Co. λογισμικού MooToom (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒασικός κώδικας του Microsoft Office 2010

5 βασικός κώδικας 5000 του Microsoft Office 2010 συσκευών σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση PC Oringinal

5 βασικός κώδικας 5000 του Microsoft Office 2010 συσκευών σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση PC Oringinal

5 Devices Microsoft Office 2010 Key Code 5000 Pc Oringinal Online Activation
5 Devices Microsoft Office 2010 Key Code 5000 Pc Oringinal Online Activation 5 Devices Microsoft Office 2010 Key Code 5000 Pc Oringinal Online Activation

Μεγάλες Εικόνας :  5 βασικός κώδικας 5000 του Microsoft Office 2010 συσκευών σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση PC Oringinal Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: επαγγελματίας του 2010 συν
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: $5
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 2 ώρες μετά από τη λαμβανόμενη πληρωμή
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, PayPal, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 100 κομμάτι το μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα προϊόντων: Επαγγελματίας Microsoft Office 2010 συν το βασικό κώδικα Θέση προϊόντων: Απόθεμα
Γλώσσα: Όλες οι γλώσσες Υποστήριξη: Λέξη, Excel, PowerPoint
Κοστούμι για: 5 υπολογιστές MEDIA: τριανταδυάμπιτο Χ εξηντατετράμπιτο
Υψηλό φως:

5 βασικός κώδικας του Microsoft Office 2010 συσκευών

,

Βασικός κώδικας 5000 PC Microsoft Office 2010

,

σε απευθείας σύνδεση κώδικας ενεργοποίησης Microsoft Office 2010

Άδεια γραφείων 2010 για 5 συσκευών σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση κώδικα του Microsoft Office 2010 τη βασική

 

Περιγραφή για το βασικό κώδικα 5 του Microsoft Office 2010 συσκευές:

 

Κλειδί ενεργοποίησης του Microsoft Office το 2010 το πολλαπλάσιο είναι ένα σε απευθείας σύνδεση κλειδί μπορεί ενεργές 5 συσκευές.

 

Χαρακτηριστικό γνώρισμα για για το βασικό κώδικα 5 του Microsoft Office 2010 συσκευές:

Προστιθέμενο πρόγραμμα 2010 της Microsoft
Το αντίγραφο και η λειτουργία κολλών στη Microsoft Project2010 έχουν βελτιωθεί επίσης, μπορείτε να αντιγράψετε και να κολλήσετε το περιεχόμενο του πλήρους σχήματος, ο αριθμός στόχων έχει αυξηθεί σε 11, και το αυτόματο τύλιγμα γραμμών υποστηρίζεται επίσης. Σε Project2010, οι στόχοι μπορούν να γίνουν αυτόματα ή με το χέρι. Η λειτουργία της αυτόματης παραγωγής στόχου είναι η ίδια με αυτήν της προηγούμενης έκδοσης. Ο στόχος του χειρωνακτικού φρεναρίσματος ορίζεται αυτόματα με ένα κουμπί pushpin, το οποίο δεν θα αλλάξουν από προεπιλογή.

 

Microsoft Word 2010
Το Microsoft Word το 2010 έχει ενισχύσει το χαρακτηριστικό γνώρισμα πλακακιών ναυσιπλοΐας, οι χρήστες μπορούν γρήγορα να μεταπηδήσουν στην αρχή οποιουδήποτε κεφαλαίου στο πλακάκι ναυσιπλοΐας (που κρίνει από το ύφος τίτλου), και μπορούν επίσης να διεξαγάγουν τη στιγμιαία αναζήτηση στο κιβώτιο εισαγωγής, ο τίτλος κεφαλαίου που περιέχει τις λέξεις κλειδιά θα είναι υψηλότερος τονίζεται.
Το Microsoft Word το 2010 επίσης προσθέτει τη σε απευθείας σύνδεση σε πραγματικό χρόνο λειτουργία συνεργασίας. Οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν το Microsoft Word το 2010 από τον Ιστό App του Word γραφείων για να εκδίδουν τα σε απευθείας σύνδεση έγγραφα, και μπορούν να δουν άλλους χρήστες που εκδίδουν συγχρόνως στη χαμηλότερη αριστερή γωνία (συμπεριλαμβανομένων άλλων στοιχείων επαφής, IM και άλλων πληροφοριών), απαιτούν τον πληροφοριοδότη γραφείων). Και όταν άλλοι χρήστες τροποποιούν κάτι, το Microsoft Word το 2010 θα υπενθυμίσει στον τρέχοντα χρήστη για να συγχρονίσει. (Σημείωση: Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι επίσης παρόν το σε μερικό άλλο Microsoft Office 2010 προγράμματα)

 

Microsoft Excel 2010
Το Microsoft Excel το 2010 πρόσθεσε το χαρακτηριστικό γνώρισμα Sparklines, το οποίο μπορεί να βασιστεί στα χρήστης-επιλεγμένα στοιχεία. Σύρετε τα διαγράμματα γραμμών, τα διαγράμματα στηλών, κ.λπ. άμεσα στα κύτταρα, και έρχεται με μια επιτροπή σχεδίου Sparklines για τις μορφές συνήθειας.

 

Microsoft PowerPoint 2010
Η Microsoft PowerPoint το 2010 όχι μόνο πρόσθεσε τα περισσότερα slideshows, τα αποτελέσματα αλλαγής, και αποτελέσματα επεξεργασίας εικόνας, αλλά και πρόσθεσε τις πιό τηλεοπτικές λειτουργίες. Οι χρήστες μπορούν άμεσα να θέσουν (να ρυθμίσουν) τους χρόνους έναρξης και τελών στη Microsoft PowerPoint το 2010 για να εκδώσουν το βίντεο, ή να εκδώσουν το βίντεο. Ενσωματώστε το βίντεο σε ένα αρχείο του PowerPoint.
Η επιτροπή φωτογραφικών διαφανειών στη αριστερή πλευρά της Microsoft PowerPoint το 2010 έχει προσθέσει επίσης ένα νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα τμημάτων. Οι χρήστες μπορούν να ομαδοποιήσουν τα τμήματα φωτογραφικών διαφανειών στις κατηγορίες, και μπορούν επίσης να λειτουργήσουν σε όλες τις φωτογραφικές διαφάνειες τη σε ολόκληρη περιοχή.
Η Microsoft PowerPoint το 2010 επίσης πρόσθεσε ένα εργαλείο παρόμοιο με τη βούρτσα σχήματος - ζωγράφος ζωτικότητας (βούρτσα ζωτικότητας), που μπορεί να εφαρμόσει τα αποτελέσματα ζωτικότητας σε άλλα αντικείμενα, και η χρήση είναι ο ίδιος με τη βούρτσα σχήματος. Άλλο είναι το σε απευθείας σύνδεση χαρακτηριστικό γνώρισμα slideshow επίδειξης φωτογραφικών διαφανειών ραδιοφωνικής μετάδοσης που ανέφερα την τελευταία φορά.

 

Εφαρμογές 2010 Ιστού γραφείων
Οι εφαρμογές το 2010 Ιστού γραφείων περιλαμβάνουν τον Ιστό App του Word, τον Ιστό App του Excel, τον Ιστό App του PowerPoint και τον Ιστό App OneNote, την απλή έκδοση υποστηρίξεων και τη σε πραγματικό χρόνο συνεργασία, τις υποστηρίξεις ΔΗΛ., Firefox, και το σαφάρι


Microsoft κινητό το 2010
Η Microsoft κινητό το 2010 περιλαμβάνει τις νέες εκδόσεις του Microsoft Word κινητές, του Microsoft Excel κινητού, της Microsoft PowerPoint κινητό, της Microsoft OneNote κινητό και προοπτική κινητά με τη συνομιλητική υποστήριξη τρόπου
Η πλευρά επιχειρηματικών κεντρικών υπολογιστών μπορεί επίσης να δώσει τα έγγραφα γραφείων για τους επιχειρηματικούς κινητούς χρήστες στα έγγραφα γραφείων άποψης μέσω των κινητών τηλεφώνων, και υποστηρίζει επίσης το Blackberry και το iPhone

 

Περισσότερο χαρακτηριστικό για το βασικό κώδικα 5 του Microsoft Office 2010 συσκευές:

Προστατευμένη ραδιοφωνική μετάδοση έκδοσης τρόπου
Εάν ανοίγετε ένα έγγραφο που μεταφορτώνεται από το Διαδίκτυο, το Microsoft Word το 2010 θα είναι αυτόματα στον προστατευμένο τρόπο, και η έκδοση είναι απαγορευμένη από προεπιλογή. Εάν θέλετε να το τροποποιήσετε, πρέπει να χτυπήσετε επιτρέπετε την έκδοση.
νέο πρότυπο
Το SmarArt ήταν ένα δροσερό χαρακτηριστικό γνώρισμα που εισήχθη στο Microsoft Office το 2007 που το κατέστησε εύκολο να δημιουργήσει τα όμορφα επιχειρησιακά διαγράμματα ροής, και το γραφείο το 2010 πρόσθεσε έναν τόνο των νέων προτύπων κάτω από τις υπάρχουσες κατηγορίες και διάφορες νέες κατηγορίες.
Άδεια συντάκτη
Η σε απευθείας σύνδεση συνεργασία είναι η εστίαση του Microsoft Office το 2010, και συμφωνεί επίσης με τις σημερινές τάσεις γραφείων. Στο Microsoft Office το 2007, το προστατευμένο έγγραφο κάτω από την ετικέττα αναθεώρησης έχει γίνει περιορίζει την έκδοση, και οι συντάκτες φραγμών έχουν προστεθεί δίπλα σε την.
Επιλογές τεκμηρίωσης κουμπιών
Το κυκλικό κουμπί στην ανώτερη αριστερή γωνία του Microsoft Office το 2007 και οι επιλογές κάτω από το είναι εντυπωσιακά. Στο Microsoft Office το 2010, οι λειτουργίες είναι αφθονότερες, ειδικά σε διαδικασίες εγγράφων, όπως η παρεμβολή των μεταδεδομένων στα έγγραφα, γρήγορες άδειες πρόσβασης, που σώζουν τα έγγραφα στις θέσεις SharePoint και περισσότεροι.
επιλογές τυπωμένων υλών κουμπιών
Το μέρος εκτύπωσης είχε μόνο τρεις επιλογές προτού, και να γίνει σχεδόν πίνακας ελέγχου, ο οποίος θα μπορούσε βασικά πλήρης όλες οι διαδικασίες εκτύπωσης.
Microsoft Outlook 2010 Jumplist
Το Jumplist είναι ένα νέο χαρακτηριστικό γνώρισμα των παραθύρων 7 taskbar, και το Microsoft Outlook το 2010 έχει υποστηριχθεί επίσης για τη γρήγορη πρόσβαση στους διορισμούς, επαφές, στόχοι, ημερολόγια, και περισσότερο.

 

Περιλάβετε για το βασικό κώδικα 5 του Microsoft Office το 2010 τις συσκευές:

Βασικός κώδικας του Microsoft Office 2010
Λέξη
Excel
PowerPoint
Προοπτική
OneNote
Εκδότης
Πρόσβαση

 

Έχουμε πολλές εκδόσεις που μπορείτε να επιλέξετε. Περισσότερες λεπτομέρειες χαιρετίζουν την έρευνά σας!

5 βασικός κώδικας 5000 του Microsoft Office 2010 συσκευών σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση PC Oringinal 0

Στοιχεία επικοινωνίας
MooToom (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Τηλ.:: +8613683803660

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς