Co. λογισμικού MooToom (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντακλειδί αδειών γραφείων 2019

1pc σε απευθείας σύνδεση σπίτι του Microsoft Office και άδεια σπουδαστών 2019 βασική, κλειδί προϊόντων του Word HB 2019

1pc σε απευθείας σύνδεση σπίτι του Microsoft Office και άδεια σπουδαστών 2019 βασική, κλειδί προϊόντων του Word HB 2019

1pc Online Microsoft Office Home And Student 2019 License Key , Hb 2019 Word Product Key
1pc Online Microsoft Office Home And Student 2019 License Key , Hb 2019 Word Product Key 1pc Online Microsoft Office Home And Student 2019 License Key , Hb 2019 Word Product Key

Μεγάλες Εικόνας :  1pc σε απευθείας σύνδεση σπίτι του Microsoft Office και άδεια σπουδαστών 2019 βασική, κλειδί προϊόντων του Word HB 2019 Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Microsoft Office 2019
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: PC 1
Τιμή: negotiation
Χρόνος παράδοσης: 0.5-2 ώρες
Όροι πληρωμής: paypal, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 PC την εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: σπίτι Microsoft Office 2019 και επιχειρησιακή άδεια Εφαρμογή: Γραφείο
Θέση προϊόντων: Απόθεμα Γλώσσα: Όλες οι γλώσσες
Κοστούμι για: 1 PC μόνο μέθοδος πληρωμής: paypal, alibaba, USDT, alipay
όνομα: HB γραφείων 2019 για τη MAC χρόνος παράδοσης: μετά από τη λαμβανόμενη πληρωμή μέσα σε 0.5-2 ώρες
Υψηλό φως:

Σε απευθείας σύνδεση σπίτι MooToom και κλειδί αδειών σπουδαστών

,

Κλειδί αδειών MooToom 1pc Microsoft 2019

,

Κλειδί προϊόντων λέξης MooToom 2019

Ενεργοποιήστε το σε απευθείας σύνδεση σπίτι και τη βασική καυτή πώληση HB αδειών γραφείων το 2019 σπουδαστών

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα του βασικών σπιτιού και της επιχείρησης αδειών γραφείων 2019 για τη MAC:
1. Λέξη

1. Πάρτε την εργασία που γίνεται ευκολότερη να κάνει
2. Μαύρο θέμα
3. Ήχος γραφείων
4. Υπότιτλοι εργαλείων εκμάθησης και ακουστικές οδηγίες
5. Text-to-speech
6. Βελτιωμένη λειτουργία μελανιού

2. Excel
1. Εκτελέστε την καλύτερη ανάλυση στοιχείων
2. Διαγράμματα χοανών και 2$οι χάρτες
3. Νέες λειτουργίες και συνδετήρες του Excel
4. Δημοσιεύστε το Excel σε PowerBI
5. Αύξηση λειτουργίας PowerPivot
6. Αυξήσεις σε PowerQuery
3. PowerPoint
1. Δημιουργήστε περισσότερο περιεχόμενο δέσμευσης
2. Λειτουργία ζουμ της τάξεως των φωτογραφικών διαφανειών στην παρουσίαση
3. Μετατρέψτε τη λειτουργία
4. Το ένθετο και διαχειρίζεται τα εικονίδια, SVG και τρισδιάστατα πρότυπα
5. Βελτιωμένη περίπτωση χρήσης μολυβιών για
4. Προοπτική
1. Διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αποτελεσματικότερα
2. Ενημερώστε την κάρτα επαφών
3. Γραφείο 365 ομάδες
4. @mentions
5. Inbox με την εστίαση
6. Συνοπτικές κάρτες ταξιδιού και παράδοσης
7. Απαιτεί έναν σε απευθείας σύνδεση απολογισμό για την ανταλλαγή

 

Περιγραφή του βασικών σπιτιού και της επιχείρησης αδειών γραφείων 2019 για τη MAC:

Το σπίτι και η επιχείρηση γραφείων το 2019 για τη Mac είναι ένα περιεκτικό κουτί εργαλείων για τα άτομα, τα σπίτια και τις μικρές και μέσες επιχειρήσεις. Το γραφείο το 2019 για τη Mac περιλαμβάνει τις νέες εκδόσεις του Word, του Excel, του PowerPoint, και της ύπαρξης OneNote και των τμημάτων προοπτικής, τέλεια ενισχυτικός το Maccl*os Mojave και τις υψηλής ευκρίνειας οθόνες αμφιβληστροειδών αμφιβληστροειδών. Οι πολλαπλάσιες γλώσσες υποστηρίξεων συμπεριλαμβανομένου των απλουστευμένων κινέζικων, υποστηρίζουν τον τρόπο πλήρης-οθόνης, υποστηρίζουν το Sandbox, ενσωματώνουν την αποθήκευση σύννεφων OneDrive, και υποστηρίζουν τις σε απευθείας σύνδεση συνεργάσιμες λειτουργίες έκδοσης.
Εάν αποφασίζετε να αγοράσετε το σπίτι και την επιχείρηση γραφείων το 2019 για τη Mac, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις πολλές δυνατότητες του διάσημου επεξεργαστή λέξεων Word. Οι φυσικές χειρονομίες που μπορούν να εκτελεσθούν με ένα δάχτυλο ή μια μάνδρα στις αφή-χρησιμοποιημένες συσκευές διεγείρουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Παραδείγματος χάριν, στον ελεύθερο συντάκτη, οι λέξεις μπορούν να περιβληθούν για την επιλογή ή να διασχιστούν έξω για τη διαγραφή. Ο ενσωματωμένος βοηθός γραφείων «ανακατεύει ξανά τρισδιάστατο» δημιουργεί τα τρισδιάστατα πρότυπα των αντικειμένων ή των πλασμάτων για το Word, το Excel και το PowerPoint. Αυτό παρουσιάζει τα έγγραφα και επιχείρησης να φανούν πιό συναρπαστικές. Η αλλαγή από τη διαμόρφωση στην τεκμηρίωση είναι άνευ ραφής. Το PowerPoint μπορεί ακόμη και να χρησιμοποιήσει τα ζωντανεψοντα τρισδιάστατα πρότυπα για να κάνει τις μεταβάσεις μεταξύ των φωτογραφικών διαφανειών περισσότερη διασκέδαση.

 

 

Πώς να χρησιμοποιήσει το βασικές σπίτι και την επιχείρηση αδειών γραφείων 2019 για τη MAC:
1. Η ομαλή λειτουργία μετάβασης του γραφείου το 2019 για το λογισμικό της MAC μπορεί να κάνει τα ίδια αντικείμενα στις μπροστινές και πίσω δύο φωτογραφικές διαφάνειες να παραγάγουν μια ομαλή επίδραση μετάβασης. Δεν χρειάζεται στη δυσκίνητη ζωτικότητα πορειών οργάνωσης, να ρυθμίσει ακριβώς τη θέση, μέγεθος και η γωνία του αντικειμένου, εσείς μπορεί να επιτύχει μια φυσική μετάβαση, η άνευ ραφής επίδραση ζωτικότητας μετατροπής με το ένα χτυπά, όπως την αλλαγή στην ίδια φωτογραφική διαφάνεια.
2. Η λειτουργία του τρισδιάστατου προτύπου καθιστά την παρουσίαση πιό ζωηρή. Εφ' όσον χτυπάτε τη [τρισδιάστατο πρότυπο] λειτουργία στη [ετικέττα ενθέτων] του PPT, μπορείτε να εισαγάγετε το τρισδιάστατο model* στο PPT για την άμεση χρήση. Μετά από να παρεμβάλει το πρότυπο, μπορεί να περιστραφεί και επαναταξινόμησε 360 βαθμούς με το σύρσιμο και τη μείωση με το ποντίκι. Συνδυασμένοι με τις ομαλές μεταβάσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε τις cinematic ζωτικότητες στην καλύτερη προθήκη τα πρότυπά σας. Επιπλέον, ο ειδικός [τρισδιάστατη ζωτικότητα] που έρχεται με [τρισδιάστατο πρότυπο], συμπεριλαμβανομένου [εισάγετε], [έξοδος], και τρεις ζωτικότητες έμφασης [περιστροφική πλάκα], [ταλάντευση], και [άλμα], προσθέτουν τη μοναδική τρισδιάστατη ζωτικότητα στο τρισδιάστατο πρότυπο, μπορεί να καταστήσει την παρουσίασή σας πιό ζωηρή και ζωηρή.
3. Η λειτουργία της μεγέθυνσης και του προσδιορισμού θέσης μπορεί να πηδήσει τις παρουσιάσεις στις σελίδες, που βελτιώνουν την ελευθερία και την αλληλεπίδραση των παρουσιάσεων. Η κίνηση από μια φωτογραφική διαφάνεια σε άλλη σε οποιαδήποτε διαταγή εσείς συμπαθεί με [ζουμ που τοποθετεί]. Πηδήστε προς τα εμπρός ή ανοίξτε πάλι τις φωτογραφικές διαφάνειες χωρίς διακοπή της ροής της παρουσίασής σας. Αυτό βελτιώνει πολύ την ελευθερία και την αλληλεπίδραση των παρουσιάσεων.
4. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εξελικτικό διανυσματικό χαρακτηριστικό γνώρισμα εικονιδίων (SVG) για να προσθέσετε το οπτικό ενδιαφέρον στα έγγραφα, τα φύλλα εργασίας, και τις παρουσιάσεις. Το γραφείο το 2019 παρέχει σε σας μια βιβλιοθήκη εικονιδίων SVG 500 διαφορετικών κατηγοριών εικονιδίων, μπορείτε εύκολα να παρεμβάλετε τα εικονίδια που χρειάζεστε στα έγγραφα, τα εγχειρίδια, τις παρουσιάσεις και τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, και περιστρέφεστε έπειτα, χρωματίζετε και επαναταξινομείτε χωρίς απώλεια οποιαδήποτε ποιότητα εικόνας.
5. Η ευφυής λειτουργία μεταφράσεων μπορεί αυτόματα να μεταφράσει την περιεκτικότητα σε κείμενα σε γλώσσα που διευκρινίζετε με ακριβώς το ένα χτυπάτε. Υποστηρίζει μέχρι 60 διαφορετικές γλώσσες, που καλύπτουν των περισσότερων από επικρατούσες γλώσσα στον κόσμο, ακόμα και από την Καντώνα (παραδοσιακός)! Εφ' όσον συνδέεστε με το Διαδίκτυο, μπορείτε άμεσα να μεταφράσετε τα μεγάλα μέρη του κειμένου σε διευκρινισμένη γλώσσα με ακριβώς μερικούς κρότους του επιλεγμένου κειμένου.
6. Η 2$α λειτουργία χαρτών μπορεί να παρουσιάσει τα στοιχεία ως χάρτη, έτσι ώστε η απόδοση κάθε περιοχής μπορεί να δει με μια ματιά. Όταν το στοιχείο περιέχει μια γεωγραφική περιοχή (η μικρότερη μονάδα είναι επαρχία), πρέπει μόνο να εισαγάγετε την περιοχή και τα αντίστοιχα στοιχεία πωλήσεων στο φύλλο του Excel, και να χτυπήσετε έπειτα [ένθετο - διάγραμμα - χάρτης] για να παρεμβάλετε το χάρτη, και οι πωλήσεις κάθε περιοχής επιδεικνύονται σαφώς στο χάρτη. επάνω, με μια ματιά.
7. Το γραφείο το 2019 για το λογισμικό της MAC προσθέτει μια νέα λειτουργία τύπων διαγραμμάτων για να ανακαλύψει τις ιδέες, τις τάσεις και τις ευκαιρίες που περιλαμβάνονται στα στοιχεία. Το γραφείο το 2019 Excel προσφέρει τις καλύτερες ικανότητες ζουμ, τους νέους τύπους διαγραμμάτων, και περισσότερα στοιχεία με σκοπό να εμπλουτίσουν τις παρουσιάσεις με τις ιδέες, τις τάσεις, και τις ευκαιρίες ανακαλύψεων στοιχείων. Επιπλέον, η οπτική υπόδειξη ως προς το χρόνο τύπων διαγραμμάτων μπορεί να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τη γραμμική εξέλιξη του χρόνου, που παρουσιάζει μια σειρά γεγονότων σε χρονολογική σειρά.
8. Το γραφείο το 2019 για το λογισμικό της MAC προσθέτει επίσης τις νέες λειτουργίες για να αφήσει το Excel να εκτελέσει τις διαδικασίες και την εργασία για σας. Με τους πολλαπλάσιους όρους, χρησιμοποίηση ΕΑΝ η λειτουργία απαιτεί τα πολλαπλάσια επίπεδα να τοποθετηθεί των όρων, οι οποίοι μπορούν. Τώρα η νέα IFS (που προσθέτει το S για τους πολλαπλάσιους όρους) λειτουργία στο Excel το 2019 έχει γίνει απλή και διαισθητική να χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, το Concat και οι λειτουργίες TextJoin για το κείμενο ενώνουν έχουν προστεθεί.

 

Το βασικές σπίτι και η επιχείρηση αδειών γραφείων το 2019 περιλαμβάνουν
Λέξη
Excel
PowerPoint
Μια σημείωση
Προοπτική

 


1pc σε απευθείας σύνδεση σπίτι του Microsoft Office και άδεια σπουδαστών 2019 βασική, κλειδί προϊόντων του Word HB 2019 0

Περισσότερη υποδοχή λεπτομερειών στην επαφή με μας ελεύθερα!

Στοιχεία επικοινωνίας
MooToom (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Τηλ.:: +8613683803660

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς