Co. λογισμικού φωτός του ήλιου (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντακλειδί αδειών γραφείων 2019

Σε απευθείας σύνδεση σπίτι και σπουδαστής αδειών γραφείων 2019 ενεργοποίησης βασικοί για το PC

Σε απευθείας σύνδεση σπίτι και σπουδαστής αδειών γραφείων 2019 ενεργοποίησης βασικοί για το PC

Online Activation Office 2019 License Key Home And Student For Pc
Online Activation Office 2019 License Key Home And Student For Pc Online Activation Office 2019 License Key Home And Student For Pc Online Activation Office 2019 License Key Home And Student For Pc

Μεγάλες Εικόνας :  Σε απευθείας σύνδεση σπίτι και σπουδαστής αδειών γραφείων 2019 ενεργοποίησης βασικοί για το PC Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Χρόνος παράδοσης: 1 ώρα
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Έκδοση: Γραφείων 2019 σπίτι και σπουδαστής αδειών βασικό Ενεργοποίηση: on-line
Ναυτιλία: ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Γλώσσα: πολύγλωσσος
Επεξεργαστής: 1,6 Ghz ή γρηγορότερος, πυρήνας 2 Μνήμη: 4 RAM ΜΒ 2 RAM ΜΒ (τριανταδυάμπιτο)
Υψηλό φως:

Η σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση Office2019 χορηγεί άδεια το κλειδί

,

1.6GHz κλειδί αδειών γραφείων 2019

Σε απευθείας σύνδεση σπίτι και σπουδαστής αδειών γραφείων 2019 ενεργοποίησης βασικοί

Περιγραφή


Ανακαινίστε την εμπειρία σας με το γραφείο το 2019
Με το γραφείο το 2019 το σπίτι & ο σπουδαστής απολαμβάνουν τα βασικά στοιχεία για να πάρουν τα περισσότερα από το σπίτι γραφείων & την εμπειρία σπουδαστών.

Το σπίτι του Office & η χρήση σπουδαστών το 2019 είναι μια από τις καλύτερες ακολουθίες παραγωγικότητας διαθέσιμες στην αγορά. Χάρι στις προηγμένες λύσεις λογισμικού που χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα, προσφέρει την ασύγκριτες προσαρμοστικότητα και τη λειτουργία, που καθιστούν την εργασία εύκολη και διαισθητική.

Οι εκδόσεις σπιτιών & σπουδαστών της ακολουθίας του 2019 προσφέρουν τα ουσιαστικά συστατικά: Λέξη, Excel, και PowerPoint.

Αυτά τα τρία θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε την εργασία σας στο σπίτι και το χρόνο μελέτης με ποικίλα χρήσιμα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Δημιουργήστε τους καταλόγους αγορών, τα σχολικά δοκίμια, και περισσότερων χρησιμοποιώντας το Word υπολογίστε τον προϋπολογισμό σπιτιών και δημιουργήστε τους τύπους στο Excel τιμήστε την μνήμη των σημαντικότερων οικογενειακών γεγονότων ή εντυπωσιάστε τους δασκάλους με τις άριστες παρουσιάσεις στο PowerPoint. Το σπίτι και ο σπουδαστής το 2019 του Office αναγνωρίστηκαν από τους χρήστες και έλαβαν τις ευνοϊκές αναθεωρήσεις για την ευκολία και τη χρησιμότητά του.

Γραφείο για την εγχώρια χρήση


Το σπίτι το 2019 του Office είναι ένα τέλειο εργαλείο για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις καθημερινές εγχώριες δραστηριότητές σας. Το εγκαταστήστε στη συσκευή σας και το αφήστε να σας οδηγήσει μέσω των δημιουργικών επιλογών. Θελήστε να γράψετε μια επιστολή απόμακρο σε έναν σχετικό και να τους προσκαλέσετε για μια οικογενειακή συγκέντρωση. Μπορείτε να κάνετε αυτού με το Office Word το 2019. Το πρόγραμμα προσφέρει ποικίλες πηγές και μορφές, οι οποίες θα έρθουν σίγουρα σε πρακτικό εάν θέλετε να δώσετε στη σημείωσή σας λίγο περισσότερη κλίση.

Το Excel είναι ένα τέλειο εργαλείο για να χρησιμοποιήσει πότε θέλετε να υπολογίσετε τον προϋπολογισμό σπιτιών. Απλά τρυπήστε με διατρητική μηχανή στους αριθμούς και αφήστε το λογισμικό να κάνει μαγικό του. Το Excel είναι επίσης μια τέλεια λύση για άλλους τύπους υπολογισμών, που δημιουργούν τα διαγράμματα, κ.λπ. Είναι ένα πρόγραμμα το Υπουργείο Εσωτερικών που σας θα σας ευχαριστήσει ξέν.

Το Office PowerPoint είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για το μήνυμα με έναν flashy τρόπο. Θελήστε να πείσετε τους γονείς σας για να σας αγοράσει ένα κατοικίδιο ζώο; Γιατί να μην παρουσιάσει που εξηγεί όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζετε έναν. Λειτουργεί επίσης τέλεια κατά τη διάρκεια των οικογενειακών λειτουργιών, όπου μπορείτε να βάλετε μαζί ένα slideshow που τιμά την μνήμη όλων των shenanigans και της ανοησίας, εσείς και οι συγγενείς σας μέχρι στις ημέρες περάστηκαν.

Τελειοποιήστε για τους σπουδαστές


Η ζωή των σπουδαστών δεν είναι εύκολη. Με όλη την πίεση να κρατήσει τους βαθμούς επάνω και της παραγωγής μιας καλής εντύπωσης, είναι δύσκολο να εστιαστεί σε οποιοδήποτε πράγμα εντελώς. Χάρι στην ακολουθία σπουδαστών το 2019 του Office μπορείτε να αφήσετε τουλάχιστον μέρος της ευθύνης στο λογισμικό. Παραδείγματος χάριν, Word 2019 – ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους σπουδαστές όλων των ηλικιών. Με το, τα δοκίμιά σας θα είναι πάντα παρακαλώντας στο μάτι και θα σχηματοποιηθούν στα υψηλότερα πρότυπα MBA. Επιλογή των πηγών και των μορφών, των διευθετήσιμων περιθωρίων, των επιγραφών και των υποσημειώσεων, αναφορές – όλα τα απαραίτητα συστατικά ενός μεγάλου σχολικού γραψίματος συνέλεξαν σε ένα πρόγραμμα.

Ένα άλλο πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους σπουδαστές για να χρησιμοποιήσουν είναι το Office Excel. Όχι μόνο είναι τέλειο λογισμικό οποιαδήποτε είδη των υπολογισμών, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία των διαγραμμάτων και των πινάκων, οι οποίοι θα συμπληρώσουν τα δοκίμια, τις παρουσιάσεις και περισσότερων.

Μιλώντας για τις παρουσιάσεις, Office PowerPoint. Ένα ισχυρό εργαλείο slideshow-παραγωγής, τελειοποιεί για να καταστήσει τις παρουσιάσεις ελκυστικότερες. Το λογισμικό προσφέρει τους διάφορους τύπους μεταβάσεων, αυξήσεις και περισσότεροι, που καθιστούν κάθε slideshow μοναδικό και θεαματικό.


Με την πιό πρόσφατη έκδοση του Office το 2019, το σπίτι & ο σπουδαστής λαμβάνουν τα πιό προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όλων των άλλων προηγούμενων εκδόσεων όπως το Word, το Excel, και η δυνατότητα να παρουσιάσουν ισχυρές οπτικές. Το σπίτι & ο σπουδαστής Office το 2019 παρέχουν στους τελικούς χρήστες του τα ασυνήθιστα, ισχυρά, δημιουργικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τα χαρακτηριστικά που είναι κάνουν

  • Excel: Το γραφείο Excel το 2019 υπερβαίνει τις προσδοκίες βελτιώνει τις εισαγωγές σας με έναν βελτιωμένο τρόπο του ξελεπιάσματος, των αχρησιμοποίητων ειδών διαγραμμάτων και περισσότερων συστατικών που προγραμματίζονται να διακρίνουν την εμπειρία, τα σχέδια, και τις ενάρξεις για να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες σας. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το οπτικό είδος διαγραμμάτων, η υπόδειξη ως προς το χρόνο εσείς θα εμφανιστεί ότι μια ρύθμιση των περιπτώσεων σε χρονολογικό τακτοποιεί πέρα από μια ευθεία μετακίνηση του χρόνου.
  • Λέξη: Το γραφείο το 2019 λέξης το καθιστά απλούστερο να δει το Word, το Excel, το PowerPoint, την άποψη, και OneNote με το σκοτεινό θέμα του Word γραφείων το 2019. Το γραφείο το 2019 Word προσφέρει τα κυριώτερα σημεία και τις συσκευές επιπλέον εκμάθησης, τους τίτλους, τα υγιή depictions, το περιεχόμενο στην ομιλία και περισσότερες βελτιώσεις διαθεσιμότητας.
  • PowerPoint: Το γραφείο PowerPoint 2019 δυνάμεις μια πλουσιότερη και πιό ενεργητική εισαγωγή αντιμετωπίζει, μετρώντας την εύκολη δημιουργία της cinematic μετακίνησης, που εφαρμόζει τη μετακίνηση των τρισδιάστατων αντικειμένων στις φωτογραφικές διαφάνειές σας, ενώ όντας σε θέση να αναπηδήσει μεταξύ των τμημάτων μέσα τακτοποιεί επιλέγετε.

Απαιτήσεις συστημάτων


Επεξεργαστής: 1,6 Ghz ή γρηγορότερος, πυρήνας 2

Μνήμη: 4 RAM ΜΒ 2 RAM ΜΒ (τριανταδυάμπιτο)

Σκληρός δίσκος: 4 ΜΒ του διαθέσιμου χώρου στο δίσκο

Επίδειξη: ψήφισμα 1280 X 768 οθόνης (τριανταδυάμπιτο απαιτεί την επιτάχυνση υλικού για 4K και υψηλότερο)

Γραφική παράσταση: Η επιτάχυνση υλικού γραφικής παράστασης απαιτεί DirectX 9 ή πιό πρόσφατος, με WDDM 2,0 ή υψηλότερος για τα παράθυρα 10 (ή WDDM 1,3 ή υψηλότερος για τα παράθυρα 10 αναπροσαρμογή δημιουργών πτώσης)

Λειτουργικό σύστημα: Παράθυρα 11, παράθυρα 10, κεντρικός υπολογιστής 2022, κεντρικός υπολογιστής 2019 παραθύρων παραθύρων

Σε απευθείας σύνδεση σπίτι και σπουδαστής αδειών γραφείων 2019 ενεργοποίησης βασικοί για το PC 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Sammi

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς