Co. λογισμικού φωτός του ήλιου (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚώδικας ενεργοποίησης οθόνης προγράμματος

Ο επαγγελματίας το 2019 προγράμματος ψηφιακό μεταφορτώνει όλη την άδεια γλωσσικής διάρκειας ζωής

Ο επαγγελματίας το 2019 προγράμματος ψηφιακό μεταφορτώνει όλη την άδεια γλωσσικής διάρκειας ζωής

Project Professional 2019 Digital Download All Languages Lifetime License
Project Professional 2019 Digital Download All Languages Lifetime License Project Professional 2019 Digital Download All Languages Lifetime License

Μεγάλες Εικόνας :  Ο επαγγελματίας το 2019 προγράμματος ψηφιακό μεταφορτώνει όλη την άδεια γλωσσικής διάρκειας ζωής Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Αριθμό μοντέλου: Γραφείο
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 PC
Τιμή: 1 usd
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΟΧΙ ΚΟΥΤΙ, ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ EMAIL
Χρόνος παράδοσης: 0,1-3 ώρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram, paypal, usdt, visa
Δυνατότητα προσφοράς: 10000pcs/wek
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος: πρόγραμμα 2019 γραφείων Γλώσσα: όλη τη γλώσσα
Παράδοση: ψηφιακή βασική σε απευθείας σύνδεση παράδοση vaild: κερδίστε 10 - κερδίστε 11
Άδεια: σφαιρική άδεια
Υψηλό φως:

τριανταδυάμπιτος επαγγελματίας 2019 προγράμματος

,

Άδεια διάρκειας ζωής προγράμματος Professional2019

Ο επαγγελματίας το 2019 προγράμματος ψηφιακό μεταφορτώνει όλη την άδεια γλωσσικής διάρκειας ζωής

Λεπτομέρειες προϊόντων

 • Εμπορικό σήμα:
 • Απελευθερωμένος σε: 24-09-2018
 • Τύπος προγράμματος: Επιτραπέζιο λογισμικό διαχείρισης του προγράμματος
 • Σχήμα: Μιάς χρήσεως ψηφιακή άδεια
 • Συμβατότητα: τριανταδυάμπιτος και εξηντατετράμπιτος
 • Γλώσσα: ΕΕ πολύγλωσση (είναι δυνατό να αλλαχτούν οι γλωσσικές τοποθετήσεις μετά από την εγκατάσταση τα πρόσθετα γλωσσικά πακέτα είναι επίσης διαθέσιμα για να μεταφορτωθούν και να εγκατασταθούν χωριστά)

Αποτελεσματικά διαχειριστείτε τα σημαντικά προγράμματα κρατώντας τους πόρους και τους συναδέλφους σας στη διαδρομή με τον επαγγελματία το 2019 προγράμματος. Το πρόγραμμα 2019 της έρχεται με ποικίλα προ-χτισμένα πρότυπα προγράμματος και έναν επιμελημένο παίρνοντας αρχισμένο οδηγό, ο οποίος εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι αρχάριοι είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν πλήρως όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα διαθέσιμα.

Μπορείτε εύκολα να εργαστείτε με άλλους στον πραγματικό χρόνο που χρησιμοποιεί τα εργαλεία συνεργασίας, συγχρονισμός στόχου SharePoint, υποβολή των φύλλων παρουσιών και περισσότερων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Χρησιμοποιήστε το σχεδιασμό των εργαλείων για να μειώσει τις ανεπάρκειες και να ελαχιστοποιήσει το χρόνο κατάρτισης. Δημιουργώντας τις πολλαπλάσιες υποδείξεις ως προς το χρόνο καταστήστε τα σύνθετα προγράμματα απεικόνισης ευκολότερα, ενώ τα εργαλεία διαχείρισης των πόρων το καθιστούν απλό να ζητηθεί και οργανώνοντας όλους τους πόρους σας.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Εύκολος να ακολουθήσει την πρόοδο στόχου.
Ελαχιστοποιήστε το χρόνο που απαιτείται για να επικοινωνήσει τα σχέδια και το έργο υπό κατασκευή προγράμματός σας με τους φραγμούς υπόδειξης ως προς το χρόνο, οι οποίοι περιλαμβάνουν τα ονόματα και τις ημερομηνίες στόχου.

Απλουστευμένες συνδέσεις στόχου.
Έχετε πρόσβαση σε έναν κατάλογο όλων των στόχων στο πρόγραμμά σας εύκολα με την επιλογή ενός κυττάρου στη στήλη προκατόχων και την επιλογή ενός κάτω βέλους. Η ιεραρχία στόχου ακριβώς ταιριάζει με το πρόγραμμά σας και δεν πρέπει πλέον να θυμηθείτε την ταυτότητα του στόχου που θέλετε να συνδέσετε με.

Συνοπτικός τομέας ονόματος στόχου.
Σαφήνεια αύξησης της δομής του προγράμματός σας με την προσθήκη του συνοπτικού τομέα ονόματος στόχου ως στήλη στην άποψη στόχου σας. Η προσθήκη αυτού θα επιτρέψει σε σας για να ξέρει ποιος στόχος προορίζεται με το όνομα στο σχέδιο προγράμματος.

Ετικέτες φραγμών υπόδειξης ως προς το χρόνο και πρόοδος στόχου.
Με το πρόγραμμα 2019 ο επαγγελματίας, εσείς μπορεί να ονομάσει τους φραγμούς υπόδειξης ως προς το χρόνο σας και η πρόοδος στόχου θα εμφανιστεί ο ίδιος στο στόχο. Καθιστώντας το εύκολο να επικοινωνήσει την πρόοδο προγράμματός σας αυτή η επιλογή επιτρέπει επίσης σε σας για να επεξηγήσει γρήγορα το σχέδιο και την πρόοδό σας κατά τη διανομή της θέσης.

Βελτιώσεις δυνατότητας πρόσβασης.
Η βελτιωμένη δυνατότητα πρόσβασης του προγράμματος επιτρέπει στους χρήστες για να χρησιμοποιήσει τον αφηγητή παραθύρων και άλλη assistive τεχνολογία για να διαβάσει περισσότερα στοιχεία του προγράμματος.


Η αρχική ενεργοποίηση όλων των αγορασμένων προϊόντων πρέπει να εκτελεσθεί το αργότερο έως 3 μήνες μετά από την ημερομηνία αγορών. Σημειώστε ότι η αρχική περίοδος ενεργοποίησης δεν είναι η περίοδος εξουσιοδότησης του προϊόντος – όλες οι λεπτομέρειες εξουσιοδότησης εξηγούνται λεπτομερώς στο τμήμα όρων.Ο επαγγελματίας το 2019 προγράμματος ψηφιακό μεταφορτώνει όλη την άδεια γλωσσικής διάρκειας ζωής 0

Όλοι οι διευθυντηες προγράμματος χρειάζονται μια στερεά λύση για να βοηθήσουν να διαχειριστούν την πρόοδο και την ολοκλήρωση προγράμματος. Το πρόγραμμα 2019 είναι ακριβώς εκείνη η λύση. Αυτό το λογισμικό επιτρέπει την υψηλού επιπέδου παραγωγικότητα σε όλες τις φάσεις ολοκλήρωσης στόχου.

Είναι τέλεια χρησιμοποίηση με το γραφείο - το 2019 και για τις επιχειρήσεις και τους διευθυντηες προγράμματος που πρέπει να κάνουν οι περισσότεροι από το χρόνο και τους πόρους. Για τους επαγγελματίες που έχουν περισσότερους στόχους από μπορούν να μετρήσουν, ο επαγγελματίας προγράμματος της είναι όπως την κατοχή ενός προσωπικού βοηθού, αλλά καλύτερα. Επιτρέπει όλους που καλύπτουν τον προγραμματισμό και τη διαχείριση τοποθετώντας τη δυνατότητα πρόσβασης και τη δυνατότητα χρησιμοποίησης στην προτεραιότητα. Με πραγματικό - η χρονική ενημέρωση και τα πρόσφατα προστιθέμενα εργαλεία και χαρακτηριστικά γνωρίσματα, πρόγραμμα 2019 κόβουν την εργασία στο μισό και διπλασιάζουν περισσότερο απ' ό, τι την πρόοδο.

 • Δεν μπορείτε τώρα να ακολουθήσετε την πρόοδο στόχου όπως ποτέ πριν. Η πρόοδος προς την ολοκλήρωση παρουσιάζεται η ίδια στην επίδειξη στόχου, με ένα εύκολα διαβασμένο σχήμα. Επιπλέον, τον οι χρήστες μπορούν να ονομάσουν τις υποδείξεις ως προς το χρόνο για να βελτιώσουν τη σαφήνεια κατά διανομή της προόδου.
 • Το πρόγραμμα 2019 έχει βελτιώσει τη δυνατότητα πρόσβασης για να ενισχύσει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης. Το πρόγραμμα λειτουργεί τώρα καλύτερα με τις assistive τεχνολογίες έτσι όλα τα κόμματα μπορούν να επικοινωνήσουν εύκολα.
 • Οι νέες λειτουργίες σύνδεσης και ομαδοποίησης στόχου χρήσης που δημιουργούν περισσότερο οργάνωσαν τους καταλόγους στόχου προγράμματος. Τώρα οι στόχοι θα απαριθμηθούν στο πλαίσιο των αντίστοιχων προγραμμάτων τους με την επιλογή της επιλογής του εξελισσόμενου προκατόχου.
 • Εκμεταλλευτείτε πλήρως από το πολλαπλό καθήκον. Οι πολλαπλάσιες επιλογές άποψης υπόδειξης ως προς το χρόνο παρέχουν ότι το ευρύ πεδίο που προγραμματίζει να εξασφαλίσει προγράμματα ολοκληρώνεται εγκαίρως.
 • Επιτρέπει Skype συνεργαμένος να επικοινωνήσει τις πρακτικές με τους πελάτες μακρινά.
 • Περιλαμβάνει ενημερωμένος εκθέτοντας τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να καταστήσει την πρόοδο καταδίωξης ευκολότερη, αποκόπτοντας το διευθυντή footwork.
 • Βελτιστοποιήστε το ελεύθερο χρόνο για την παραγωγικότητα. Με τη συμπεριλαμβανόμενη θερμ. (άδεια πρόσβασης πελατών) μπορείτε μακρινά να έχετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα προγράμματος, κανένα θέμα η θέση σας.
 • Ο επαγγελματίας το 2019 προγράμματος ψηφιακό μεταφορτώνει όλη την άδεια γλωσσικής διάρκειας ζωής 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς