Co. λογισμικού MooToom (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντακλειδί αδειών γραφείων 2019

2 το σπίτι PC 2GB Microsoft Office το 2019 και το κλειδί επιχειρησιακών προϊόντων, αποδεσμεύουν το κλειδί το 2019 ενεργοποίησης του Excel

2 το σπίτι PC 2GB Microsoft Office το 2019 και το κλειδί επιχειρησιακών προϊόντων, αποδεσμεύουν το κλειδί το 2019 ενεργοποίησης του Excel

2 PC 2GB Microsoft Office 2019 Home And Business Product Key , Unbind Excel Activation Key 2019
2 PC 2GB Microsoft Office 2019 Home And Business Product Key , Unbind Excel Activation Key 2019 2 PC 2GB Microsoft Office 2019 Home And Business Product Key , Unbind Excel Activation Key 2019

Μεγάλες Εικόνας :  2 το σπίτι PC 2GB Microsoft Office το 2019 και το κλειδί επιχειρησιακών προϊόντων, αποδεσμεύουν το κλειδί το 2019 ενεργοποίησης του Excel Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: η HB γραφείων το 2019 για κερδίζει
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Χρόνος παράδοσης: 0.5-6hours
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs ανά ημέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Έκδοση:: Σπίτι & επιχείρηση 2019 γραφείων qulity:: 100% γνήσιο κλειδί προϊόντων της Microsoft
Άδεια διάρκειας ζωής:: Καμία συνδρομή, κανένα να επαναληφθεί μηνιαίο και ετήσιο δίδακτρο μέθοδοι ενεργοποίησης:: on-line
Υποστήριξη συστημάτων:: Windows 10 & κεντρικός υπολογιστής 2019 παραθύρων Χρόνος παράδοσης: winthin 0.5hours μετά από τη λαμβανόμενη πληρωμή
Υψηλό φως:

MooToom 2 κλειδί γραφείων 2019 PC

,

Κλειδί γραφείων 2019 MooToom 2GB

,

Το MooToom υπερέχει το κλειδί το 2019

2GB το RAM αποδεσμεύει την εγχώρια επιχείρηση το 2019 2PC Microsoft Office

Πειράζει χρειαμένος την προσοχή:

Μην μπορέστε να ενεργοποιηθείτε στη Βραζιλία, την Ιαπωνία και τη ηπειρωτική Κίνα.

100% γνήσιο κλειδί προϊόντων της Microsoft

 

Σπίτι & επιχείρηση 2019 του Microsoft Office τριανταδυάμπιτο/εξηντατετράμπιτο

Περιλαμβάνει: -
Λέξη 2019, Excel 2019, PowerPoint 2019 & προοπτική 2019.

Παρακαλώ διαβάστε κάτω από το σπίτι του Microsoft Office & το επιχειρησιακές το 2019 χαρακτηριστικό γνώρισμα & τη διαμόρφωση προτού να αγοράσετε το σπίτι του Microsoft Office & το κλειδί επιχειρησιακών το 2019 προϊόντων.


Χαρακτηριστικό γνώρισμα Επαγγελματικός Επαγγελματίας συν
Microsoft Word Ναι Ναι
Microsoft Excel Ναι Ναι
Microsoft Powerpoint Ναι Ναι
Microsoft Outlook Ναι Ναι
Εκδότης της Microsoft Ναι Ναι
Microsoft Access Ναι Ναι
Χρήση αδειών Προσωπικός Εμπορικός

 

Απαιτήσεις συστημάτων:

 • Υπολογιστής και επεξεργαστής: 1,6 gigahertz (Ghz) ή γρηγορότερος, πυρήνας 2. & 2,0 Ghz ή μεγαλύτερος που συστήνονται για Skype για την επιχείρηση.
 • Μνήμη: 4 RAM ΜΒ 2 RAM ΜΒ (τριανταδυάμπιτο)
 • Σκληρός δίσκος: 4 διαθέσιμος χώρος στο δίσκο ΜΒ
 • Επίδειξη: 1024 X 768
 • Γραφική παράσταση: Η επιτάχυνση υλικού γραφικής παράστασης απαιτεί ένα DirectX 10 κάρτα γραφικών.
 • Λειτουργικό σύστημα υποστήριξης: Τα Windows 10 & ο κεντρικός υπολογιστής το 2019 παραθύρων, αυτό δεν υποστηρίζουν τα παράθυρα 8,1, τα παράθυρα 7 & την παλαιότερη έκδοση των παραθύρων.

Αγοράστε το σπίτι του Microsoft Office & το κλειδί επιχειρησιακών το 2019 προϊόντων

 • Συλλάβετε τις ιδέες σας εντούτοις απασχολείστε σε καλύτερο, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο, τη μάνδρα, ή την οθόνη επαφής.
 • Να είστε ένα γραφείο δύναμης ο χρήστης-εύκολος τρόπος. Δακτυλογραφήστε τι θέλετε τη βοήθεια με στο νέο μου λέτε το παράθυρο στην κορδέλλα και θα σας πει πώς να το κάνει.
 • Τα νέα θέματα σας αφήνουν να επιλέξετε την εμπειρία γραφείων που είναι σωστή για σας. Τα σκοτεινά και σκούρο γκρι θέματα παρέχουν την υψηλή αντίθεση που είναι ευκολότερη στα μάτια, και το ζωηρόχρωμο θέμα σας δίνει ένα σύγχρονο βλέμμα που είναι συνεπές στις συσκευές σας.
 • Ενισχύστε την εμπειρία ανάγνωσής σας με τις ιδέες, που τροφοδοτούνται από Bing, το οποίο σας παρουσιάζει σχετική πληροφορία από τον Ιστό πότε διαβάζετε ένα αρχείο γραφείων.
 • Αφήστε μιας από την οθόνη προτύπων από την αρχή να κάνει την μεγαλύτερη μέρος της οργάνωσης και του σχεδίου, έτσι μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες και τα στοιχεία σας
 • Παρακολουθήστε των σχολίων στα έγγραφα του Word και τους χαρακτηρίστε όπως γίνεται με το νέο κουμπί απάντησης.
 • Περιεχόμενο τραβήγματος από PDFs κατ' ευθείαν στο Word. Ανοικτό PDFs και εκδίδει τις παραγράφους, τους καταλόγους, και τους πίνακες ακριβώς όπως κάνετε στα εξοικειωμένα έγγραφα του Word.
 • Εκτός από τις πληροφορίες χρονικής μορφοποίησης στο Excel έτσι μπορείτε να σύρετε τις ιδέες από τα στοιχεία σας γρηγορότερα. Τα καινούργια εργαλεία αναγνωρίζουν το σχέδιό σας και τα αυτόματος-πλήρη στοιχεία, αγοράζουν έτσι το κλειδί προϊόντων Microsoft Office το 2019.
 • Τα νέες σύγχρονες διαγράμματα και οι γραφικές παραστάσεις στο Excel σας δίνουν περισσότερους τρόπους να ερευνήσουν και να πουν τις αναγκάζοντας ιστορίες με τα επιχειρησιακά στοιχεία σας. Το Excel συστήνει τα διαγράμματα καταλληλότερα για τα στοιχεία σας, και σας δίνει μια πρόβλεψη πώς τα στοιχεία σας θα κοιτάξουν.
 • Στο Excel, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε τις βασικές προβλέψεις στη σειρά στοιχείων σας με το ένα χτυπάτε για να απεικονίσετε τις μελλοντικές τάσεις.
 • Μοιραστείτε την παρουσίαση του PowerPoint σας πέρα από τον Ιστό με την αποστολή μιας σύνδεσης με την ή τη χρησιμοποίηση της ελεύθερης υπηρεσίας παρουσίασης γραφείων για να την παραδώσει, έτσι το ακροατήριό σας μπορεί να σας ενώσει από οπουδήποτε.
 • Ενσωματώστε τους υπολογισμούς με λογιστικό φύλλο (spreadsheet) του Excel, τα διαγράμματα, τους ακουστικούς συνδετήρες, τα βίντεο, και σχεδόν οποιοδήποτε άλλοδήποτε είδος αρχείου στα σημειωματάρια OneNote σας. Οι σημειώσεις σας σώζονται, εξερευνήσιμος, και σε OneNote apps στις άλλες συσκευές σας, έτσι μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ή να μοιραστείτε από οπουδήποτε.
 • Αποκριθείτε γρηγορότερα με τις ευθύγραμμες απάντηση-απαντήσεις που τοποθετούνται δεξιά μέσα στο σώμα του αρχικού μήνυμα-στην προοπτική. Ακριβώς δακτυλογραφήστε την απάντησή σας στο πλακάκι ανάγνωσης, αγοράστε έτσι το κλειδί προϊόντων Microsoft Office το 2019.
 • Εκτός από το χρόνο με τις σε απευθείας σύνδεση επιλογές εκτύπωσης φωτογραφιών στον εκδότη.
 • Ο κατάλογος και συνοψίζει τα στοιχεία από έναν σχετικό πίνακα ή την ερώτηση γρήγορα στην πρόσβαση. Απλά χτυπήστε ένα στοιχείο για να ανοίξετε μια λεπτομερή άποψη εκείνου του στοιχείου.
 • Το καλύτερο για τις εγχώριες επιχειρήσεις και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις

2 το σπίτι PC 2GB Microsoft Office το 2019 και το κλειδί επιχειρησιακών προϊόντων, αποδεσμεύουν το κλειδί το 2019 ενεργοποίησης του Excel 0

Στοιχεία επικοινωνίας
MooToom (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Τηλ.:: +8613683803660

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς