Co. λογισμικού φωτός του ήλιου (HK), ΕΠΕ

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚώδικας ενεργοποίησης οθόνης προγράμματος

Πρόγραμμα 2021 επαγγελματικός λιανικός σε απευθείας σύνδεση στιγμιαίος κώδικας ναυτιλίας όλες οι γλώσσες

Πρόγραμμα 2021 επαγγελματικός λιανικός σε απευθείας σύνδεση στιγμιαίος κώδικας ναυτιλίας όλες οι γλώσσες

Project 2021 Professional Retail Online Instant Shipping Code All Languages
Project 2021 Professional Retail Online Instant Shipping Code All Languages Project 2021 Professional Retail Online Instant Shipping Code All Languages

Μεγάλες Εικόνας :  Πρόγραμμα 2021 επαγγελματικός λιανικός σε απευθείας σύνδεση στιγμιαίος κώδικας ναυτιλίας όλες οι γλώσσες Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: PC 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ναυτιλία με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, Skype και Whatsapp
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 24 ώρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, paypal, USDT, Bitcoin και Alibaba
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 PC
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
ΠΡΟΤΥΠΟ: Επαγγελματίας 2021 Ποσότητα αδειών: 1 άδεια ή περισσότεροι
Συμβατά λειτουργικά συστήματα: Παράθυρα 11, παράθυρα 10, κεντρικός υπολογιστής 2019 παραθύρων Τύπος προϊόντων: Χορήγηση αδειών λογισμικού
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ DRIVE: 4 ΓΙΓΑΜΠΑΪΤ Διαθεσιμότητα: Στο απόθεμα
Έκδοση: Αγγλικά ΟΡΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΏΝ: Διάρκεια ζωής
Υψηλό φως:

Project2021 επαγγελματικός λιανικός

,

Πρόγραμμα 2021 επαγγελματικό λιανικό 4GB

Πρόγραμμα 2021 επαγγελματικός λιανικός σε απευθείας σύνδεση στιγμιαίος κώδικας ναυτιλίας όλες οι γλώσσες

Μερικές περιγραφές

Αγοράστε τον επαγγελματία το 2021 προγράμματος


Ο επαγγελματίας το 2021 προγράμματος της (κώδικας ενεργοποίησης προγράμματος της ) είναι ένα λογισμικό διοίκησης στόχου. Η αρχική απελευθέρωσή της ήταν όλη η πλάτη τρόπων το 1984, που σημαίνει ότι το λογισμικό ήταν μέσω πολλών αλλαγών και του επαναμαρκαρίσματος δεδομένου ότι εισήχθη αρχικά στο στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Ο επαγγελματίας το 2021 προγράμματος ήταν τρίτη εφαρμογή της που δημιουργείται πρώτιστα για τα παράθυρα. Δεν πήρε έναν μακροπρόθεσμο για το για να ανεβάσει στα ύψη και να απαιτήσει ένα σημαντικό σημείο όταν τη σε Η/υ διαχείριση του προγράμματος.

Οι πιό γνωστές τη χρήσεις της περιλαμβάνουν την εύκολη διαχείριση του προγράμματος κατά κατασκευή των σχεδίων, το διανομή και την ανάθεση των διαφορετικών προτερημάτων στα προγράμματα, τη δημιουργία των οικονομικών σχεδίων και τη διαχείριση των φόρτων εργασίας.

Επαγγελματικά 2021 (κώδικας ενεργοποίησης προγράμματος της ) χαρακτηριστικά γνωρίσματα προγράμματος

 • Τα προ-χτισμένα πρότυπα σας βοηθούν να πάρετε το πρόγραμμά σας αρχισμένο για το σωστό δρόμο
 • Συγχρονισμός με το πρόγραμμα σε απευθείας σύνδεση και τον κεντρικό υπολογιστή προγράμματος
 • Υποβάλτε τα φύλλα παρουσιών για να συλλάβετε το χρόνο που ξοδεύεται στην εργασία προγράμματος και μη-προγράμματος
 • Τρέξιμο τι-εάν σενάρια για να κάνει των περισσότερων από τις αναθέσεις στόχου σας
 • Αυτόματος-εποικήστε τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης βασισμένες στις εξαρτήσεις
 • Οπτικά αντιπροσωπεύστε τα σύνθετα προγράμματα με τις ενσωματωμένες πολλαπλάσιες υποδείξεις ως προς το χρόνο
 • Χορηγημένος άδεια για 1 PC
 • Το μακροπρόθεσμο κανάλι συντηρήσεων υποστηρίξεων (LTSC) και (κώδικας ενεργοποίησης προγράμματος της ) είναι συμβατό με το γραφείο LTSC και το γραφείο το 2021


Βελτιώστε την επιλογή προγράμματος και την έγκαιρη παράδοση

 • Διαχειριστείτε τα προγράμματά σας αποτελεσματικότερα με τις σωστούς υποδείξεις ως προς το χρόνο, τους προϋπολογισμούς, και τους πόρους διαθέσιμους στον επαγγελματία το 2021 προγράμματος (κώδικας ενεργοποίησης προγράμματος της )
 • Μειώστε τις ανεπάρκειες και το χρόνο κατάρτισης με τα αυτοματοποιημένα εργαλεία σχεδιασμού
 • Κατορθώστε τους πόρους για να χτίσετε αποτελεσματικά τις ομάδες προγράμματος
 • Λάβετε τις ενημερωμένες αποφάσεις με τις ενσωματωμένες εκθέσεις
 • Κρατήστε τα προγράμματά σας οργανωμένα και για τη διαδρομή
 • Προ-χτισμένα πρότυπα: Εύκολα πάρτε αρχισμένος ένα από τα πολλά προ-χτισμένα πρότυπα διαθέσιμα στον επαγγελματία το 2021 προγράμματος (κώδικας ενεργοποίησης προγράμματος της ).
 • Εξοικειωμένα διαγράμματα: Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία που ξέρετε όπως Gantt τα διαγράμματα για να δημιουργούνται τα προγράμματα εύκολα και να μειώνεται ο χρόνος κατάρτισης.
 • Διαισθητικές βασικές γραμμές: Επιτρέψτε στους ιθύνοντες για να ακολουθήσετε και να συγκρίνετε την πραγματική πρόοδο με το αρχικό σχέδιο προγράμματος.


Διαισθητικές ικανότητες αναζήτησης

Κατά παρουσίαση ή του προγράμματός σας, υπάρχουν την πολλές προϊόντα και πληροφορίες. Ευτυχώς, με τη διαισθητική αναζήτηση του λογισμικού, μπορείτε πλήρως να χρησιμοποιήσετε έναν γνωστό μου λέτε το φραγμό αναζήτησης για να βρείτε όλα που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Εάν είστε ένα newbie στο λογισμικό, αυτό θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότεροι για το σε μια μικρότερη χρονική περίοδο, που βρίσκει το χρόνο σας αποδοτικότερο από πάντα!

Όμορφα διαγράμματα

Ο επαγγελματίας το 2021 προγράμματος (κώδικας ενεργοποίησης προγράμματος της ) άλλη μια φορά περιλαμβάνει τα όμορφα και περιεκτικά διαγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ευθύς εξαρχής. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους διευθυντηες προγράμματος που πρέπει να εκφράσουν τις πληροφορίες τους χρησιμοποιώντας τη γνωστή μέθοδο διαγραμμάτων. Τα επαγγελματικά διαγράμματα ότι οι προσφορές λογισμικού περιλαμβάνουν Gantt τα διαγράμματα, τα οποία είναι γνωστά για να επιδεικνύουν κατάλληλα τα προγράμματα που μειώνουν έτσι το χρόνο κατάρτισης για τους νεοφερμένους.

Έξυπνος αυτόματος-εποικήστε το χαρακτηριστικό γνώρισμα

Το λογισμικό έρχεται τώρα με ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που θα σας βοηθήσει εκτός από τον πολύτιμο χρόνο σας κατά το πραγματοποίηση των διαγραμμάτων. Χάρι αυτόματος-εποικήστε το χαρακτηριστικό γνώρισμα, μπορείτε οργάνωση μια ημερομηνία έναρξης και λήξης, βασισμένη στις ανάγκες σας.

Αυτό αυτόματος-θα εποικήσει κάθε μέρος του διαγράμματός σας σύμφωνα με τις ημερομηνίες που έχετε δώσει και θα εφαρμόσει τον επιθεωρητή στόχου προκειμένου να προσδιοριστούν οι αποδοτικοί στόχοι και οι ρυθμίσεις των πόρων.

Πολλαπλάσιες υποδείξεις ως προς το χρόνο


Οι πολλαπλάσιες υποδείξεις ως προς το χρόνο πρόκειται εδώ να καταστήσουν όλα περιεκτικότερα χρησιμοποιώντας ένα ευδιάκριτο σχέδιο. Ο σχεδιασμός ενός προγράμματος δεν είναι ένας εύκολος στόχος και η εφάρμοσε τώρα ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τους όλους στόχους και τις ανάγκες σας, καθώς επίσης και να καταλάβετε κάθε πτυχή του προγράμματος.

Χάρι στις εύκολες επιλογές διανομής, μπορείτε τώρα να συνδέσετε τις υποδείξεις ως προς το χρόνο σας μεταξύ των εργαλείων γραφείων όπως το Excel το 2021 για το PC, το οποίο πωλείται χωριστά.

Πρόσθετα οφέλη για τον επαγγελματία 2021 προγράμματος

 • Πληροφοριακές εκθέσεις: Οι ενσωματωμένες εκθέσεις όπως την επισκόπηση Burndown και των πόρων παρέχουν τις ιδέες στους συμμετόχους για να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.
 • Απεικονίστε τις σχέσεις: Η πορεία στόχου που τονίζει Gantt στα διαγράμματα σας δίνει τη διαφάνεια στις σχέσεις μεταξύ των στόχων.
 • Φύλλα παρουσιών: Υποβάλτε τα φύλλα παρουσιών για να συλλάβετε το χρόνο που ξοδεύεται στην εργασία προγράμματος και μη-προγράμματος για τη μισθοδοτική κατάσταση, την τιμολόγηση, και περισσότερους.
 • Συνεργασία: Αιωρηθείτε πέρα από τα ονόματα των μελών ομάδας σε ένα σχέδιο προγράμματος για να δείτε τη σε απευθείας σύνδεση παρουσία και να αρχίσετε τις συνομιλίες ή τις κλήσεις μέσω των ομάδων της για την επιχείρηση (που χορηγούν άδεια χωριστά).

Πρόγραμμα 2021 επαγγελματικός λιανικός σε απευθείας σύνδεση στιγμιαίος κώδικας ναυτιλίας όλες οι γλώσσες 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Sunlight (HK) Software Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς