δείτε το ίχνος ελέγχου των αλλαγών στα υπολογιστικά φύλλα με τη σύγκριση φύλλου εργασίας.

Νέες δυνατότητες για εξερεύνηση και οπτικοποίηση δεδομένων

 • Βελτιώστε την ολοκλήρωση και τον χειρισμό μεγάλων όγκων δεδομένων από διάφορες πηγές και εκτελέστε ταχεία ανάλυση πληροφοριών χρησιμοποιώντας το Power Pivot native στο Excel.
 • Εξερευνήστε διαφορετικές περικοπές και προβολές των δεδομένων σας σε ένα κλικ μέσα σε ένα περιστρεφόμενο πίνακα ή στο διάγραμμα στροφέα για να ανακαλύψετε νέες πληροφορίες που είναι κρυμμένες στα δεδομένα σας.
 • Συγκεντρώστε δεδομένα, διαγράμματα και γραφήματα σε μία Power View για να ζωντανέψετε τα δεδομένα σας με μια εξαιρετικά διαδραστική εμπειρία απεικόνισης και παρουσίασης για όλους τους χρήστες.

Νέες ευκαιρίες επικοινωνίας

 • Δείτε τα βίντεο πολλαπλών συμμετεχόντων ταυτόχρονα σε μια συνάντηση Skype για επαγγελματίες.
 • Συνδεθείτε σε περισσότερα τελικά σημεία χρησιμοποιώντας το βίντεο H.264 με βάση τα πρότυπα.
 • Χρησιμοποιήστε μια απλοποιημένη εμπειρία λήψης σημειώσεων με το OneNote.
 • Εγγραφή συναντήσεων σε μορφή που βασίζεται σε πρότυπα για εύκολη αναπαραγωγή αργότερα

Προχωρήστε στα πιο πρόσφατα εργαλεία γραφείου για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας

 • Στη νέα λειτουργία ανάγνωσης, το κείμενο μετατρέπεται αυτόματα σε στήλες για ευκολότερη ανάγνωση οθόνης. Λιγότερα μενού σημαίνουν μεγαλύτερη εστίαση στο περιεχόμενό σας, συνοδευόμενη μόνο από εργαλεία που προσθέτουν αξία στην ανάγνωσή σας.
 • Ανοίξτε ένα PDF στο Word και απολαύστε την επεξεργασία περιεχομένου, όπως παραγράφους, λίστες και πίνακες, σαν να το δημιουργήσατε στο Word
 • Δείξτε το στυλ και τον επαγγελματισμό σας με τα πρότυπα, συν το χρόνο εξοικονόμησης. Περιηγηθείτε σε πρότυπα Word σε περισσότερες από 40 κατηγορίες.
 • Στο Excel 2013 κάθε βιβλίο εργασίας έχει δικό του παράθυρο, διευκολύνοντας έτσι την εργασία σε δύο βιβλία εργασίας ταυτόχρονα. Διευκολύνει επίσης τη ζωή όταν εργάζεστε σε δύο οθόνες
 • Θα βρείτε πολλές νέες λειτουργίες στη μαθηματική και τριγωνομετρική, στατιστική, μηχανική, ημερομηνία και ώρα, αναζήτηση και αναφορά, λογικές και λειτουργίες κειμένου
 • Το νέο κουμπί Συνιστώμενα διαγράμματα στην καρτέλα Εισαγωγή σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μια ποικιλία διαγραμμάτων που είναι κατάλληλα για τα δεδομένα σας. Σχετικοί τύποι χαρτών, όπως τα διάσπαρτα και τα φυσαλίδες, είναι κάτω από μία ομπρέλα
 • Προσεκτικά σχεδιάστε, διαγράψτε και επεξεργαστείτε με το δάκτυλό σας, τη γραφίδα ή το ποντίκι σας σε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα αφής, όπως Tablet PC ή tablet PC ή πλατφόρμα Windows 8. Εάν πρέπει να μοιραστείτε τις χειρόγραφες σημειώσεις σας και να φροντίσετε για την αναγνωσιμότητα, το OneNote μπορεί να μετατρέψει αυτόματα το χειρόγραφό σας σε κείμενο.
 • Το βελτιωμένο εργαλείο Αποστολή σε OneNote καθιστά ευκολότερο από ποτέ να κόβετε ό, τι βλέπετε στην οθόνη σας, να στείλετε μια ιστοσελίδα ή ένα ολόκληρο έγγραφο σε μια περιοχή σημειωματάριων ή να σημειώσετε τις Γρήγορες σημειώσεις που αποθηκεύονται αυτόματα και κατατίθενται ως μέρος φορητό υπολογιστή σας.
 • Μπορείτε να επισυνάψετε σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο υπολογιστή σε οποιοδήποτε μέρος των σημειώσεών σας, το οποίο αποθηκεύει ένα αντίγραφο του αρχείου στο σημειωματάριό σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ή να εισαγάγετε υπολογιστικά φύλλα Excel και διαγράμματα Visio απευθείας μέσα στο OneNote και να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες τους στη θέση τους στις σημειώσεις σας.
 • Η προβολή παρουσίασης σας επιτρέπει να βλέπετε τις σημειώσεις σας στην οθόνη σας, ενώ το κοινό βλέπει μόνο τη διαφάνεια. Σε προηγούμενες κυκλοφορίες, ήταν δύσκολο να καταλάβουμε ποιος είδε τι σε ποια οθόνη. Η βελτιωμένη παρουσίαση του Presenter διορθώνει αυτόν τον πονοκέφαλο και κάνει πιο εύκολη την εργασία του.
 • Δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα που εμφανίζονται στα βέλη στις διαφάνειες σας, για να διαπιστωθεί εάν έχουν παραταχθεί. Οι έξυπνοι οδηγοί εμφανίζονται αυτόματα όταν τα αντικείμενά σας, όπως οι εικόνες, τα σχήματα και άλλα, είναι κοντά στο ομοιόμορφο, και σας λένε επίσης όταν τα αντικείμενα τοποθετούνται ομοιόμορφα.
 • Το PowerPoint υποστηρίζει πλέον περισσότερες μορφές πολυμέσων, όπως τα .mp4 και .mov με ήχο βίντεο H.264 και προηγμένο ήχο κωδικοποίησης ήχου (AAC) και περισσότερο περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας. Το PowerPoint 2013 περιλαμβάνει περισσότερους ενσωματωμένους κωδικοποιητές, ώστε να μην χρειάζεται να τις εγκαταστήσετε για να λειτουργήσουν ορισμένες μορφές αρχείων
 • Η κάρτα ανθρώπων συγκεντρώνει όλες τις βασικές λεπτομέρειες μιας επαφής σε ένα μέρος: τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, διεύθυνση, εταιρικές πληροφορίες, ενημερώσεις κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, ακόμη και αν είναι διαθέσιμες. Από την κάρτα, μπορείτε να προγραμματίσετε μια συνάντηση, να στείλετε ένα στιγμιαίο μήνυμα ή να τηλεφωνήσετε, κάνοντάς την μια ενιαία θυρίδα για όλες τις επικοινωνίες.
 • Το ημερολόγιό σας μπορεί να σας πει πολύ περισσότερο από την ώρα του επόμενου ραντεβού σας. Μπορείτε να προσθέσετε την τοπική πρόβλεψη του καιρού σας στην προβολή Ημερολογίου, μαζί με τις τρέχουσες συνθήκες
 • Λάβετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με push, ραντεβού και επαφές από το Outlook.com και το Outlook.com (πρώην Hotmail) - όλα προσφέρονται εύκολα στην εμπειρία σας στο Outlook
 • Δημιουργήστε δυναμικές δημοσιεύσεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, όταν εισάγετε και προσαρμόσετε προκατασκευασμένες δομικές μονάδες περιεχομένου, τόσο ενσωματωμένες όσο και από την κοινότητα του Publisher, απευθείας από τον Publisher 2010. Επιλέξτε από μια σειρά από μέρη σελίδας, όπως πλευρικές γραμμές και ιστορίες, καθώς και ημερολόγια, σύνορα, διαφημίσεις και πολλά άλλα
 • Χρησιμοποιήστε εφέ επαγγελματικής εμφάνισης για κείμενο, σχήματα και εικόνες, συμπεριλαμβανομένων πιο μαλακών σκιών, αντανακλάσεων και λειτουργιών του OpenType, όπως συνδέσμους και στυλίστες εναλλαγής
 • Χρησιμοποιήστε τον Εκδότη για να αναζητήσετε τα άλμπουμ σας στο διαδίκτυο σε Facebook, Flickr και άλλες υπηρεσίες και να προσθέσετε εικόνες απευθείας στο έγγραφο, χωρίς να χρειάζεται πρώτα να τα αποθηκεύσετε
 • Εφαρμογές Web του Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote)


Απαιτήσεις
Απαιτούμενος επεξεργαστής
1 gigahertz (Ghz) ​​ή ταχύτερος επεξεργαστής x86 ή x64-bit με SSE2
Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα
Windows 7 ή νεότερη έκδοση, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008 R2 ή Windows Server 2012
Απαιτούμενη μνήμη
1 GB RAM (32 bit). 2 GB RAM (64 bit)
Απαιτούμενος χώρος στο σκληρό δίσκο
Διαθέσιμος χώρος στο δίσκο 3,0 GB
Απαιτούμενη προβολή
Ανάλυση 1024 x 768
Γραφικά
Η επιτάχυνση υλικού γραφικών απαιτεί κάρτα γραφικών DirectX 10.

Πολλαπλής αφής
Για τη χρήση οποιασδήποτε λειτουργικότητας πολλαπλής αφής απαιτείται μια συσκευή με δυνατότητα αφής. Ωστόσο, όλες οι λειτουργίες και λειτουργίες είναι πάντα διαθέσιμες χρησιμοποιώντας ένα πληκτρολόγιο, ποντίκι ή άλλη τυπική ή προσβάσιμη συσκευή εισόδου. Σημειώστε ότι οι νέες λειτουργίες αφής έχουν βελτιστοποιηθεί για χρήση με Windows 8 ή νεότερη έκδοση.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Tonghe Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sales Manager

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς