Co. λογισμικού φωτός του ήλιου (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚλειδί αδειών γραφείων 2013

50 βασική στιγμιαία παράδοση αδειών γραφείων 2013 PC, κλειδί προϊόντων της Access 2013 διάρκειας ζωής

50 βασική στιγμιαία παράδοση αδειών γραφείων 2013 PC, κλειδί προϊόντων της Access 2013 διάρκειας ζωής

50 PC Office 2013 License Key Instant Delivery , Lifetime  Access 2013 Product Key
50 PC Office 2013 License Key Instant Delivery , Lifetime  Access 2013 Product Key 50 PC Office 2013 License Key Instant Delivery , Lifetime  Access 2013 Product Key

Μεγάλες Εικόνας :  50 βασική στιγμιαία παράδοση αδειών γραφείων 2013 PC, κλειδί προϊόντων της Access 2013 διάρκειας ζωής Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Αριθμό μοντέλου: Πρότυπα 2013 γραφείων
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS
Τιμή: $50
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Χρόνος παράδοσης: 0.5-12hours
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100pcs ανά ημέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Διάρκεια ζωής: Διάρκεια ζωής έγκυρη Ενεργοποιήστε: On-line
Μετά από την πώληση: Στιγμιαίος παράδοση: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Τύπος: MAK 50user Κοστούμι για: PC 50
Υψηλό φως:

Στιγμιαίο κλειδί αδειών γραφείων 2013 παράδοσης MooToom

,

MooToom 50 κλειδί αδειών γραφείων 2013 PC

,

Κλειδί προϊόντων πρόσβασης 2013 της διάρκειας ζωής MooToom


Τυποποιημένη ανοικτή άδεια του Office 2013
Mak 50pc αδειών γραφείων 2013 βασική τυποποιημένη λιανική κλειδιών εξασφάλιση ποιότητας παράδοσης γρήγορη

Εισαγωγή:
Παρόμοια με τον επαγγελματία συν το πρότυπο, η τυποποιημένη ανοικτή άδεια του Office το 2013 χαρακτηρίζει επίσης τα δημοφιλή προϊόντα της που βελτιστοποιούνται για τη χρήση multiplatform. Εάν θέλετε τις επιχειρηματικές πρακτικές και τα καθημερινά έργα σας να είστε συμβατά με τις καινοτομίες στον κόσμο smartphone και ταμπλετών, τα πρότυπα γραφείων το 2013 περιέχουν τώρα τα εργαλεία για responsively και αβίαστα στις συσκευές, έτσι ώστε η ακόλουθη ακολουθία των προϊόντων μπορεί να προσεγγιστεί από οπουδήποτε: PowerPoint, προοπτική, Excel, Word, OneNote, και εκδότης. Η ανοικτή άδεια επιτρέπει πρόσθετα σε σας για να εκμεταλλευτεί αυτά τα προϊόντα σε μια πολύ απορριμμένη αξία των όγκων χρηστών μεταξύ 5 και 250 υπολογιστών, μαζί με άλλα οφέλη όπως να είσαι σε θέση να μεταφερθούν και να ρυθμιστούν οι άδειες των διάφορων μηχανών.
Με όλα τα πεμπτουσιακά χαρακτηριστικά που έχουν καταστήσει αυτές τις εφαρμογές άριστες κατά τη διάρκεια των ετών – γρήγορη επεξεργασία κειμένου, βελτιωμένες συνομιλίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεμονωμένα οπτικές παρουσιάσεις, και δομημένη οργάνωση στοιχείων, για να ονομάσει μερικά – τι συνεχίζει που να ωθούν το Office ακόμη και πέρα από άριστο είναι η δυνατότητα των υπεύθυνων για την ανάπτυξή του που προσαρμόζονται με τους χρήστες του. Η προοπτική το 2013 τώρα έχει τις ανακοινώσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ώθησης, και το Word το 2013 είναι συμβατό με τα έγγραφα PDF. Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία γραφείων σας αλλά δεν είστε στον υπολογιστή σας, δεν πρέπει πλέον να τονίσετε! Οι περιορισμοί έχουν αποβληθεί και να πάρει τους χρήστες για να δει και να διασυνδέσει με τα αρχεία τους είναι τώρα γρήγορο και κατάλληλο από ακριβώς για οποιαδήποτε θέση και περιβάλλον. Το ξεκίνημα είναι απίστευτα γρήγορο, και οι χρήστες μπορούν να φτάσουν στα αρχεία τους στο χρόνο ρεκόρ και να τους δουν ακόμη και του PC που δεν έχουν τις συνδρομές γραφείων. Μπορούν να αρχίσουν ένα πρόγραμμα για μια συσκευή, και τη χρησιμοποίηση των σύννεφο-μοιραμένος υπηρεσιών της σε OneDrive, να το τελειώσει σε μια δευτεροβάθμια συσκευή. Οι χρήστες μπορούν τώρα νόμιμα να εργαστούν παντού.
Η βασική τυποποιημένη ανοικτή άδεια αδειών γραφείων το 2013 είναι μια προσφορά που σας φέρνει το πιό διαισθητικό και αποδοτικό σύστημα των επιχειρησιακών διαδικασιών σε μια απίστευτη τιμή, και ο περιεκτικός κατάλογος εκσυγχρονισμένων προϊόντων του τοποθετεί την παραγωγικότητα χρηστών και χρηστών πρώτα επάνω από όλα. Για τις μικρότερες επιχειρήσεις που επιπλέον επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν και να δώσουν προτεραιότητα στην παραγωγικότητα των υπαλλήλων τους, αυτή η συσκευασία είναι ο καλύτερος συνεργάτης.
Το βήμα στη νέα ηλικία του γραφείου με αυτόν τον ψηφιακό μεταφορτώνει του επαγγελματία του Office περιέχοντας τις 2013 εκδόσεις του αγαπημένου λογισμικού παραγωγικότητάς σας. Το αναβαθμισμένο Word, το Excel, το PowerPoint, η προοπτική, η πρόσβαση, ο εκδότης και OneNote έχουν ενισχυθεί σκεπτικά με τα νέα εξοικονομητικά χρόνου χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ένα λείο, σύγχρονο βλέμμα.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα Επαγγελματικός Επαγγελματίας συν
Word Ναι Ναι
Excel Ναι Ναι
Powerpoint Ναι Ναι
Outlook Ναι Ναι
Εκδότης της Ναι Ναι
Access Ναι Ναι
Χρήση αδειών Προσωπικός Εμπορικός


Συμπερίληψη:
Λέξη 2013
Δημιουργήστε και μοιραστείτε το επαγγελματικός-κοίταγμα έγγραφα με την έκδοση κατάστασης προόδου, την αναθεώρηση, και τη διανομή των εργαλείων. Η νέα ετικέττα σχεδίου παρέχει τη γρήγορη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και η έξυπνη συμβούλευση παρουσιάζει σχετικές βασισμένες στα συμφραζόμενα πληροφορίες από το εσωτερικό Word Ιστού άμεσα.

Excel 2013
Χρήση Sparklines στο Excel για να δημιουργήσει τα μίνι-διαγράμματα που το καθιστούν εύκολο να δώσουν έμφαση στις τάσεις στις δαπάνες με μια ματιά. Slicers χρήσης που τέμνουν δυναμικά και τα στοιχεία PivotTable φίλτρων στην επίδειξη ακριβώς τι χρειάζεστε, και αφήνουν τα βελτιωμένα υπό όρους σχηματοποιώντας κυριώτερα συγκεκριμένα στοιχεία στο σύνολο στοιχείων σας με ακριβώς μερικούς κρότους.

PowerPoint 2013
Μεταδώστε ραδιοφωνικά την παρουσίαση του PowerPoint σας αμέσως μέσω μιας μηχανής αναζήτησης Ιστού σε ένα μακρινό ακροατήριο, ακόμα κι αν τα μέλη ακροατηρίων δεν έχουν το PowerPoint - με την επίδειξη φωτογραφικών διαφανειών ραδιοφωνικής μετάδοσης.

Προοπτική 2013
Εκτός από το χρόνο και πάρτε τον έλεγχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με την άποψη συνομιλίας στην προοπτική. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα σας αφήνει να συμπυκνώσετε, να ταξινομήσετε, και να αγνοήσετε ακόμη και τις μεγάλες ανταλλαγές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν ενιαίο κρότο, έτσι μπορείτε να διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μεγάλων ποσών εύκολα.

Πρόσβαση 2013
Η έναρξη με τα πρότυπα πρόσβασης prebuilt ή επίλεκτος από τα κοινοτικός-υποβληθε'ντα πρότυπα και τους προσαρμόζει σύμφωνα με τις ανάγκες του προγράμματός σας για να κάνετε τη συλλογή των πληροφοριών και η δημιουργία εκθέτει ευκολότερο από πάντα. Χρησιμοποιήστε το επαγγελματικός-κοίταγμα ιστογράμματα στοιχείων που δημιουργούνται με την υπό όρους μορφοποίηση για να επικοινωνήσουν την ανάλυσή σας σαφώς και εύκολα.

OneNote 2013
Δημιουργήστε ένα ψηφιακό σημειωματάριο σε OneNote για να συλλάβετε και να οργανώσετε όλη τη σημαντική πληροφορία πελάτη σας - κείμενο, εικόνες, βίντεο, και ήχος από τα έγγραφα, ιστοσελίδας, και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - σε μια ενιαία, θέση εύκολος--πρόσβασης.
Εκδότης 2013
Πάρτε τα επαγγελματικά αποτελέσματα από τον εκδότη με τα εργαλεία φωτογραφιών που σας αφήνουν να παρεμβάλετε ή να αντικαταστήσετε τις φωτογραφίες εύκολα συντηρώντας το βλέμμα και το σχεδιάγραμμά σας. Μπορείτε επίσης αλλαγές μορφοποίησης πρόβλεψης πρίν εφαρμόζετε τους, να προσθέσετε τους τίτλους φωτογραφιών από μια βιβλιοθήκη των σχεδιαγραμμάτων, και να επιλέξουν από την έκδοση των επιλογών όπως η αλλαγή της μορφής των φωτογραφιών, του τηγανιού, του ζουμ, της συγκομιδής, του χρώματος, και της φωτεινότητας.
Στοιχεία επικοινωνίας
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς