Co. λογισμικού φωτός του ήλιου (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚλειδί ενεργοποίησης Visio

5 τμηματικό κλειδί της Visio PC 2021, 100% η βασική Visio

5 τμηματικό κλειδί της Visio PC 2021, 100% η βασική Visio

5 Pc 2021  Visio Serial Key , 100% Key  Visio
5 Pc 2021  Visio Serial Key , 100% Key  Visio 5 Pc 2021  Visio Serial Key , 100% Key  Visio

Μεγάλες Εικόνας :  5 τμηματικό κλειδί της Visio PC 2021, 100% η βασική Visio Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Αριθμό μοντέλου: Visio 2021
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: PC 1
Τιμή: $2
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Χρόνος παράδοσης: 1-2days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, paypal, πιστωτική κάρτα
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 PC ανά ημέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Θέση προϊόντων: Απόθεμα, νέο ΟΡΟΣ: 100% αρχικό εμπορικό σήμα, αρχικός νέος
Χρόνος ναυτιλίας: μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες Αποστολή: DHL, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Λέξεις κλειδιά: Visio 2021, γραφείο 2021 όνομα: Visio 2021
Κοστούμι για: PC 5 Γλώσσα: Όλοι
Υψηλό φως:

τμηματικό κλειδί visio 5 PC

,

τμηματικό κλειδί visio της του 2021

,

100% βασικό visio της

Επαγγελματίας της Visio 2021

Το Visio το 2021 είναι το τελευταίο εργαλείο για τους επαγγελματίες που πρέπει να συνεργαστούν σε ένα ενιαίο πρόγραμμα, ακόμα κι αν λειτουργούν μακρινά. Περιλαμβάνει τις ενημερωμένες μορφές και τα πρότυπα που το καθιστούν ευκολότερο από πάντα πριν για να μοιραστούν τις ιδέες σας!

Η νέα έκδοση παρέχει την άνευ ραφής συνεργασία ομάδων οι τόσο που πολλαπλάσιοι άνθρωποι μπορούν να εργαστούν στα διαγράμματα ταυτόχρονα. Με τη βελτιωμένη υποστήριξη για τις ομάδες όλων των μεγεθών καθώς επίσης και των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων όπως τη συνεργασία ομάδας, δεν θα έχετε ποτέ πάλι το πρόβλημα που εξηγεί στις περίπλοκες πληροφορίες με να εύκολος--καταλάβετε τα διαγράμματα.

Οι απεικονίσεις στοιχείων είναι ένα συστατικό κλειδί οποιουδήποτε στοιχείο-οδηγημένου προγράμματος. Ο επαγγελματίας Visio το 2021 έχει τις ενσωματωμένες υπηρεσίες που επιτρέπουν στους χρήστες για να δημιουργήσουν τα σύνθετα διαγράμματα ροής, τις υποδείξεις ως προς το χρόνο, και τους χάρτες καθώς επίσης και να μοιραστούν τις ιδέες τους με τους συναδέλφους μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SharePoint — όλοι χωρίς αναχώρηση του πακέτο προγραμμάτων Office!

Γιατί αγοράστε τον επαγγελματία Visio το 2021;
Ο επαγγελματίας Visio το 2021 είναι ένα επαναστατικό εργαλείο για τα διαγράμματα που μπορούν να εκδοθούν από την ομάδα σας οποτεδήποτε, οπουδήποτε. Με Visio, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία από οποιαδήποτε συσκευή, που μειώνει το χρόνο διακοπής και λειμμένες τις δυνατότητα προθεσμίες.

Η ενορατική διεπαφή δεν παίρνει κανέναν χρόνο να κυριαρχήσει καθόλου και τον καθιστά εύχρηστο τις ικανότητες του νεώτερου Visio app. Τα πρότυπα και η προ-γίνοντη wireframe βοήθεια διαγραμμάτων εσείς παίρνουν εμπνευσμένα ακόμα κι αν η γραφική παράσταση δεν είναι ακριβώς τι είναι στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή. Με πολλά νέα προ-γίνοντα πρότυπα διαθέσιμα, δεν θα τρέξετε ποτέ από την έμπνευση πάλι.

Εάν θέλετε να απασχοληθείτε σε εξυπνώτερο, ευκολότερος και επιτυχέστερα έπειτα ο επαγγελματίας Visio το 2021 είναι για σας. Με την ολοκλήρωσή του με άλλα προϊόντα της όπως SharePoint ή το γραφείο 365, αυτό το πρόγραμμα είναι ουσιαστικό!

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
Με τον επαγγελματία Visio το 2021, θα είστε σε θέση να πάρετε το σχέδιο και τα διαγράμματά σας ένα βήμα περαιτέρω από πάντα πριν. Αυτή η νέα έκδοση περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα από τις προηγούμενες εκδόσεις καθώς επίσης και μερικούς πρόσθετους αυτούς!

Βελτιωμένη απόδοση
Ο επαγγελματίας Visio το 2021 είναι η αποδοτικότερη και σταθερή έκδοση Visio ακόμα, με τη βελτιωμένη απόδοση σε όλα τα βασισμένα στα WINDOWS συστήματα. Με αυτήν την νέα αναπροσαρμογή, μπορείτε να αναμείνετε να δοκιμάσετε τις γρηγορότερες διαδικασίες που θα επιτρέψουν μια ομαλότερη ροή της δουλειάς στην εργάσιμη ημέρα σας!

Οπτικός αναζωογονήστε
Η νέα και βελτιωμένη εμπειρία έναρξης θα σας βοηθήσει να αρχίσετε το πρόγραμμά σας ο σωστός τρόπος. Με μια εκσυγχρονισμένη κορδέλλα, ενημερωμένες ετικέττες στο φραγμό ετικεττών του επαγγελματία Visio 2021 για την ευκολότερη πρόσβαση στα εργαλεία. Η ολοκαίνουργια εικονογραφία Monoline επικοινωνεί τη δράση με τα απλά visuals. Δεν παίρνει άλλο κατάλληλο από αυτό!

Μορφές και ευπροσάρμοστα πρότυπα
Visio το 2021 πρότυπα και το χιλιάδες του επαγγελματία τα νέα εύκαμπτα μορφές αυξάνουν την παραγωγικότητα με την παροχή των έτοιμων απεικονίσεων για να καταστήσουν την εργασία σας ευκολότερη κατά χρησιμοποίηση αυτού του προγράμματος. Για να μεταβιβάσετε τα μεταδεδομένα έμφυτα στα σχέδια Visio, χρησιμοποιήστε τα οπτικά συνθήματα όπως η αλλαγή, τα χρώματα, και περισσότεροι διάστασης.

Νέα κυανά διάτρητα και μορφές
Στον επαγγελματία Visio το 2021, η έχει απελευθερώσει γυρίζει των νέων διάτρητων για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα ενημερωμένα κυανά διαγράμματα. Αυτά τα νέα διάτρητα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν τα κυανά διαγράμματα για τις τοπολογίες δικτύων, τις τοποθετήσεις μηχανημάτων εικονικής πραγματικότητας, και τις διαδικασίες, μεταξύ άλλων.

Νέα διάτρητα και μορφές AWS
Οι νέες υποστηριγμένες μορφές υποδομής από έναν άλλο σημαντικό προμηθευτή σύννεφων, υπηρεσίες Ιστού του Αμαζονίου (AWS), είναι μια άλλη σημαντική προσθήκη στον επαγγελματία Visio το 2021. Τα διάτρητα μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν με τις πιό πρόσφατες μορφές AWS στην ενίσχυση στη δημιουργία των διαγραμμάτων.

Νέα μέσα αποθεμάτων
Με την επιμορφωμένη βιβλιοθήκη μέσων αποθεμάτων γραφείων, μπορείτε να δημιουργήσετε τις επαγγελματικές φωτογραφικές διαφάνειες με το πλούσιο περιεχόμενο μέσων που θα πάρει οποιαδήποτε παρουσίαση από καλό σε μεγάλο! Η προσθέτει συνεχώς τις περισσότερα μορφές και εικονίδια σε αυτήν την συλλογή — πλάτη ελέγχου συχνά για τις φρέσκο προσθήκες ή το σημάδι επάνω για τη 365 για να πάρει το πιό πρόσφατο περιεχόμενο οποιαδήποτε ημέρα.

Κοινωνικός προγραμματισμός απομάκρυνσης
Τα νέα, καινοτόμα πρότυπα του Visio μπορούν να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε για την κοινωνική απομάκρυνση στον εργασιακό χώρο. Οι συμπεριλαμβανόμενες μορφές θα επιτρέψουν στην επιχείρησή σας για να δημιουργήσουν τα σχέδια που συμμορφώνονται με τις τρέχουσες απαιτήσεις του νόμου στη χώρα σας.

Διαγράμματα Wireframe για τα κινητά ap
Το νέο Visio wireframes μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε τις κινητές app σας ιδέες στη ζωή. Αυτά τα νέα κινητά app πρότυπα είναι τέλεια για την παρουσίαση των ιδεών σε ένα σκίτσο σχεδίου χαμηλός-πίστης, την επίτευξη μιας συναίνεσης ομάδων, και την τοποθέτηση της προκαταρκτικής εργασίας για μια υψηλός-πίστη wireframe.

Περιεχόμενο για τις έρευνες σκηνών εγκλήματος
Ο επαγγελματίας Visio το 2021 έχει ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό γνώρισμα για να σας βοηθήσει να αναδημιουργήσετε τις σκηνές εγκλήματος με μεγάλη λεπτομέρεια. Τα νέα τη στοιχεία, τα εσωτερικά, και υπαίθρια διάτρητα μπορούν να βρεθούν κάτω από τους χάρτες & Floorplans κατά χρησιμοποίηση του προτύπου του Crime Scene Investigation. Αυτό περιλαμβάνει πάνω από 25 μεμονωμένα στοιχεία τέλεια για την τεκμηρίωση των ερευνών!

Ενισχυμένη συλλεκτική μηχανή χρώματος
Στον επαγγελματία Visio το 2021, η έχει προσθέσει έναν νέο τομέα εισαγωγής για τις τιμές χρώματος στο διάλογο χρωμάτων. Όχι άλλη ανάγκη να μετατρέψει μεταξύ των RGB και σχημάτων ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟΥ! Για οποιαδήποτε ιδιοκτησία όπου μπορείτε να καθορίσετε τα χρώματα στις φωτογραφικές διαφάνειες ή τα αντικείμενά σας, έχετε τώρα μια επιλογή τους ως αντίστοιχους κώδικες ΔΕΚΑΕΞΑΔΙΚΟΥ τους όπως #0F4C81 (κόκκινο), ή 444 (σκούρο γκρι).

Επεξεργαστής: 1,6 Ghz διπλής ΚΜΕ
OS: Παράθυρα 10/11/κεντρικός υπολογιστής 2019
Μνήμη: 4 RAM 2 RAM ΜΒ (εξηντατετράμπιτου)/ΜΒ (τριανταδυάμπιτο)
Διάστημα αποθήκευσης: 4 ΜΒ διαθέσιμο
Ψήφισμα οθόνης: 1024 X 768
Γραφική παράσταση: DirectX 10 συμβατή τηλεοπτική κάρτα
Άλλος: Πρόσβαση Διαδικτύου, απολογισμός της

5 τμηματικό κλειδί της  Visio PC 2021, 100% η βασική  Visio 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς