Co. λογισμικού φωτός του ήλιου (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕνεργοποίηση του Office 2021

Σε απευθείας σύνδεση κλειδί αδειών του Word ενεργοποίησης HS 100% Office 2021

Σε απευθείας σύνδεση κλειδί αδειών του Word ενεργοποίησης HS 100% Office 2021

HS 100%  Office 2021 Activation Online Word License Key
HS 100%  Office 2021 Activation Online Word License Key

Μεγάλες Εικόνας :  Σε απευθείας σύνδεση κλειδί αδειών του Word ενεργοποίησης HS 100% Office 2021 Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Αριθμό μοντέλου: Σπίτι και σπουδαστής γραφείων 2021
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: $1/piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κανένα κιβώτιο, δεν στέλνει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, skype, whatsapp, wechat και κ.λπ.
Χρόνος παράδοσης: 0.5-2 ώρες
Όροι πληρωμής: Paypal, Alipay, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 κομμάτι την εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Θέση προϊόντων: Απόθεμα Αριθμό μοντέλου: Γραφείο 2021
Όνομα προϊόντων: Σπίτι και σπουδαστής γραφείων 2021 Ενεργοποίηση: 100% ενεργοποίηση on-line συνολικά
Γλώσσα: Muliti-γλώσσα Τύπος: κλειδί
Η συσκευασία περιλαμβάνει: Ψηφιακό κλειδί Έκδοση: 32/64bit
Λειτουργικά συστήματα που υποστηρίζονται: Παράθυρα Ζωή υπηρεσιών: μόνιμος
Υψηλό φως:

Ενεργοποίηση MooToom HS Office 2021

,

Ενεργοποίηση MooToom 100% Office 2021

,

Σε απευθείας σύνδεση κλειδί 2021 αδειών λέξης ενεργοποίησης MooToom

Σπίτι και σε απευθείας σύνδεση κλειδί αδειών γραφείων 2021 HS ενεργοποίησης σπουδαστών 100% ψηφιακό

Ψάχνοντας ένα σπίτι ενεργοποίησης του Office 2021 και μια άδεια σπουδαστών που λειτουργεί και στο PC και στη Mac; Μην φανείτε όχι αργότερα από αυτήν την μοναδική άδεια!

Αυτές οι σπίτι ενεργοποίησης του Office το 2021 και άδεια σπουδαστών είναι ο τέλειος τρόπος να αποκτηθεί το όλο το Office 2021 χαρακτηριστικά γνωρίσματα που χρειάζεστε, είτε στο PC σας είτε τη Mac. Έτσι γιατί αναμονή; Πάρτε το σπίτι του Office το 2021 και την άδεια σπουδαστών σας (PC και Mac) σήμερα!

Τα ap εσείς θα πρέπει να πάρουν όλα γίνοντα. Το σπίτι και ο σπουδαστής το 2021 γραφείων είναι για τους σπουδαστές και τους γονείς που θέλουν τις παραδοσιακές εφαρμογές γραφείων, όπως το Word, το Excel, και το PowerPoint και για το PC και για τη Mac. Μια one-time αγορά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια συσκευή στο σπίτι ή στο σχολείο.

Επισκόπηση
Σπίτι ενεργοποίησης του Office 2021 και άδεια σπουδαστών που λειτουργεί στο PC και τη Mac
Μια άδεια καλύπτει πλήρως 1 PC ή Mac
Εκτεταμένη στήριξη για την αγορά σας και εγκατάσταση από μας
Ο τέλειος τρόπος να αποκτηθεί το όλο το Office 2021 χαρακτηρίζει εσείς χρειάζεται!

Το νέο γραφείο

Η νέα έκδοση του γραφείου, που καλείται γραφείο το 2021, έχει ορισμένες ικανότητες από το γραφείο 365 να βοηθήσει τους χρήστες να παραγάγουν το φανταστικό περιεχόμενο στο λιγότερο χρόνο. Για πολλούς πελάτες, το γραφείο 365 είναι η καλύτερη λύση. Εντούτοις, η μετάβαση στο σύννεφο είναι μια διαδικασία ότι οι πελάτες μας μπορούν να είναι ανοικτοί στα διάφορα στάδια.

Σας έχουμε φέρει την ενεργοποίηση του Office το 2021, μια χρήσιμη νέα απελευθέρωση του γραφείου με ένα υποσύνολο των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων από το γραφείο 365 για εκείνους τους πελάτες που είναι στο ταξίδι τους. Αυτές οι σπίτι του Office το 2021 και άδεια σπουδαστών λειτουργούν και στο PC και στη Mac, και θα παράσχουν σε σας:

Λέξη
Excel
PowerPoint

Το σπίτι & ο σπουδαστής το 2021 του Office περιλαμβάνουν τις ενημερωμένες κλασικές εκδόσεις του Word, του Excel, του PowerPoint, και περισσότεροι για να σας βοηθήσουν να συνδέσετε και να συνεργαστείτε με τους φίλους και την οικογένεια.

Για εκείνους που θέλουν να πάρουν την εργασία τους με τους για πηγαίνετε, μια νέα άδεια σπιτιών & σπουδαστών του Office (PC και Mac) θα παράσχει σε σας τα όλα της οφέλη κανένα θέμα που η συσκευή αυτοί χρησιμοποιεί.

Η μια ανά είδος άδεια επιτρέπει στους χρήστες την τελευταία ευελιξία - έτσι μην περιμένετε άλλο! Πάρτε τα χέρια σας σε αυτήν την διαπραγμάτευση σήμερα με την απόκτηση αυτής της μοναδικής άδειας.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Η έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του γραφείου που σχεδιάζεται συγκεκριμένα για τους πελάτες που δεν μπορούν να πάρουν on-line ή έχουν περιορίσει την πρόσβαση Διαδικτύου. _ο γνώρισμα αυτός λογισμικό ακολουθία περι:λαμβάνω πολύς από προηγούμενος αναπροσαρμογή πέρα από ο τελευταίος τρεις έτος, συμπεριλαμβανομένου εκείνος προσθέτω ακριβώς πρόσφατα - αυτός προσφέρω ικανότητα και αναβαθμίζω πέρα από και ο δύο χρήστης ανάγκη επίσης αυτός πλεονέκτημα.

Για εκείνους πηγαίνετε, η έχει απελευθερώσει μια νέα άδεια σπιτιών & σπουδαστών του Office (PC και Mac) που θα παράσχει σε σας τα όλα της οφέλη κανένα θέμα που η συσκευή αυτοί χρησιμοποιεί. Η μια ανά είδος άδεια επιτρέπει στους χρήστες την τελευταία ευελιξία - έτσι μην περιμένετε άλλο! Πάρτε τα χέρια σας σε αυτήν την διαπραγμάτευση σήμερα με την απόκτηση αυτής της μοναδικής άδειας.

Η ακολουθία περιλαμβάνει τις ενημερωμένες εκδόσεις του Word, του Excel, του PowerPoint, και περισσότεροι για να σας βοηθήσει να συνδέσετε και να συνεργαστείτε με τους φίλους και την οικογένεια. Τα όλα αγαπημένα χαρακτηριστικά γνωρίσματά σας είναι ακόμα εκεί, αλλά με ένα ενημερωμένο βλέμμα και αισθάνονται που βελτιστοποιείται και για τον υπολογιστή γραφείου και για τις κινητές συσκευές.

Το σπίτι & ο σπουδαστής ενεργοποίησης του Office το 2021 είναι μια ενιαία, one-time αγορά που περιλαμβάνει τα κλασικά ap όπως το Word, το Excel, και το PowerPoint για τη χρήση σε ένα ενιαίο PC ή τη Mac. Η νέα άδεια σπιτιών & σπουδαστών του Office (PC και Mac) παρέχει στα ίδια μεγάλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα με τις προηγούμενες εκδόσεις, αλλά ένα ενημερωμένο βλέμμα και αισθάνεται που βελτιστοποιείται και για τον υπολογιστή γραφείου και για τις κινητές συσκευές.

Πάρτε το όλο το Office χαρακτηρίζει εσείς χρειάζεται, είτε στο PC σας είτε τη Mac, με αυτήν την μοναδική άδεια!

Τι είναι νέος στο σπίτι και το σπουδαστή του Office για το PC και τη Mac;

Word 2021

Το πρόγραμμα εσείς χρησιμοποιεί για τα δοκίμια και τα έγγραφα είναι πίσω, αλλά είναι καλύτερο από πάντα πριν. Αγαπημένο app σας έχει επεκταθεί με τις ενδιαφέρουσες δεξιότητες!

Δημιουργήστε και διανείμετε τα επαγγελματικά έγγραφα που χρησιμοποιούν την έκδοση εξεχουσών θέσεων, την αναθεώρηση, και τις τεχνολογίες διανομής. Οι επιλογές σχεδίου δίνουν τη γρήγορη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενώ η έξυπνη αναζήτηση προσφέρει το έγκαιρο δικαίωμα πληροφοριών συμφραζόμενων μέσα στο Word.

Νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο Word 2021 για το PC και τη Mac:

Ένα νέο σχέδιο μεγάλος-κοιτάγματος που φαίνεται φανταστικό με οποιοδήποτε τρέχον λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των Windows 11 και του Maccl*os Mojave.
Περισσότερα πράγματα παίρνουν γίνοντα στο λιγότερο χρόνο από πάντα πριν. Όλα τα εργαλεία εσείς θα χρειαστούν γιατί οποιαδήποτε εργασία είναι σωστή στα άκρα δακτύλου σας!
Ο νέος, βελτιωμένος σκοτεινός τρόπος το καθιστά ευκολότερο στα μάτια. Ο σκοτεινός τρόπος το καθιστά απλούστερο να διαβάσει, επιτρέποντας σε σας για να αλλάξει γρήγορα τα χρώματα υποβάθρου υπόλοιπος στο στόχο προσιτό.


Χρησιμοποιήστε έναν καλό αναγνώστη. Οι νέες, πολύ φυσικότερες text-to-speech φωνές έχουν προστεθεί στο Word το 2021. Και ναι, λειτουργεί επίσης με την εστίαση καινούργιων γραμμών στον αναγνώστη Immersive!
Τα σχόλια είναι φιλικότερα προς το χρήστη. Τα σχόλια βρίσκονται τώρα στο κείμενο και ταιριάζουν με το πλαίσιο άλλων συνομιλιών, τα @mentions και περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να έρθουν.
Δημιουργήστε έναν ιστοχώρο από το έγγραφο του Word σας. Η ταλάντευση της επιτρέπει ότι για να δημιουργήσετε ένα webpage από το αρχείο του Word σας στο ένα χτυπάτε. Επιλέξτε από ποικίλες σχεδιαγράμματα, αποτελέσματα, και αλλαγές σχεδιαγράμματος στην ταλάντευση.

Excel 2021

Το Excel το 2021 είναι το περιεκτικότερο και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό υπολογισμών με λογιστικό φύλλο (spreadsheet) διαθέσιμο σήμερα. Το Excel το 2021 προσθέτει ότι γυρίστε των νέων χαρακτηριστικών γνωρισμάτων για να σας βοηθήσετε να πάρετε την ανάλυση στοιχείων σας στο επόμενο επίπεδο! Με όλες αυτές τις νέες ικανότητες που σχεδιάζονται συγκεκριμένα για τα άτομα όπως σας, θα είστε σε θέση να υπερβείτε ανωτέρω και εύκολα!

Το Excel το 2021 παίρνει το Excel στα νέα ύψη. Μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε τους περίπλοκους, επαγγελματικούς υπολογισμούς με λογιστικό φύλλο (spreadsheet) εύκολα χάρι σε αυτήν την εφεύρεση! Αναλύστε τα στοιχεία σας χρησιμοποιώντας το νέο ενδιάμεσο με τον χρήστη και τους γνωστούς συντομότερους δρόμους πληκτρολογίων. Χρησιμοποιήστε τα αναλυτικά όργανα όπως Slicer και τον οικοδόμο τύπου για να κερδίσετε χρόνο και να εστιάσετε στη μελέτη σας.

Νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο Excel 2021 για το PC και τη Mac:

Η αυξανόμενη ταχύτητα του Excel και στον υπολογισμό και στη ναυσιπλοΐα καθιστά την εργασία στα μεγάλα σύνολα απλούστερη από πάντα πριν.
Εκμεταλλευτείτε πλήρως από τα στοιχεία σας. Αναλύστε τα στοιχεία γρήγορα και απλά. Οι άνθρωποι από οποιοδήποτε υπόβαθρο ή η χώρα μπορούν να κερδίσουν τις μεγαλύτερες δυνατότητες λήψης αποφάσεων βασισμένες στα συμπεράσματα των υπολογισμών με λογιστικό φύλλο (spreadsheet) του Excel τους!
Οι νέες λειτουργίες συμπεριλαμβάνονται. Μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε και να επεξεργαστείτε τα στοιχεία σας σε ένα πολύ ευρύτερο φάσμα των τρόπων χάρι στις νέες σύνθετες ικανότητες. Στο Excel, ΑΦΗΣΤΕ () και XLOOKUP () είναι παραδείγματα των πρόσφατα εισαχθεισών λειτουργιών, με πολύ περισσότερους στον τρόπο!
Πάρτε μια δυναμική επισκόπηση των στοιχείων σας με τα δυναμικά ενημερωμένα, διαλογικά visuals. Όχι άλλη ανάγκη για τους χρονοβόρους και περίπλοκους τύπους. Οι δυναμικές σειρές καθιστούν την εργασία με το δύσκολο math ευκολότερη με τη διαφώτιση των σύνθετων υπολογισμών σε ένα καλύτερο φως.

PowerPoint 2021

Το PowerPoint το 2021 είναι ιδανικό για τα άτομα που θέλουν να παραγάγουν τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις που αφήνουν έναν αντίκτυπο σε άλλες. Και με τα -συγκεκριμένα και νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που προστίθενται, δεν μπορείτε να πάτε στραβά! Χρησιμοποιώντας τις νέες φωτογραφικές διαφάνειες και τα επεκταθε'ντα πλακάκια στόχων ζωτικότητας, δημιουργήστε και επικοινωνήστε τις ιδέες σας αποτελεσματικά. Τα σχόλια στην παρουσίασή σας θα ενσωματωθούν στις φωτογραφικές διαφάνειες του PowerPoint σας.

Νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο PowerPoint 2021 για το PC και τη Mac:

Δημιουργήστε ένα μοναδικό ύφος, και να είστε επαγγελματικός. Οι αποτελεσματικότερες παρουσιάσεις είναι αυτές στις οποίες μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας να τρέξει τις άγρια περιοχές. Το PowerPoint το 2021 επιτρέπει σε σας για να κάνει έτσι, ακόμα διατηρώντας έναν επαγγελματικό τόνο για όλα τα είδη των καταστάσεων.
Όταν τις παρουσιάσεις, οι οι αποτελεσματικότεροι είναι εκείνοι που ρέουν από ένα σημείο στο επόμενο με έναν τρόπο διασκέδασης. Με τις μεταβάσεις, μπορείτε να κρατήσετε το σύγχρονο και τη διέγερση παρουσιάσεών σας με το PowerPoint το 2021!
Μπορείτε να προσθέσετε τα εικονίδια και τα τρισδιάστατα πρότυπά σας. Χρησιμοποιήστε μια αυξανόμενη ποικιλία των εικονιδίων SVG για να κάνετε τη στάση εργασίας σας έξω! Εναλλακτικά, εάν είστε γενναίοι, μπορείτε να δημιουργήσετε δικοί σας.


Το PowerPoint το 2021 καθιστά σας την αίσθηση ακουσμένη. Με την αφήγηση καταγραφής του προγράμματος, τώρα οι παρουσιάσεις σας μπορούν να έχουν μια πιό προσωπική αφή δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ψαχτεί μια εξωτερική πηγή ή να ξοδευτεί η χρονική καταγραφή οι ίδιοι σε μια χωριστή εφαρμογή!

Σπίτι του Office και άδεια σπουδαστών (PC και Mac)

FAQ

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ του σπιτιού & του σπουδαστή και του Office 365 του Office το 2021;

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι το Office 365 είναι υπηρεσία συνδρομής που σας δίνει τις πιό πρόσφατες εκδόσεις του Office ap μόλις είναι διαθέσιμοι. Με το σπίτι & το σπουδαστή του Office το 2021, θα πάρετε μια one-time αγορά του Office ap που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για πάντα.

Είναι το Office το 2021 σπίτι & σπουδαστής πολύ;

Το σπίτι & ο σπουδαστής του Office το 2021 είναι μια άριστη αξία για τους σπουδαστές και τους γονείς που θέλουν το παραδοσιακό Office ap. Είναι μια one-time αγορά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια συσκευή, έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι ή στο σχολείο.

Μπορούν εγώ να αγοράσουν το σπίτι του Office το 2021 & ο σπουδαστής ως δώρο;

Ναι! Το σπίτι & ο σπουδαστής του Office το 2021 κάνουν ένα μεγάλο δώρο για τους σπουδαστές και τους γονείς. Ακριβώς το προσθέστε στο κάρρο και τον έλεγχό σας. Θα σας στείλουμε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τις οδηγίες για το πώς να εξαγοράσουμε την άδεια.

Πρέπει να αποεγκαταστήσω το Office 365 πρίν εγκαθιστώ το σπίτι & το σπουδαστή του Office το 2021;

Όχι, εσείς δεν πρέπει να αποεγκαταστήσει το Office 365. Το σπίτι & ο σπουδαστής του Office το 2021 θα συνυπάρξουν με το Office 365 στη συσκευή σας. Εντούτοις, συστήνουμε ότι υπογράφετε από το Office 365 πρίν εγκαθιστάτε το σπίτι & το σπουδαστή του Office το 2021.

Είναι το σπίτι & ο σπουδαστής του Office το 2021 συμβατοί με τα παράθυρα 10;

Ναι, το σπίτι του Office το 2021 & ο σπουδαστής είναι συμβατοί με την πιό πρόσφατη έκδοση των παραθύρων 10.

Έχω το πρόβλημα εγκαθιστώντας το σπίτι & το σπουδαστή του Office το 2021. Τι θα έπρεπε να κάνω;

Εάν έχετε το πρόβλημα εγκαθιστώντας το σπίτι & το σπουδαστή του Office το 2021, η ομάδα υποστήριξης πελατών μας θα ήταν ευτυχής να σας βοηθήσει. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με και θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε!

Σε απευθείας σύνδεση κλειδί αδειών του Word ενεργοποίησης HS 100%  Office 2021 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς