Co. λογισμικού φωτός του ήλιου (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντα Windows 11 κλειδί προϊόντων

Λειτουργικό Σύστημα Windows 11 Professional License Key Oem 1 Ενεργοποίηση χρήστη

Λειτουργικό Σύστημα Windows 11 Professional License Key Oem 1 Ενεργοποίηση χρήστη

Operating System Windows 11 Professional License Key Oem 1 User Activation
Operating System Windows 11 Professional License Key Oem 1 User Activation Operating System Windows 11 Professional License Key Oem 1 User Activation

Μεγάλες Εικόνας :  Λειτουργικό Σύστημα Windows 11 Professional License Key Oem 1 Ενεργοποίηση χρήστη Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Αμερικανός
Αριθμό μοντέλου: Παράθυρα 11 επαγγελματικός cOem
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 τεμ
Τιμή: $2.5
Συσκευασία λεπτομέρειες: κανένα κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 2 ώρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, paypal, btc.alibaba
Δυνατότητα προσφοράς: 1pc--9999pcs
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Εκδοχή: Πλήρη έκδοση Γλώσσα: Όλες οι γλώσσες
Εγκυρότητα: Διάρκεια Ζωής Περιλαμβάνει:: Windows 11 επαγγελματίας
Ελάχιστο σκληρό διάστημα Drive: 16 GB
Υψηλό φως:

Oem Windows11 Professional License Key

,

Windows11 Professional License Key 1User

Λειτουργικό Σύστημα Windows 11 Professional License Key Oem 1 Ενεργοποίηση χρήστη

Τα Windows 11 είναι ένα λειτουργικό σύστημα που αναπτύχθηκε από τη και τρέχει σε συσκευές όπως υπολογιστές και tablet.Κυκλοφόρησε στις 24 Ιουνίου 2021 και στις 5 Οκτωβρίου 2021.

Τα Windows 11 προσφέρουν πολλές καινοτόμες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένου του νέου μενού Έναρξη και της λογικής εισαγωγής, και υποστηρίζουν ένα υβριδικό περιβάλλον εργασίας που ταιριάζει με τους The Times και εστιάζει στη βελτίωση της παραγωγικότητας του τελικού χρήστη σε μια ευέλικτη και ποικίλη εμπειρία.

Από τις 12 Οκτωβρίου 2022, τα Windows 11 έχουν ενημερωθεί στην έκδοση 22000.1098.Η προεπισκόπηση έχει ενημερωθεί στην έκδοση 25217.

Στις 19 Μαΐου 2022, η ανακοίνωσε ότι τα Windows 11 είναι πλέον ευρεία ανάπτυξη, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε υπολογιστής με τις ελάχιστες απαιτήσεις διαμόρφωσης για τα Windows 11 θα πρέπει να μπορεί να εγκαταστήσει το σύστημα.

Στις 24 Ιουλίου 2022, η παρουσίασε επίσημα την επιλογή αγοράς του Win11, η αρχική έκδοση Win11 της κινεζικής τράπεζας τιμή είναι 1088 γιουάν, η επαγγελματική έκδοση υποστηρίζεται μόνο από την αναβάθμιση Win10, δεν μπορεί να αγοραστεί απευθείας.

Λειτουργίες Συστήματος

Βελτίωση Λειτουργίας

Το νέο μενού έναρξης

Στα Windows 11, το μενού Έναρξη κληρονομεί τα χαρακτηριστικά εμφάνισης του προκατόχου του, όπως στρογγυλεμένες γωνίες και γυαλί, και προσθέτει μια γραμμή αναζήτησης.Τα δυναμικά πλακίδια έχουν αφαιρεθεί εντελώς, αντικαταστάθηκαν από απλοποιημένα "ICONS" και μια λίστα προτάσεων που βασίζεται σε αλγόριθμους.Η γραμμή εργασιών έχει στυλ, αλλά παρέχει έναν διακόπτη για προσαρμογή.

Πίνακας αναζήτησης

Ο πίνακας αναζήτησης των Windows 11 είναι παρόμοιος με αυτόν των Windows 10, παρέχοντας αποτελέσματα αναζήτησης σε εγγενείς, Ιστό, OneDrive και άλλες τοποθεσίες.

Πίνακας εγκατάστασης

Τα Windows 11 έχουν επανασχεδιάσει τον πίνακα Ρυθμίσεις, με μια στηλώδη διάταξη που αντικαθιστά τις επιλογές μενού.Οι χρήστες μπορούν να εγγυηθούν ότι θα μεταβούν στην απαιτούμενη μονάδα ανά πάσα στιγμή [6].Προστέθηκε μια αριστερή γραμμή πλοήγησης, πλοήγηση με ψίχουλα, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πλοηγηθούν βαθιά στις Ρυθμίσεις για να βοηθήσουν τους χρήστες να κατανοήσουν τη διαδρομή τους.Τα νέα στοιχεία ελέγχου στο επάνω μέρος της σελίδας Ρυθμίσεις επισημαίνουν βασικές πληροφορίες και κοινές Ρυθμίσεις ώστε οι χρήστες να τις προσαρμόζουν ανάλογα με τις ανάγκες.Επίσης, ο πίνακας Ρυθμίσεις προσθέτει ένα επεκτάσιμο πλαίσιο για σελίδες με μεγάλο αριθμό ρυθμίσεων.

Θέμα νύχτα και μέρα

Τα Windows 11 προσθέτουν ένα θέμα ημέρας-νύχτας, με στρογγυλεμένες γωνίες και αιωρούμενο γυαλί.

Διάταξη πολλαπλών εργασιών

Τα Windows 11 υποστηρίζουν διάταξη πολλαπλών εργασιών και εκτός από το νέο μενού διάταξης, προσθέτουν επίσης ένα σύνολο προσαρμοστικών λειτουργιών με βάση τη συσκευή.Εκτός από την παραδοσιακή διάταξη αριστερά/δεξιά/πάνω αριστερά/κάτω αριστερά/πάνω δεξιά/κάτω δεξιά, τα Windows 11 θα προσθέσουν αυτόματα μια διάταξη τριών στηλών (αριστερά/κέντρο/δεξιά, αριστερά/μέση/δεξιά, αριστερά/μέση/δεξιά , αριστερά/μεσαία/δεξιά) όταν η οθόνη του χρήστη υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο ποσοστό για να βελτιωθεί η απόδοση της εξαιρετικά ευρείας οθόνης.Επιπλέον, η διάταξη πολλαπλών εργασιών μπορεί να προσαρμοστεί σε πραγματικό χρόνο ανάλογα με τη συσκευή που συνδέεται.Για παράδειγμα, όταν ο χρήστης συνδέει το φορητό υπολογιστή στη μεγάλη οθόνη ή διαχωρίζει την αρχική οθόνη από τον υπολογιστή, η διάταξη πολλαπλών εργασιών προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις διάταξης για να εξασφαλίσει μια καλή παρουσίαση.

Ομάδες της

Στα Windows 11, το Teams ανέλαβε τη διαχείριση από το Skype.Σε σύγκριση με το Skype, το Teams έχει ένα ευρύτερο σύνολο δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας πραγματοποίησης κλήσεων ήχου και βίντεο μεταξύ ομάδων, καθώς και πιο προηγμένων δυνατοτήτων, όπως ο συγχρονισμός εγγράφων και η συνεργασία γραφείου.

Το Teams υποστηρίζει Windows, Android και iOS και μπορεί να γνωστοποιηθεί μέσω μηνύματος κειμένου ακόμα κι αν το άλλο μέρος δεν έχει πραγματοποιήσει λήψη του Teams.Η γραμμή εργασιών των Windows 11 είναι άμεσα ενσωματωμένη στο κουμπί Teams για να διευκολύνει τους χρήστες να συνδέονται με φίλους πιο γρήγορα.

Μονάδα μονάδας

Τα γραφικά στοιχεία των Windows 11 αντικαθιστούν τα παλιά δυναμικά πλακίδια και προσθέτουν ημερολόγιο, δρομολόγιο, φωτογραφίες και πολλά άλλα εκτός από τις ειδήσεις και τον καιρό.Ως επέκταση των δυναμικών πλακιδίων, τα γραφικά στοιχεία έχουν γίνει πλουσιότερα σε επεκτασιμότητα και διαδραστικότητα.Εκτός από την ελευθερία επεξεργασίας γραφικών στοιχείων, έχουν προστεθεί περισσότερα διαδραστικά κουμπιά.Στα Windows 10, οι πληροφορίες και τα ενδιαφέροντα έχουν αντικατασταθεί και όλες οι εργασίες ενσωματώνονται στον πίνακα γραφικών στοιχείων.

φωνή

Ο ήχος των Windows 11 έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφρύτερος και πιο ατμοσφαιρικός.Ο ήχος ποικίλλει ελαφρώς ανάλογα με το θέμα των Windows του χρήστη.Ο ήχος εκκίνησης των Windows επιστρέφει επίσης και ακούγεται όταν ο υπολογιστής του χρήστη εκκινείται στην οθόνη κλειδώματος και συνδέεται.

Εξατομίκευση πληκτρολογίου αφής

Η έχει δημιουργήσει 13 νέα θέματα για το πληκτρολόγιο αφής στα Windows 11, συμπεριλαμβανομένων τριών θεμάτων που ταιριάζουν με το υλικό που ταιριάζουν με το χρώμα του Surface.Η έχει επίσης ενσωματώσει μια νέα μηχανή θεμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν πλήρως προσαρμοσμένα θέματα, συμπεριλαμβανομένων εικόνων φόντου.Με βάση τα σχόλια των χρηστών, η εισήγαγε επίσης μια ρύθμιση για την αλλαγή μεγέθους του πληκτρολογίου αφής.

Εκκινητής φωνητικής εισαγωγής

Τα Windows 11 υποστηρίζουν μια νέα εκκίνηση φωνητικής εισαγωγής που επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν τη φωνητική εισαγωγή σε ένα επιλεγμένο πεδίο κειμένου.Είναι απενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά ο χρήστης μπορεί να το ενεργοποιήσει στις Ρυθμίσεις φωνητικής εισαγωγής (Win + H για έναρξη της φωνητικής εισαγωγής) και στη συνέχεια να το τοποθετήσει οπουδήποτε στην οθόνη θέλει ο χρήστης.

Βελτιωμένες χειρονομίες αφής

Τα Windows 11 υποστηρίζουν νέες κινήσεις αφής στην οθόνη που επιτρέπουν στους χρήστες να εναλλάσσονται εύκολα μεταξύ εφαρμογών και επιφάνειας εργασίας με ομαλές μεταβάσεις.Οι χειρονομίες είναι παρόμοιες με τις χειρονομίες της επιφάνειας αφής, αλλά με στοχαστικές βελτιώσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αφή.

Χειρονομία με τρία δάχτυλα: Σύρετε αριστερά/δεξιά - Γρήγορη μετάβαση στο παράθυρο της εφαρμογής που χρησιμοποιήθηκε τελευταία.

Σύρετε προς τα κάτω - Επιστροφή στην επιφάνεια εργασίας (εάν ο χρήστης την ακολουθήσει κάνοντας σάρωση προς τα επάνω, ο χρήστης μπορεί να επαναφέρει το παράθυρο της εφαρμογής).

Σύρετε προς τα πάνω - Ανοίγει την Προβολή εργασιών για να περιηγηθείτε σε όλες τις εφαρμογές Windows και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Χειρονομία με τέσσερα δάχτυλα: Σύρετε προς τα αριστερά/δεξιά - Μετάβαση στην προηγούμενη/επόμενη σάρωση επιφάνειας εργασίας προς τα πάνω/κάτω - (ίδια με τα τρία δάχτυλα).

Μενού γραφίδας

Εάν ο χρήστης χρησιμοποιεί ψηφιακό στυλό, το μενού στυλό μπορεί να ανοίξει κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το στυλό κάτω δεξιά στη γραμμή εργασιών (εάν το εικονίδιο στυλό δεν υπάρχει, ο χρήστης μπορεί να το ενεργοποιήσει κάνοντας δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις γραμμής εργασιών).Από προεπιλογή, περιέχει δύο εφαρμογές που μπορούν να προσαρμοστούν κάνοντας κλικ στο κουμπί με το γρανάζι και επιλέγοντας "Επεξεργασία στυλό".Στο αναδυόμενο παράθυρο, ο χρήστης μπορεί να προσθέσει έως και τέσσερις από τις αγαπημένες εφαρμογές σχεδίασης ή γραφής του χρήστη στο μενού στυλό για να τις ανοίξει γρήγορα ενώ ο χρήστης χρησιμοποιεί το στυλό.

Εναλλαγή γλώσσας/εισόδου

Οι χρήστες μπορούν να αλλάζουν γρήγορα μεταξύ άλλων γλωσσών και πληκτρολογίων χρησιμοποιώντας το διακόπτη, το οποίο θα εμφανίζεται δίπλα στις Γρήγορες ρυθμίσεις κάτω δεξιά στη γραμμή εργασιών.Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη συντόμευση πληκτρολογίου Win + [space bar] για εναλλαγή μεταξύ των μεθόδων εισαγωγής.Για να προσθέσετε επιπλέον γλώσσες και πληκτρολόγια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις - Ώρα και γλώσσα - Γλώσσα και περιοχή.

Άλλες Εφαρμογές

Το Σημειωματάριο και το Σχέδιο έχουν μια νέα διεπαφή ομαλής σχεδίασης.

Το παλιό πρόγραμμα Snipping Tool screenshot Tool αντικαταστάθηκε από το νέο πρόγραμμα Snip & Sketch, που τώρα μετονομάστηκε σε Snipping Tool.

3 Ιουνίου 2022 Η προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των λογαριασμών /Office και των Windows 11 ενσωματώνοντας λογαριασμούς απευθείας στις ρυθμίσεις συστήματος, σύμφωνα με το Windows Latest.Η κίνηση έρχεται αφού η εταιρεία ανάγκασε τους λογαριασμούς της στα Windows 11 Pro να διατεθούν για προσωπική ή οικιακή χρήση.

Λειτουργία αφαίρεσης

Η Cortana δεν περιλαμβάνεται πλέον στην πρώτη εμπειρία εκκίνησης ούτε είναι καρφιτσωμένη στη γραμμή εργασιών.

Όταν συνδέεστε με λογαριασμό , η ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας δεν μπορεί να είναι σε περιαγωγή προς ή από τη συσκευή.

Ο Internet Explorer δεν χρησιμοποιείται πλέον.Το Edge γίνεται η προτεινόμενη εναλλακτική, η οποία περιέχει το μοτίβο IE και μπορεί να είναι κατάλληλη για ορισμένες περιπτώσεις.

Το πλαίσιο εισαγωγής μαθηματικών καταργήθηκε.Ο αναγνωριστής μαθηματικών θα εγκατασταθεί όπως απαιτείται, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου εισαγωγής μαθηματικών και του αναγνωριστικού.Η εγγραφή μαθηματικών κηλίδων μελανιού σε εφαρμογές όπως το OneNote δεν επηρεάζεται από αυτήν την αλλαγή.

Το "Πληροφορίες και Ενδιαφέροντα" έχει αφαιρεθεί από τη γραμμή εργασιών.Τα γραφικά στοιχεία παρέχουν εναλλακτική λειτουργικότητα.

Η γρήγορη κατάσταση και οι σχετικές ρυθμίσεις στην οθόνη κλειδώματος καταργούνται

Η λειτουργία S είναι διαθέσιμη μόνο για τα Windows 11 Home Edition.

Το Skype MeetNow αντικαθίσταται από το Chat.

Το εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται, αλλά τα παλιά σχέδια και οι δυνατότητες στην έκδοση των Windows 10 θα αντικατασταθούν από εκείνα της προηγούμενης εφαρμογής Screenshot και Sketch.

Οι σημαντικές αλλαγές στο μενού "Έναρξη" στα Windows 11 περιλαμβάνουν την κατάργηση και την κατάργηση των ακόλουθων βασικών δυνατοτήτων: Οι ομάδες με όνομα και οι φάκελοι εφαρμογών δεν υποστηρίζονται πλέον, η αλλαγή μεγέθους διάταξης καταργείται.Κατά την αναβάθμιση από τα Windows 10, οι σταθερές εφαρμογές και οι ιστότοποι δεν θα μετεγκατασταθούν.Τα μπλοκ δυναμικών γραφημάτων δεν είναι πλέον διαθέσιμα.Για μια γρήγορη προεπισκόπηση του δυναμικού περιεχομένου, ρίξτε μια ματιά στη νέα λειτουργία widget.

Η λειτουργία tablet έχει καταργηθεί και οι νέες δυνατότητες βρίσκονται στη συνδεδεμένη και αποσπασμένη κατάσταση του πληκτρολογίου.

Οι δυνατότητες της γραμμής εργασιών περιλαμβάνουν τις ακόλουθες αλλαγές: Οι "Συνδέσεις" δεν υπάρχουν πλέον στη γραμμή εργασιών.Ορισμένα ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ενδέχεται να μην εμφανίζονται πλέον στο δίσκο συστήματος μετά την αναβάθμιση της συσκευής, συμπεριλαμβανομένου του προηγούμενου προσαρμοσμένου περιεχομένου.Η θέση της γραμμής εργασιών επιτρέπεται να ευθυγραμμιστεί μόνο στο κάτω μέρος της οθόνης.Οι εφαρμογές δεν μπορούν πλέον να προσαρμόσουν την περιοχή της γραμμής εργασιών.

Το χρονοδιάγραμμα καταργήθηκε.Ο Edge παρέχει παρόμοια λειτουργικότητα.

Τα πληκτρολόγια αφής δεν διαθέτουν πλέον σταθερή ή κινούμενη επιλογή διάταξης πληκτρολογίου σε οθόνες 18 ιντσών ή μεγαλύτερες.

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι αφαιρέθηκε.

Οι ακόλουθες εφαρμογές δεν θα καταργηθούν μετά την αναβάθμιση, αλλά δεν θα εγκατασταθούν σε μια νέα συσκευή ή όταν τα Windows 11 εγκατασταθούν καθαρά.Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να ληφθούν από το Store: 3D Viewer, OneNote για Windows 10, Paint 3D, Skype.

Αναβάθμιση γραφικού στοιχείου καιρού για Win11: Εγκατάλειψη τοποθεσίας IP.

κινέζικο όνομα παράθυρο 11 Ξένο όνομα Windows 11
Προγραμματιστής κώδικα ανάπτυξης Sun Valley
Αριθμός βασικής έκδοσης Windows NT 10.0 Τύπος πυρήνα Υβριδικός πυρήνας
Προηγούμενο σύστημα Windows 10 Ημερομηνία κυκλοφορίας 24 Ιουνίου 2021
Ημερομηνία κυκλοφορίας 5 Οκτωβρίου 2021 Ιδιοκτησία Λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιου υπολογιστή

 

Λειτουργικό Σύστημα Windows 11 Professional License Key Oem 1 Ενεργοποίηση χρήστη 0Λειτουργικό Σύστημα Windows 11 Professional License Key Oem 1 Ενεργοποίηση χρήστη 1Λειτουργικό Σύστημα Windows 11 Professional License Key Oem 1 Ενεργοποίηση χρήστη 2Λειτουργικό Σύστημα Windows 11 Professional License Key Oem 1 Ενεργοποίηση χρήστη 3

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς