Co. λογισμικού φωτός του ήλιου (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντα Windows 10 κώδικας ενεργοποίησης

100% το σε απευθείας σύνδεση Windows 10 εξηντατετράμπιτο κλειδί προϊόντων MS-$l*Windows κώδικα ενεργοποίησης

100% το σε απευθείας σύνδεση Windows 10 εξηντατετράμπιτο κλειδί προϊόντων MS-$l*Windows κώδικα ενεργοποίησης

100% Online  Windows 10 Activation Code 64Bit Ms Windows Product Key
100% Online  Windows 10 Activation Code 64Bit Ms Windows Product Key 100% Online  Windows 10 Activation Code 64Bit Ms Windows Product Key 100% Online  Windows 10 Activation Code 64Bit Ms Windows Product Key 100% Online  Windows 10 Activation Code 64Bit Ms Windows Product Key

Μεγάλες Εικόνας :  100% το σε απευθείας σύνδεση Windows 10 εξηντατετράμπιτο κλειδί προϊόντων MS-$l*Windows κώδικα ενεργοποίησης Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Αριθμό μοντέλου: Παράθυρα 10
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: $15
Συσκευασία λεπτομέρειες: κανένα DVD, κανένα πεδίο, σειρά Α των χαρακτήρων -- σταλμένος μέσω Skype, whatsapp ή του ηλεκτρονικο
Χρόνος παράδοσης: 0.5-2 workingdays
Όροι πληρωμής: paypal, Western Union, T/T, D/P, D/A, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 100000 PC την εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Πλατφόρμα: Παράθυρα Λειτουργικά συστήματα: Windows 10 εξηντατετράμπιτο
Έκδοση λειτουργικών συστημάτων: Επαγγελματικός
Υψηλό φως:

MooToom 100% Windows 10 κώδικας ενεργοποίησης

,

MooToom το σε απευθείας σύνδεση Windows 10 κώδικας ενεργοποίησης

,

Εξηντατετράμπιτο κλειδί προϊόντων MS-$l*Windows MooToom

Διαφορές μεταξύ των διαφορετικών εκδόσεων win10

1. Win10 εγχώρια έκδοση
Για τους περισσότερους χρήστες που αγοράζουν ένα νέο PC, είναι πλέον πιθανοί να πάρουν τα παράθυρα 10 σπίτι, το οποίο έχει τα βασικά παράθυρα 10 χαρακτηριστικά γνωρίσματα, συμπεριλαμβανομένων νέων επιλογών έναρξης, μιας μηχανής αναζήτησης ακρών, μιας σύνδεσης επικύρωσης παραθύρων γειά σου βιομετρικής, και εικονικής μιας φωνής βοηθητικό Cortana.
Τα παράθυρα 10 σπίτι θα περιλάβουν επίσης τη ροή παιχνιδιών, επιτρέποντας στα gamers για να παίξουν Xbox ένα παιχνίδια άμεσα στο PC. Φυσικά, προκειμένου να βελτιωθεί η ασφάλεια του συστήματος, οι χρήστες εγχώριας έκδοσης δεν έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τις βασικές αναπροσαρμογές ασφάλειας από WindowsUpdate, και το σύστημα θα τις εγκαταστήσει από μόνοι τους.
Τα παράθυρα 10 σπίτι περιλαμβάνουν ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα «συνέχειας» που σχεδιάζεται για τις ταμπλέτες, το οποίο παρέχει στους χρήστες επιλογές απλουστευμένων taskbar και έναρξης, και ap τρεγμένος στον τρόπο πλήρης-οθόνης. Για τα παράθυρα 7 ή τα παράθυρα 8,1 χρήστες εγχώριων εκδόσεων, εσείς μπορούν να αναβαθμίσουν στα παράθυρα 10 την εγχώρια έκδοση δωρεάν.
2. Win10 επαγγελματική έκδοση
Εάν το PC σας είναι για την επιχειρησιακή χρήση, τα παράθυρα 10 υπέρ θα φέρουν στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα πέρα από τα παράθυρα 10 το σπίτι, όπως η ένωση μιας περιοχής, κυανός ενεργός κατάλογος για ενιαίο sign-on για να καλύψουν τις υπηρεσίες, και περισσότερο.
Συγχρόνως, τα παράθυρα 10 επαγγελματική έκδοση θα φέρουν επίσης στους χρήστες υπερβολικός-β τον πελάτη (εικονικοποίηση), την πλήρη κρυπτογράφηση δίσκων BitLocker, μηχανή αναζήτησης επιχειρηματικού τρόπου ΔΗΛ., μακρινός υπολογιστής γραφείου, κατάστημα επιχειρηματικής εφαρμογής παραθύρων, εμπορευματοκιβώτιο επιχειρηματικής προστασίας δεδομένων και θα δεχτούν τις ειδικές χρήστης-εισαγμένες επιχείρηση αναπροσαρμογές.
Για τους χρήστες παραθύρων 7 και 8,1 υπέρ, μπορούν να αναβαθμίσουν στα παράθυρα 10 υπέρ δωρεάν.
3. Win10 Επιχειρηματική 'Έκδοση
Τα παράθυρα 10 Επιχειρηματική 'Έκδοση περιλαμβάνουν όλα τα επιχειρησιακά χαρακτηριστικά γνωρίσματα της επαγγελματικής έκδοσης, αλλά και παρέχουν μια σειρά ισχυρότερων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων για τις μεγάλες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου DirectAccess για να συνδέσουν χωρίς VPN, AppLocker στο whitelist εφαρμογής υποστήριξης, το μερίδιο με άλλα PC μέσω της όμοιος--όμοιας σύνδεσης μεταφορτώνει και ενημερώνει την οθόνη BranchCache και έναρξης βασισμένη στον πολιτικό έλεγχο ομάδας.
Το CredentialGuard (πιστοποιητική φρουρά) και DeviceGuard (φρουρά συσκευών) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προστατεύσουν τα πιστοποιητικά σύνδεσης παραθύρων και να περιορίσουν τις εφαρμογές που ένα συγκεκριμένο PC μπορεί να τρέξει.
Win10 η ελεύθερη στρατηγική βελτίωσης δεν ισχύει για το Επιχειρηματική 'Έκδοση παραθύρων, και οι χρήστες μπορούν μόνο να το λάβουν μέσω της χορήγησης αδειών όγκου.
4. Win10 έκδοση εκπαίδευσης
Η έκδοση εκπαίδευσης ήρθε μετά από την έναρξη των παραθύρων 10. Σχεδιάστηκε για τα μεγάλα ακαδημαϊκά όργανα (όπως τα πανεπιστήμια) και βρίσκει την ασφάλεια, τη διαχείριση, και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα συνδετικότητας στα παράθυρα 10 την επιχείρηση.
Η λειτουργία στα παράθυρα 10 εκπαίδευση είναι σχεδόν η ίδια με τα παράθυρα 10 επιχείρηση, αλλά δεν έχει την επιλογή αναπροσαρμογών LongTermServicingBranch. Οι χρήστες μπορούν άμεσα να αναβαθμίσουν από την εγχώρια έκδοση Win10 στην έκδοση εκπαίδευσης Win10.
Πέντε, κινητή έκδοση Win10
Εάν χρησιμοποιήσετε παράθυρα 8,1 τηλεφώνων παραθύρων τα μικρά ταμπλετών τρέχοντας ή, κατόπιν θα είστε σε θέση να αναβαθμίσετε στα παράθυρα 10 κινητά. Η διαφορά μεταξύ ενός smartphone 5 ίντσας, 6 ίντσας ή μιας ταμπλέτας 7 ίντσας δεν είναι αυτή μεγάλη, έτσι έχουν το ίδιο ενδιάμεσο με τον χρήστη και τα ίδια κοινά ap.
Τα παράθυρα 10 κινητά περιλαμβάνουν τα κύρια χαρακτηριστικά από τα παράθυρα 10, συμπεριλαμβανομένης της μηχανής αναζήτησης ακρών και μιας νέας αφή-φιλικής έκδοσης του γραφείου, αλλά δεν έχει ενσωματώσει ΔΗΛ. Εάν το υλικό σας είναι αρκετά καλό, θα είστε σε θέση να συνδέσετε το τηλέφωνο ή την ταμπλέτα σας άμεσα με την επίδειξη και να πάρετε τη συνέχεια UI, η οποία θα σας δώσει μεγαλύτερες επιλογές έναρξης και το ίδιο UI με τα κοινά ap σε ένα PC.
6. Win10 κινητό Επιχειρηματική 'Έκδοση
Αυτή η έκδοση είναι στοχευμένοι συνολικά επιχειρηματικοί χρήστες, και χρησιμοποιεί ένα πρότυπο χορήγησης αδειών όγκου παρόμοιο με την επιχειρηματική έκδοση, αλλά η δεν έχει αποκαλύψει τις σχετικές λεπτομέρειες.
Επτά, Win10 Διαδίκτυο της έκδοσης πραγμάτων
Εάν είστε κύριος ενός σμέουρου pi 2 ή της Intel Γαλιλαίος, μπορείτε να λάμψετε τα ελεύθερα παράθυρα 10 έκδοση IoT σε την και να τρέξετε καθολικό app. Η προσφέρει επίσης άλλες βιομηχανικές και κινητές εκδόσεις των παραθύρων 10 που σχεδιάζονται για τη θέση πώλησης, το ATM ή άλλες ενσωματωμένες συσκευές.
Η βιομηχανική έκδοση Win10 υποστηρίζει μόνο τα συστήματα αρχιτεκτονικής x86, ενώ η κινητή έκδοση μπορεί να υποστηρίξει και x86 και τους επεξεργαστές αρχιτεκτονικής ΒΡΑΧΙΌΝΩΝ, οι οποίοι μπορούν να τρέξουν τις γενικής χρήσης εφαρμογές.

Απαιτήσεις συστημάτων  
Πλατφόρμα Παράθυρα
Υποστηριγμένα λειτουργικά συστήματα Παράθυρα 10
Επεξεργαστής 1 Ghz ή γρηγορότερος επεξεργαστής ή SOC
RAM 1 RAM ΜΒ (τριανταδυάμπιτο) ή RAM 2 ΜΒ (εξηντατετράμπιτο)
Σκληρός δίσκος RAM 16 ΜΒ (τριανταδυάμπιτο) ή RAM 20 ΜΒ (εξηντατετράμπιτο)
Γραφική κάρτα DirectX 9 ή υψηλότερος με τον οδηγό WDDM 1,0

100% το σε απευθείας σύνδεση  Windows 10 εξηντατετράμπιτο κλειδί προϊόντων MS-$l*Windows κώδικα ενεργοποίησης 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς