Co. λογισμικού φωτός του ήλιου (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕνεργοποίηση του Office 2021

Έγκυρος επαγγελματίας ενεργοποίησης της Mac Office 2021 HB συν το κλειδί

Έγκυρος επαγγελματίας ενεργοποίησης της Mac Office 2021 HB συν το κλειδί

Hb Mac  Office 2021 Activation Valid Professional Plus Key
Hb Mac  Office 2021 Activation Valid Professional Plus Key Hb Mac  Office 2021 Activation Valid Professional Plus Key

Μεγάλες Εικόνας :  Έγκυρος επαγγελματίας ενεργοποίησης της Mac Office 2021 HB συν το κλειδί Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Αριθμό μοντέλου: σπίτι & επιχείρηση γραφείων 2021
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS
Τιμή: $1/pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κανένα DVDS, κανένα κιβώτιο, ακριβώς αύξοντες αριθμοί -- σταλμένος μέσω Skype, whatsapp ή του ηλεκτρ
Χρόνος παράδοσης: 0.5~2 ώρες
Όροι πληρωμής: Western Union, T/T, PayPal, Alipay, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 10000PCS/WEEK
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τύπος έκδοσης:: Διαδίκτυο Πρότυπος αριθμός:: Σπίτι γραφείων 2021 και επιχειρησιακό ψηφιακό κλειδί
Πρότυπο:: Σπίτι και επιχείρηση γραφείων 2021 Μέθοδος ναυτιλίας:: Σε απευθείας σύνδεση ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Χρησιμοποίηση του χρόνου:: Διάρκεια ζωής Λειτουργικό σύστημα:: MAC
γλώσσα:: Πολυγλωσσικός Θέση προϊόντων:: Έχετε αρκετό απόθεμα
Υψηλό φως:

Ενεργοποίηση του Office 2021 HB MooToom

,

Ενεργοποίηση της MAC Office 2021 MooToom

,

Έγκυρος επαγγελματίας γραφείων 2021 MooToom συν το κλειδί

Καλής ποιότητας σπίτι και επιχείρηση γραφείων 2021 για έγκυρο κλειδί παράδοσης της MAC το σε απευθείας σύνδεση

Το σπίτι και η επιχείρηση γραφείων το 2021 για τη Mac είναι η τέλεια λύση για τις μικρές επιχειρήσεις κοιτάζοντας για να κερδίσουν χρόνο και χρήματα στις ανάγκες γραφείων τους, με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που προσαρμόζονται συγκεκριμένα προς τους επιχειρηματίες.

Αυτή η νέα έκδοση του Office έχει αναπτυχθεί από τα διοικητικά μέλη εταιρείας εξοικειωμένα με αυτό που παίρνει για να είναι κύρια της επιχείρησής σας — βοηθώντας σας να απλοποιήσετε τους στόχους όπως την τιμολόγηση ή το σχεδιασμό των συνεδριάσεων ακόμα παρέχοντας όλα τα βασικά προγράμματα λογισμικού όπως το Word και το Excel, τα οποία είναι απαραίτητα για οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας σύγχρονος-ημέρας.

Το γραφείο το 2021 προσφέρει έναν μεγάλο τρόπο να υπάρξει πρόσβαση στα εργαλεία σας από οπουδήποτε στον κόσμο. Με την έκδοση σπιτιών & επιχειρήσεων του γραφείου το 2021 μπορείτε να εργαστείτε αποτελεσματικότερα από πάντα πριν από:

Νέο, πιό προσιτό σχέδιο για το όλο αγαπημένο γραφείο σας ap. Απολαύστε την κορδέλλα-βασισμένη διεπαφή που παρουσιάζεται σε σας σε ένα νέο φως, με την ισχυρή υποστήριξη σκοτεινού τρόπου και περισσότερο!
Συνδρομή που απαιτείται καμία — με μια αγορά, ξεκλειδώνετε κάθε λογισμικό που θα πρέπει πάντα να βάλετε μια αξιόπιστη βάση για την επιχείρησή σας.


Η παραμονή σύνδεσε και μοιράζεται τα αρχεία σας εύκολα. Το γραφείο το 2021 καθιστά τη ζωή σας ευκολότερη με περισσότερους που μοιράζονται τις επιλογές και τη δυνατότητα πρόσβασης από πάντα πριν.
Το νέο πακέτο προγραμμάτων Office αξίζει σίγουρα εάν θέλετε να βρείτε την επιτυχία στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά! Η λήψη αυτών των ενημερωμένων εφαρμογών έναντι one-time αμοιβής επιτρέπει σε σας για να απολαύσει την κλασική εμπειρία το Word, το Excel, και το PowerPoint σε σχέση με με επιχείρηση-πιό στραμμένος ap όπως την προοπτική.

Η ακολουθία γραφείων το 2021 έρχεται επίσης με πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που θα βοηθήσουν εκτός από το χρόνο κατά το εργασία στο επόμενη πρόγραμμα ή την παρουσίασή σας — μην χάστε αυτήν την ευκαιρία!

Η ακολουθία παραγωγικότητας σπιτιών και επιχειρήσεων γραφείων το 2021 είναι το τέλειο εργαλείο για οποιαδήποτε επιχείρηση που πρέπει να μείνει πάνω από το παιχνίδι της. Με ένα ευρύ φάσμα των νέων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων και των επιλογών, η συμπεριλαμβανόμενη ap θα θέσει σε λειτουργία το γραφείο σας αποδοτικότερο από πάντα πριν!

Word 2021 για τη Mac

Το λογισμικό επεξεργασίας κειμένου εσείς αγαπά να χρησιμοποιήσει για τα δοκίμια και τα έγγραφα είναι πίσω, αλλά αυτή τη φορά γύρω από το είναι καλύτερα από πάντα. Με τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που καθιστούν το γράψιμο πιό συνεκτικό κανένα θέμα η περίπτωση — είτε προγράμματα σχολικών εργασίας είτε σπιτιών — αγαπημένο app σας έχει επεκταθεί με τα δροσερά τεχνάσματα επάνω το μανίκι του!

Πάρτε περισσότερο γίνοντας στο λιγότερο χρόνο από πάντα πριν. Όλα τα εργαλεία εσείς χρειάζονται για οποιοδήποτε πρόγραμμα, στα άκρα δακτύλου σας! Χρησιμοποιήστε «μου λέει» το φραγμό για να εντοπίσει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και να τα τοποθετήσει σε μια γρήγορη ράβδο εργαλείων πρόσβασης για την εύκολη πρόσβαση.
Βελτιωμένος σκοτεινός τρόπος. Κρατήστε την οθόνη εύκολη στα μάτια σας με το νέο, βελτιωμένο σκοτεινό τρόπο. Τώρα, η σελίδα σας γίνεται σκοτεινή επίσης, και μπορείτε να εισαγάγετε τον τρόπο εστίασης στα χρώματα υποβάθρου αλλαγής χωρίς τις αποσπάσεις της προσοχής.


Καλύτερα διαβάστε μεγαλοφώνως τις φωνές. Οι νέες, απέραντα βελτιωμένες text-to-speech φωνές έχουν φθάσει στο Word το 2021. Απολαύστε τις υψηλής ποιότητας, κατανοητές φωνές για να σας βοηθήσετε να καταλάβετε τα έγγραφα καλύτερα. Ναι, λειτουργεί ακόμη και με την εστίαση καινούργιων γραμμών στον αναγνώστη Immersive!
Σχολιασμός που γίνεται σύγχρονος. Όχι άλλη πλαϊνή μπάρα λαϊκός-U. Τα σχόλια είναι τώρα ευθύγραμμα και βασισμένα στα συμφραζόμενα, με τα @mentions και πολύ περισσότερο για να έρθουν.

Excel 2021 για τη Mac

Το Excel το 2021 είναι η περιεκτικότερη και εύχρηστη εφαρμογή υπολογισμών με λογιστικό φύλλο (spreadsheet) στη σημερινή αγορά. Λάβετε τις δεξιότητες ανάλυσης στοιχείων σας μια εγκοπή με όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που έγιναν ακριβώς για τους ανθρώπους όπως σας!

Το Excel το 2021 επεκτείνει τα όρια αυτό που θεωρήθηκε προηγουμένως πιθανό. Μπορείτε τώρα να υπερβείτε τις ιδέες και να δημιουργήσετε τους σύνθετους, επαγγελματικούς υπολογισμούς με λογιστικό φύλλο (spreadsheet) εύκολα!

Χρησιμοποιήστε τα στοιχεία σας σε πληρέστερό του. Αναλύστε τις πληροφορίες γρήγορα και εύκολα. Οι άνθρωποι από οποιοδήποτε επάγγελμα ή η χώρα σε όλο τον κόσμο μπορούν να έχουν πρόσβαση στις καλύτερες δεξιότητες λήψης αποφάσεων βασισμένες στα συμπεράσματα από τους υπολογισμούς με λογιστικό φύλλο (spreadsheet) του Excel τους!
Νέες λειτουργίες. Οι ισχυρές νέες λειτουργίες επιτρέπουν σε σας για να χειριστούν και να εργαστούν με τα στοιχεία σας με περισσότερους τρόπους. Οι πρόσφατα εισαχθείσες λειτουργίες περιλαμβάνουν ΑΦΗΝΟΥΝ () και XLOOKUP () στο Excel, με πολύ περισσότερους για να έρθουν!


Δυναμικές σειρές. Όχι άλλη ανάγκη για τους μακροχρόνιους, ακατάστατους, και περίπλοκους τύπους. Οι δυναμικές σειρές καθιστούν τη ζωή σας ευκολότερη με να φέρουν τους σύνθετους υπολογισμούς σε ένα καλύτερο φως που είναι ευκολότερο να γράψει και να εργαστεί με.
Βελτιώσεις σταθερότητας και απόδοσης. Η βελτιωμένη απόδοση του Excel καθιστά την εργασία στα μεγάλα σύνολα ευκολότερη από πάντα πριν, ευχαριστεί στη γρηγορότερη ταχύτητά του και στον υπολογισμό και στη ναυσιπλοΐα.

PowerPoint 2021 για τη Mac

Το PowerPoint το 2021 είναι τέλειο για τους ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν τις παρουσιάσεις δέσμευσης και να τις μοιραστούν πραγματικά που με τέτοιο τρόπο ώστε παίρνει περισσότερη προσοχή από πριν. Τις βελτιώσεις που γίνονται με από τη οι ίδιοι καθώς επίσης και τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που προστίθενται — δεν μπορείτε να πάτε στραβά!

Να είστε δημιουργικός, να είστε επαγγελματικός. Οι καλύτερες παρουσιάσεις είναι αυτές όπου μπορείτε να αφήσετε τη ροή φαντασίας σας. Το PowerPoint το 2021 σας αφήνει να κάνετε ακριβώς αυτού, αλλά διατηρεί ακόμα έναν επαγγελματικό τόνο για όλα τα είδη των σεναρίων.


Κύριος της τέχνης. Οι παρουσιάσεις είναι το καλύτερο όταν ρέουν από ένα πράγμα σε άλλο με έναν τρόπο διασκέδασης. Το PowerPoint το 2021 επιτρέπει σε σας για να κρατήσει τις παρουσιάσεις σας φρέσκες και ενδιαφέρουσες με τα εργαλεία, ζωτικότητες, μεταβάσεις!
Νέα εικονίδια ενθέτων και τρισδιάστατα πρότυπα. Εργασία με μια επεκταθείσα βιβλιοθήκη των εικονιδίων SVG για να κάνει τη στάση εργασίας σας έξω από το υπόλοιπο! Επιλέξτε μεταξύ των επαγγελματικά σχεδιασμένων αυτών, ή φορτώστε δικοί σας εάν αισθάνεστε δημιουργικοί.


Το PowerPoint το 2021 καθιστά σας την αίσθηση ακουσμένη. Τώρα, οι παρουσιάσεις σας μπορούν να έχουν μια πιό προσωπική αφή με την αφήγηση καταγραφής από το ίδιο το πρόγραμμα — καμία ανάγκη να βρεθεί μια εξωτερική πηγή ή να επενδυθεί ο χρόνος στην καταγραφή οι ίδιοι χωριστό app!

Outlook 2021 για τη Mac

. Οργανωμένος. Απαντητικός.

Τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία είναι η σπονδυλική στήλη μιας επιτυχούς επιχείρησης. Πρέπει να είστε σε θέση να δείτε μέσω τους σαφώς, και να έχετε πρόσβαση ακόμα και όταν είστε πηγαίνετε! Η προοπτική το 2021 βελτιώνει όλες τις πτυχές του ταξυδρομείο ταξυδρομείου συμπεριλαμβανομένης της μορφοποίησης, των επαφών, και των συνδέσεων. Είναι ευκολότερο από πάντα πριν για σας ή την οργάνωσή σας για να φθάσει στους πελάτες ή τους συναδέλφους με την προοπτική το 2021 προσιτό.

Μην ξεχάστε για τις προγραμματίζοντας συνεδριάσεις επίσης! Η προοπτική μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τις συνεδριάσεις προσωπικά, καθώς επίσης και σε απευθείας σύνδεση μέσω Skype για την επιχείρηση. Γεμίστε το ημερολόγιό σας με τα επερχόμενους γεγονότα, τις προθεσμίες & περισσότερους από μέσα από μια απλή εφαρμογή.

Συμβατότητα
Εδώ είναι οι ελάχιστες απαιτήσεις συστημάτων για αυτήν την ακολουθία. Συστήνουμε αυτών προκειμένου να εγγυηθούν μια ευχάριστη εμπειρία με το σπίτι γραφείων το 2021 & η επιχείρηση για τη Mac:

Επεξεργαστής: Και η Intel και οι υπολογιστές τσιπ M1 υποστηρίζονται.
Μνήμη/RAM: 4 ΜΒ ή περισσότεροι.
Σκληρός δίσκος: Ένα ελάχιστο του διαθέσιμου διαστήματος σκληρών δίσκων 10 ΜΒ HFS+ σχήμα σκληρών δίσκων.
Λειτουργικό σύστημα: Ένας από τον τρέχοντα ή μετά από δύο απελευθερώσεις Maccl*os πρέπει για να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιήσει το γραφείο το 2021 για τη Mac.


Άλλες απαιτήσεις:
Η λειτουργία Διαδικτύου απαιτεί μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.
Ένας απολογισμός της μπορεί να απαιτηθεί.
Μια αφή-συσκευή απαιτείται για να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε λειτουργία multitouch.
Η λειτουργία και η γραφική παράσταση των συμπεριλαμβανόμενων εφαρμογών μπορούν να ποικίλουν βασισμένος στο σύστημά σας.

Προδιαγραφή του σπιτιού & της επιχείρησης Office 2021:

Εμπορικό σήμα: Σπίτι και επιχείρηση του Office 2021
Όνομα προϊόντων: Σπίτι Office 2021 & επιχειρησιακή HB για την ψηφιακή βασική άδεια της MAC
Γλώσσα: Πολύγλωσση έκδοση
Κατηγορία προϊόντων: Mac
Αριθμός χρηστών: 1 χρήστης/1 συσκευή
Τύπος παράδοσης: κανένα DVDs, κανένα κιβώτιο, που στέλνεται μέσω Skype, WhatsApp ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η υπηρεσία μας:

Σειρά παραθύρων
Όνομα Πρότυπο Θέση
Win7Pro Key/COA Sticker/OEM Απόθεμα
Win7Home Key/COA Sticker/OEM Απόθεμα
Win8.1 υπέρ Key/COA Sticker/OEM Απόθεμα
Win10 σπίτι Κιβώτιο Key/COA Sticker/OEM/Retail Απόθεμα
Win10 υπέρ Κιβώτιο Key/COA Sticker/OEM/Retail Απόθεμα
Κερδίστε τον κεντρικό υπολογιστή 2021 πρότυπα R2 Key/COA Sticker/OEM Απόθεμα
Κερδίστε τα πρότυπα κεντρικών υπολογιστών το 2016 Key/COA Sticker/OEM Απόθεμα
Κερδίστε τον κεντρικό υπολογιστή 2019 πρότυπα R2 Key/COA Sticker/OEM Απόθεμα
Σειρά γραφείων
Όνομα Πρότυπο Θέση
Γραφείο 2016 υπέρ συν Βασικό/λιανικό κιβώτιο Απόθεμα
Σπίτι και σπουδαστής γραφείων 2016 Βασικό/λιανικό κιβώτιο Απόθεμα
Σπίτι και επιχείρηση γραφείων 2016
Ενεργοποιημένος τηλεφωνικώς
Κλειδί Απόθεμα
Γραφείο 2019 υπέρ Βασικό/λιανικό κιβώτιο Απόθεμα
Γραφείο 2019 υπέρ συν Βασικό/λιανικό κιβώτιο Απόθεμα
Σπίτι και σπουδαστής γραφείων 2019 Βασικό/λιανικό κιβώτιο Απόθεμα
Σπίτι και επιχείρηση γραφείων 2019
Ενεργοποιημένος τηλεφωνικώς
Κλειδί Απόθεμα
Γραφείο 365 Κλειδί Απόθεμα

Έγκυρος επαγγελματίας ενεργοποίησης της Mac  Office 2021 HB συν το κλειδί 0

Περισσότερη υποδοχή λεπτομερειών για να μας έρθει σε επαφή με ελεύθερα!

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς